Obsah filmu Neslýchané: Problémové dítě Jake Paul

Dokument, ve kterém talentovaný boxer a zatvrzelý potížista Jake Paul prozradí, jak se od internetových vtípků nečekaně dostal až do profi ringu.

Obsazení filmu Neslýchané: Problémové dítě Jake Paul

Jake Paul

Narodil se 17. ledna 1997 v Clevelandu v Ohiu a vyrůstal ve Westlake v Ohiu se svým starším bratrem Loganem, který je také youtuberem a internetovou osobností. S natáčením začali, když bylo Jakeovi deset let. Jejich rodiče jsou Pamela Ann Stepnick (rozená Meredith) a realitní makléř Gregory Allan Paul.

Jake Paul byl ve škole známý jako rváč. Jake Paul, vlastním jménem Jacob Joseph Paul, je kontroverzní a polarizující postavou ve světě zábavy, zejména v oblasti YouTube a profesionálního boxu. Zpočátku se proslavil díky svým videím na Vine a YouTube, kde vytvářel obsah, který často obsahoval vtípky, výzvy a další formy zábavy.

Jake Paul zahájil svou kariéru na síti Vine, kde si díky svým vtipným a často pobuřujícím videím rychle získal velké množství příznivců. Později přešel na YouTube, kde se jeho fanouškovská základna dále rozrůstala. Na YouTube se Jake Paul svými vlogy a obsahem zaměřoval především na mladší publikum. Stal se jednou z největších hvězd této platformy a nasbíral miliony odběratelů a zhlédnutí.

Jake Paul byl často kritizován za svůj kontroverzní a někdy i urážlivý obsah. Byl zapleten do několika kontroverzí, včetně vtípků, které zašly příliš daleko, sporů s jinými youtubery a obvinění z neuctivého chování. Paul se také pustil do různých obchodních příležitostí. Spoluzaložil společnost Team 10, která se zabývá správou talentů na sociálních sítích, a zahájil výrobu řad zboží a dalších obchodních podniků. V posledních letech se Jake Paul věnoval profesionálnímu boxu, čimž si získal značnou pozornost. Bojoval proti kolegům z YouTube a profesionálním sportovcům a má pozoruhodný boxerský rekord.

Jake Paul si ve své boxerské kariéře osvojil postavu „problémového dítěte“, která je postavena na jeho kontroverzní image. Tato postava přispěla k humbuku a intrikám, které provázejí jeho zápasy. V minulosti čelil právním problémům, včetně obvinění z rušivého chování ve svém okolí, tyto záležitosti však byly vyřešeny.

Paulova boxerská kariéra začala v srpnu 2018, kdy v amatérském zápase porazil britského YouTubera Dejiho Olatunjiho na body v pátém kole. Když se stal profesionálem, porazil Paul v lednu 2020 youtubera AnEsonGiba prostřednictvím TKO v prvním kole. V letech 2020 až 2022 Paul vyhrál své následující zápasy proti vysloužilému basketbalistovi Nateu Robinsonovi KO ve druhém kole, stejně jako proti vysloužilým umělcům smíšených bojových umění Benu Askrenovi, Tyronu Woodleymu a Andersonu Silvovi, a to TKO v 1. kole, dvakrát SD a KO v 6. kole a UD.

Tommy Fury mu uštědřil první profesionální prohru prostřednictvím SD. Ve svém posledním zápase porazil 38letého Natea Diaze UD. V lednu 2023 oznámil, že bude debutovat v profesionálním MMA v rámci PFL.

Viděli jste dokument Neslýchané: Problémové dítě Jake Paul? Podělte se o své dojmy v diskusi

Video
Video se připravuje ...

Trailer dokumentu Neslýchané: Problémové dítě Jake Paul 

Fotogalerie
19 fotografií