Jiří Mádl ve Vietnamu strávil deset dní. Částečně pracovně, sbíral materiál ke svému novému filmu a zbytek soukromě. Společnost mu totiž dělala přítelkyně.

Osm dní se mnou byla moje spolupracovnice a zbylé dva dny už přítelkyně. Překvapuje mě, že to zvládla. Leckdy to v džungli bylo docela drsné. Nebylo kde se umýt, vysprchovat a nemluvím o tom, že jsme kolikrát neměli co jíst,“ svěřil se Blesku na tiskové konferenci ke snímku Vlk z Královských Vinohrad herec.

Vůbec se nemohu vzpamatovat z toho, že před 24 hodinami jsem byl smradlavý v džungli a za hodinu musím jít v obleku po červeném koberci. Fakt haluz,“ smál se Jirka.

O své nové partnerce po zkušenostech ze vztahu s herečkou Evou Josefíkovou nechce mluvit. „Co dělá, neřeknu, ale ve Varech se mnou není, i když tady budu po celou dobu,“ dodal Mádl.

Jiří ve snímku, který režisér Jan Němec nedokončil, v březnu po těžké nemoci zemřel, hraje právě Němce. „Chtěl jsem říct ne, ale pan Němec mě ukecal, abych tu roli vzal a já jsem strašně rád, že to udělal,“ říká herec.

Speciál Karlovy Vary 2016 ZDE>>>

Fotogalerie
6 fotografií