Módní akce se odehrála o víkendu v teplickém obchodním centru a těžko říct, proč jí Eva dala přednost před svým maličkým Michalem. Ona přece není matkou samoživitelkou, aby musela shánět každou korunu. Její manžel, kreativní ředitel vydavatelského domu Mladá fronta René Decastelo, určitě dokáže rodinu uživit. Poskytnout ženě standard, na který je zvyklá. Eva je navíc od přírody skromná a šetřivá.

Důvodem malých útěků z rodinného hnízda spíš tedy bude potřeba odreagovat se. Zahnat stesk po světě showbyznyu, práci, společenském životě. Možná se Eva panicky bojí, že se na ni zapomene, že ji převálcují plíny, péče o dítě. O Michaela je jistě skvěle postaráno, má v lahvičce odstříkané mléko, nejspíš hlídá vzorná babička… Ale i tak je nedočkavost Aichmajerové pro řadu lidí diskutabilní.

Fotogalerie
3 fotografie


Většina populárních matek si minimálně půl roku počká, než se znovu v plné parádě objeví. A pokud to nevydrží, volí modely, které nabraná kila a ještě ochablé tělo správně maskují. To ale není příklad Evy, jež si v Teplicích (stejně jako předtím v pražské Solidní nejistotě) oblékla upnuté kamaše a zbytek outfitu doladila podivným vrstvením.

Doufejme, že za její módní úlety mohou rozbouřené hormony a vše se za čas vrátí do normy. A na tento hnědý, bílou kořeněný monolit navždy zapomene. Evo, rozhodně říkám NE této kombinaci a neobratnému stylingu.