„Manžel nepřišel v pyžamu, i když by to bylo stylové, svým oblečením chtěl naznačit volnost a svobodu,“ vysvětlila Blesk.cz Brabcova manželka, kostýmní výtvarnice Jarka Pecharová. Režisér v pestrých květovaných kalhotech a volné košili vypadal jak zbloudilec z proslaveného hippie festivalu Woodstock.

Roden bude zpívat

Odpolední sedánek na jednom z balkonu hotelu Thermal si nenechal ujít jeden z hlavních představitelu muzikálu Karel Roden s přítelkyní Janou Krausovou, která rovněž ve snímku hraje. Karel je V peřinách k nepoznání. Na hlavě má rozcuchanou zrzavou paruku, tančí a zpívá! „Karel se zpívání zbytečně bál. Ale když slyšel písničku, tak jen pronesl: To v pohodě dám. A opravdu to dal skvěle,“ prozradil Blesk.cz producent pohádky Igor Konyukov.

Fotogalerie
3 fotografie


Pohádkovou manželkou Rodena je zpěvačka Lucie Bílá, jeho tchánem Bolek Polívka a tchyní Eliška Balzerová. Spícího tiskaře Karla hraje Jiří Mádl a o malou roli si sama řekla Tatiana Vilhelmová. Kromě zmiňovaných hvězd v pohádce zazní písnička nazpívaná Helenou Zeťovou nebo kapelou Kabát.

Pohádkový 3D muzikál V peřinách by do českých kin měl dorazit v březnu 2011.