Akce TýTý se letos odehrála už po devatenácté a po delší přestávce ji opět přenášela Česká televize. Ti, co ji v pohodlí obýváků sledovali, měli možnost při prostřizích do hlediště zjistit, co si národem oblíbené celebrity vzaly na sebe. Záběry byly letmé a odhalily outfit maximálně do pasu. Až na hrst vyvolených, kteří se ocitli i na jevišti.

I tak bylo zřejmé, že doporučený společenský úbor kdekdo (byť po svém) ctil. Dlouhé toalety rozhodně nebyly výjimkou a výjimkou nebyly ani nositelky, které měly se svrchní slupkou přes ně stylistické problémy.

Hvězdou večera byl jednoznačně čerstvě operovaný Karel Gott, který post ctěné národní legendy znovu zpečetil. Lucie Bílá se sice zpěvačkou roku nestala, ale úctyhodný prostor na ceremoniálu dostala. Rudou róbu z efektní látky žádným monumentálním šperkem nezkazila, jak mívá často ve zvyku. Toaleta od Liběny Rochové jí slušela.

Nejoblíbenější herečka Hana Maciuchová oblékla jednu z nejkrásnějších a nejelegantnějších rób večera. Její partner ze seriálu Ulice, nejoblíbenější herec Rudolf Hrušínský, měl naprosto stejný outfit jako na cenách novácké ankety ANNO. Sympatický Hrušínský patří evidentně k mužům, kteří nosí oblek z donucení a radši si oblékají zálesácké svršky na ryby.

Atmosféra Divadla na Vinohradech, kde se předávání cen TýTý odehrávalo, byla nenucená, přátelská. Téměř jako doma u televize. Oceněný moderátor večera Karel Šíp to i přes jemné výpadky bravurně dokázal. I když jeho styling byl poněkud nedbalý.

Fotogalerie
5 fotografií