Menzel si vždy chránil soukromí, nikde se moc nepředváděl, spíš točil dobré filmy.

Ztrácí zábrany

Pár let před osmdesátkou dává najednou oscarový tvůrce na veřejnosti průchod šokující chlípnosti. Na jaře se na tiskovce dral pod sukni herečce Petře Horváthové (28), na karlovarském festivalu zase během rozhovoru pro Blesk sahal moderátorce Gabriele Partyšové (36) na zadek a hvězdné reportérce Blesku Markétě Reinischové na prsa! Proč to, proboha, dělá? Není to třeba průvodní jev nějaké vážné nemoci? Režisér evidentně ztrácí na stará kolena zábrany. To by měl vidět lékař.

Chlípný Menzel:

Video
Video se připravuje ...

Ostře sledované hmaty: Menzelová promluvila o úletu manžela! Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Lékařské vyšetření

„Taková změna není běžná. Z toho, co mi popisujete, bych usuzoval na psychologickou diagnózu. Musel bych pochopitelně pacienta vyšetřit. Ale tahle porucha podle mne souvisí se ztrátou soudnosti a zábran. Co ji spustilo, je předmětem vyšetření,“ řekl Blesku sexuolog Jaroslav Zvěřina.

Posílen alkoholem

Možná je Menzelovo chování ovlivněno jen nemírným pitím. Byla by to ta lepší varianta, protože z toho se dá vystřízlivět. Na kameru blesk.cz Menzel na otázku, proč osaháváGábinězadek, odpovídá: „A co bych měl dělat lepšího?“ Na hlase je znát, že dost vypil, sotva plete jazykem. Třeba tedy bude stačit přestat pít.