Čerstvě ženatý moderátor Jakub Prachař tak trochu osiřel poté, co jeho manželka Agáta odjela na dovolenou do Řecka, a tak se rozhodl, že nebude sedět doma a pojede na festival do Karlových Varů. Kvůli předtáčkám nové řady Talentu v Brně ale musel zvolit netradiční dopravní prostředek. Jinak by totiž nestihl své vystoupení na večírku RWE, kde se má ukázat už kolem desáté hodiny.

Podle serveru Super.cz má přiletět s otcem svého kamaráda z kapely Nightwork Ondřejem Soukupem. Ten je zkušeným pilotem, a tak pro jednou bude muset Jakub překonat svůj strach z létání. 

Skandál ve Varech

Jiří Bartoška se rozhodl nepozvat Agátu na festival z prostého důvodu. Nechtěl ve Varech další skandál, o který by se nejspíš postarala. Loňský festival byl totiž především ve znamení Agáty a jejího expřítele Miroslava Dopity. Ten napadl fotografa poté, co vyfotil Agátu vyfotil v nelichotivé póze.

Letos hraje Agáta hrdinku a svůj zákaz na festival okomentovala takto: „Nevadí mi, že mě nepozvali, ale následky budou hrozný. Týden se o festivalu nebude vůbec psát a pak Bartoška ještě přileze po kolenou, otázkou je, zda se bude chtít mně,“ řekla Agáta serveru extra.cz.

Fotogalerie
6 fotografií