Bartoška na glamour party, kterou pořádala firma třetího nejbohatšího Čecha Karla Komárka a společnost vyrábějící diamanty, přišel s celou svou rodinou - manželkou Andreou, synem Jankem a dcerou Kateřinou. Bylo zřejmé, že je ve velmi bujaré náladě. Popíjel šampaňské, chlubil se, jak na karlovarském koncertě Vojty Dyka skvěle dal vypalovačku od Kabátů a Blesk.cz prozradil, kolik diamantů pořídil své půvabné ženě.

Barťák provokoval boháče

A kupodivu i dlouho vydržel. Většinou večírkem jen prolétne a zamíří za svými kamarády do Becher's baru. Když okolo jedenácté hodiny začala dražba diamantového srdce, každý čekal, že se přítomní finančníci a boháči budou předhánět, kdo dá víc, ale skutek utek. Hlavním přihazovačem se stal Barťák. Začal s částkou 100 tisíc a zastavil se až na 550 tisících. Už mu to moderátor večera Libor Bouček málem přiklepl, když na 600 tisíc zvýšil miliardář z Kypru.

Karel Komárek a boháč z Kypru, který srdce vydražil za 600 tisíc korun
Autor: Jan Tůma

"Nedražil jsem sám za sebe, ale za festival. Každý rok totiž dáváme na charitativní účely 250 tisíc korun. Letos jsem to trochu vyšrouboval, ale bral jsem to spíš jako provokaci," sdělil prezident karlovarského festivalu.

Výtěžek putoval na konto Dobrého skutku, respektive na výcvik asistenčního psa pro handicapovanou Dášu.

Luxusní večírek na Mlýnské kolonádě si nenechala ujít Jana Švandová s manželem, Terezie Dobrovolná, Jana Doleželová nebo Gábina Partyšová.

Fotogalerie
9 fotografií