Sedmatřicetiletá Simona se v modelingu pohybuje od svých šestnácti, kdy ji Milada Karasová za agenturu Czechoslovak Models poslala do Paříže zkusit štěstí. A ona se tady chytla, dobře uspěla. Modeling ji naučil tvrdému drilu, což dokázala i tím, že se pár dnů po porodu objevila na scéně.

Nutno říci, že Krainová vypadá skvěle. Návrat ke standardním mírám modelky těžký nebude. I když Simona v jiném stavu  tvrdila, že se nezřízeně cpe. A čokoládu musí mít vždycky po ruce, protože ji Max miluje: „Vždycky se po ní uklidní a nekope.“ Ale i tak žádné viditelné stopy těhotenského obžerství její 175 cm vysoká figura nenese.

Někdo zkrátka má takové štěstí. A také je fakt, že Krainová ve dnech, které díky riziku předčasného porodu strávila na lůžku v nemocnici U Apolináře, zhubla. Nervy mámy zkrátka zapracovaly, i když ji lékaři ujišťovali, že plod je vyvinutý a naprosto v pořádku.

Fotogalerie
4 fotografie

Rodinu čeká stěhování, máma je statečná

„Simona byla celé těhotenství nesmírně zodpovědná. Bylo až dojemné, jak se tahle neřízená střela ukáznila. Všechna doporučení lékařů striktně dodržovala. A zodpovědná je i nyní, přestože se akce ve Slovanském domě týden po porodu krátce zúčastní. Rekonvalescence po operačním zákroku, po porodu císařským řezem je naštěstí rychlá,“ nechal se slyšet Simonin manžel Karel Vágner. A stejného mínění je i ošetřující lékař, který dal modelce k této akci požehnání.

„Účast ve Slovanském domě jsem do poslední chvíle zvažovala. Ale slíbila jsem ji,“ řekla Krainová která spolu s porotcem soutěže Česko Slovensko má talent, Jaro Slávikem noční nákupy v pasáži zmíněného domu zahajovala.

Krainové, která ve čtvrtek odpoledne přijela s malým Maxem domů, dal páteční den zabrat jako každé mámě s tak malým miminkem. Navíc prvorodičce po tzv. císaři. Byla unavená, ale nedala to na sobě znát. Zkrátka profesionálka, která dostála kreditu. Mezi kojením se nalíčila, učesala, oblékla kožený kabát od slavného návrháře Alexandera Mc Queena, který si v únoru v londýnském bytě sáhl na život. A na nohy obula střevíce od slavné francouzské značky Balenciaga. Mimochodem oba tyto luxusní kousky pochází ze Simple Concept Store z Pařížské ulice.

A pikantní, u Krainové a Vágnera ověřenou zprávou, je i fakt, že se spolu s malým Maxem v prosinci do Slovanského domu nastěhují do pronájmu. Stráví zde už Vánoce a další měsíce, než se jejich dejvický domov rozšířený o třípatrový mezonetový byt, který odkoupili od Dary Rolins, nezrekonstruuje.

P.S.

Spousta žen Krainové jistě závidí. Nedivím se jim, je to přirozené závidět krásu, bankovní konto, vzorného manžela. Nespravedlnost přírody, která jí v sedmatřiceti (v únoru jí bude osmatřicet) dala do vínku takový vzhled a metabolismus. Ale i tak není nic zadarmo.

Která ženská by se po porodu vypravila mezi kojením do společnosti, aby splnila slib, který před porodem smílaná hormony dala? Jistě i proto, že dělá ve světové agentuře Elite, která na akci participovala... Krainová původně plánovala na akci pobýt dvacet minut. Zdržela se téměř hodinu. Možná díky euforii. Možná musela. Vždycky je zkrátka něco za něco. Nemyslíte? Zúčastněte se tedy diskuse!