Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Desatero pro návštěvníka Varů: Jak přežít festival

/
  • Horečka sobotní noci je proti Varům slabé kafíčko! Jak přežít festival?
    1. července 2014 ● 13:51

    Událost otevírající léto natřískaná celebritami, Mezinárodní filmový festival Karlovy Vary už klepe na dveře. Jak týdenní maraton mejdanů, společenských dýchánků, korza po promenádě a případných filmových projekcí přežít? Blesk.cz pro své čtenáře připravil bezpečnostní desatero.

  • 1.

    Není důležité chodit na filmy, ale zúčastnit se

    Nevadí, když nestihnete ani jeden film, hlavně když si ve Varech zapaříte a získáte selfie s celebritou. Mnohé slavné tváře se netají tím, že ve Varech ještě nikdy žádný film neviděli, ba co víc, patří to k jejich značce. Takže nezoufejte, pokud letos kino ve Varech nestihnete. Šíleného Maxe s Melem Gibsonem, který se bude promítat v pátek večer v letním kině zadarmo, jste stejně už všichni viděli…

    Šílený Max s Melem Gibsonem se bude promítat zadarmo
    Autor: Archiv

     

  • 2.

    Vyhněte se léčivým pramenům

    Minerální vodu tryskající z pítek na kolonádě přenechejte ruským turistům, nebo si ji naplánujte až po skončení festivalu na očišťující detox. Když už ji budete muset chtít vyzkoušet, doporučujeme v kombinaci s Becherovkou.

    Léčivé minerálky doporučujeme pouze do kotejlů
    Autor: Hermína.cz

     

  • 3.

    Zastavte se u módní policistky Františky Čížkové!

    Jako každý rok bude i letos Františka hodnotit festivalové outfity karlovarských návštěvníků. Nejen že si na paškál vezme slavné tváře, poradí a zhodnotí i běžné smrtelníky. Pokud chcete před módní guru obstát, ponožky do sandálů a levné fejky značkových kabelek nechte letos rozhodně doma!

    Františka v akci přímo na karlovarské kolonádě
    Autor: Jan Tůma

     

  • 4.

    Selfie s celebritou

    Filmový festival ve Varech a jakési oficiální zahájení léta přitahuje každoročně řadu celebrit a není lepšího suvenýru z Varů než ukázkové selfie se známou osobností. Navíc ji pak můžete poslat do unikátní letní soutěže Blesk.cz Selfie léta 2014 a vyhrát až 30 tisíc korun. Selfie s Melem Gibsonem je zaručeným žhavým želízkem v soutěžním ohni. Více informací o soutěži ZDE>>>

    Pořiďte si selfie s hvězdou
    Autor: Facebook/Blesk

  • 5.

    Cigareta pro Bartošku

    Pokud nechcete rozzlobit prezidenta festivalu Jiřího Bartošku, mějte vždy po kapse krabičku s cigaretou, abyste mu mohli jednu nabídnout. O duchovním otci festivalu je totiž známo, že kouří, kudy chodí. Proto mu v tom raději nebraňte.

    Jiří Bartoška nedá bez cigára ani ránu
    Autor: Archiv Blesk

     

  • 6.

    Limuzína hvězdných reportérů

    Také letos bude Karlovými Vary projíždět limuzína týmu hvězdných reportérů Blesku. Jakmile ji někde uvidíte stát či projíždět, můžete si být jistí, že s velkou pravděpodobností uvnitř sedí nějaká hvězda. Proto si ji neváhejte vyčíhat. Selfie s celebritou je pak hotová věc.

    Hvězdní reportéři Markéta s Thomasem budou po Varech celebrity vozit ve speciální limuzíně
    Autor: Foto Blesk - Marek Pátek, Pavel Machan

     

  • 7.

    Pozor na unavené baťůžkáře

    Bedlivě se dívejte pod nohy, kam šlapete. Zejména před hotelem Thermal, kde se vydávají vstupenky a akreditace na filmy, se to jimi hodně hemží. Unavení posedávají okolo, tak je snadné o nějakého zakopnout.

    Festivalový maraton může být náročný
    Autor: Archiv Blesk

     

  • 8.

    Sluneční brýle a kapky do očí nutností

    Na tuhle výbavu nezapomeňte! Pátý den bujarého juchání na festivalu je už ráno budete zaručeně potřebovat. Popřípadě přibalte mafiánský slamák, který si v případě nutnosti můžete stáhnout hluboko do obličeje. Souvisí s radou číslo 9.

    Jiří Macháček za bílého dne na kolonádě - brýle proti černým kruhům pod očima jsou nutností
    Autor: Pavel Machan, Ladislav Křivan

     

  • 9.

    Nevystřízlivět

    Na to budete mít celý zbytek prázdnin…

    Na tenhle mejdan ve Varech by asi nejraději zapomněl jeho hlavní aktér Matěj Ruppert
    Autor: Archiv Capitan Morgan, čtenář Blesk.cz

     

  • 10.

    Neztraťte svou cenu

    Neztraťte svou cenu!
    Pokud by se vám přihodilo to, že náhodou dostane Křišťálový globus (za celoživotní přínos), rozhodně ho nedávejte pod stůl. Pak se stane, že do něj někdo kopne, křišťálová koule se uvolní a po schodech sjede přímo před prezidenta Bartošku, jako tomu bylo ve spotu k festivalu v roce 2011. A to on tuze nemá rád!

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 0

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Články odjinud
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy