Krainová je typem ženy, pro niž není věk frustrující záležitostí, nýbrž výzvou obstát. Ať už v tvrdé profesi, kde dvacítky sahají k vrcholu kariéry a třicítky, až na výjimky, jdou pomalu a jistě do penze. A ta samá výzva platí i u chlapů - možných životních partnerů, jež díky svému postavení, bankovnímu kontu okouzlují mnohem mladší, svěže půvabné děvenky.

Fotogalerie
1 fotografie


Simona Krainová není žádná intelektuálka, ale zemitá, Paříží, New Yorkem a světovým, s high society propojeným modelingem poučená holka z Havířova, která selským rozumem pochopila podstatu ženskosti. A díky tomu ví, jak mocná je síla proměny kouzla neuchopitelné femme fatale.

Exkluzivní klub SaSaZu, kterému dělá tvář, otevřela coby královna karnevalu v Riu s chocholem peří na hlavě... A na party se v poslední době většinou stylizuje do sexy ikony – mikro sukně, vysoké podpatky, tvrdé líčení a nadýchaná hříva zhuštěných vlasů ve stylu Brigitte Bardot...

A pak jsou tu ještě chvíle soukromí. Jako korzo po Pařížské třídě s miláčkem, hokejovým útočníkem Hudlerem, kde se Simona proměňuje v dívku. Žádný make-up, žádná image dominy. Ale kostkovaná košile, trendy ošoupaná džínová sukýnka, sexy holínky. Exkluzivitu noblesně dodávají značkové brýle, opasek, úžasná kabela... Tenhle pár může korzovat u Seiny, na Manhattanu, v Saint Tropez. Simona zkrátka své proměny zvládá a může být inspirací pro všechny ženy, které s věkem třicet plus nesmyslně bojují. Bez ohledu na to, že její rivalka, (expřítelkyně Hudlera) nekultivovaná Agáta Hanychová říká, že Krainová patří do šrotu.