Momentů, v nichž jsou si Darina a Patrik blízcí, je celá řada, což potvrzuje názor, že Rytmus je s největší pravděpodobností nejlepší chlap, kterého dosud Rolins měla za partnera. Mají podobné kořeny, emotivnost, blízký vztah k taneční klubové scéně a v návaznosti s ní k USA. K americkému modelu showbyznysu, jenž vyžaduje podívanou a je plný více či méně cirkusových, povinně atraktivních a nejlépe provokativních detailů.

U Rytmuse jsou více méně tyto atributy vzhledem k žánru muziky, kterou dělá, povinné. Aby to, co zpívá, bylo uvěřitelné, musí podle toho vypadat. Drsní rappeři zkrátka mají ke klasickým elegánům hodně daleko. Dara je na poli módy mnohem větší chameleón, i když od dob, kdy po odchodu ze stáje Ládi Štaidla odjela do Států na zkušenou, jsou i pro ni tenisky, potažmo tepláky s mikinami jedněmi z nejoblíbenějších kousků civilního šatníku. Nicméně umí být i glamour lady, umí si s trendy a nábojem ženskosti hrát. I proto je často označována za módní ikonu.

Bohužel v poslední době se tradičně ženské prvky z outfitů Dary Rolins vytrácejí a nespornou sexy přitažlivost její dokonalé postavy v podstatě jistí jen obepnuté džíny v doprovodu trička nebo topu. Což je škoda. A i s respektem ke kvalitě a voleným značkám také nuda. Barvami i designem atakující tenisky (s největší pravděpodobností z limitované řady Jeremy Scotta pro Adidas) jsou jistě díky žlutým perutím vysoce originální, ale jejich atraktivita je zbytečně agresivní, pouťově křiklavá. Vkusu alternativní, proti salónnímu vkusu revoltující ulice bezesporu vyhovují, v nich obuté holce to v náruči rappera sluší, ale elegantní ženu v Darině zabíjí.

Darča by měla sexy lady v sobě vzkřísit, víc připomenout. Možná to udělá v rámci módní exhibice, která se jí v roli porotkyně talentové show Hlas Česko Slovenska nabízí. Natáčení běží od osmého ledna a za pár dnů se prvního dílu dočkají i diváci, kteří budou moci během celé soutěže prověřit nejen image Dary, ale i Rytmuse. Převládne elegance, extravagance, nebo kolotoč? Ztratí Dara v módních hrátkách správný RYTMUS, nebo ne?

Fotogalerie
9 fotografií