Na co se můžete těšit? Po celou dobu festivalu bude Vary brázdit nápadně vyzdobená limuzína v barvách Blesku. Naši hvězdní reportéři si do auta s barem a hvězdnou oblohou posadí řadu celebrit a možná i tu největší star - hollywoodského bouřliváka Mela Gibsona. Loni si jízdu v devítimetrovém bouráku užily hvězdy velkého formátu jako Robert Kodym a Michal Dvořák z kapely Lucie, herečka Dana Morávková nebo zpěvák a herec Ondřej Brzobohatý.

Video
Video se připravuje ...

Speciální zprávy z Varů: Tohle jsou největší skandály celebrit! Blesk TV

Kromě limuzíny míří do Varů také zpravodajský přenosový vůz našich reportérů, kteří budou denně přinášet nejobsáhlejší zpravodajství přímo z místa. Kromě videí z kolonády, červeného koberce a večírků pro vás připravujeme exkluzivní reportáže. Ukážeme vám apartmá hotelu Pupp, kde přespí největší hvězda festivalu Mel Gibson. Podíváme se také do srdce hotelu Thermal, který nám odkryje své podzemní tajemství.

Video
Video se připravuje ...

Blesk jede do Varů. V čem "zmáčkneme" hvězdy? Blesk TV

Festival se nemůže obejít bez módní guru Františky Čížkové. Nejznámější strážkyně vkusu a elegance přinese na stránkách Blesku a webu Blesk.cz nekompromisní komentáře z rudého koberce a sama zavítá na festivalovou trať, aby hodnotila módu přímo z lázeňské kolonády.

Módní policie s Františkou
Kdy: středa 9. července 10:30-12:30 a 14 – 16:30
Kde: Lázně III, Mlýnské nábřeží

Video
Video se připravuje ...

Lucie v Blesk limuzíně: Rozhovor po propařené noci! Markéta Reinischová, Petr Soukup

 

Video
Video se připravuje ...

Malý Kokta řádil v limuzíně Blesk.cz! Jan Jedlička, Markéta Reinischová