Travolta se z festivalu v Karlových Varech přemístil do české metropole už v neděli odpoledne a na vycházku vyrazil ještě tu noc. Tehdy se stavil i s dětmi ve vinohradské cukrárně.

Včera svého synka, kterého převlékl do oranžového trika, opět po Praze nosil v náruči a plnil mu vše, co mu na jeho modrých očích viděl. Benjaminovi se zachtělo hračky, a tak hodný taťka neváhal a zaběhl do vyhlášeného hračkářství v centru Prahy.

Benjaminovi koupil dřevěný vláček, který zřejmě doma ještě nemá. Celou cestu zpět do auta totiž od barevné krabice neodtrhl oči a už se těšil, jak si ji na hotelovém pokoji rozbalí. A měl na to celé odpoledne.

Později se Travolta s oběma dětmi a svým týmem vydal na výlet na zámek Konopiště. Podle VIP zpráv tam měli domluvenou soukromou prohlídku a to včetně návštěvy živých medvědů.

Hvězdný Travolta má v Čechách takový kolotoč, že se chudák nestíhá ani oholit. Na tváři mu tak raší prošedivělé strniště. Zítra se už ale vrací domů, tak si cestou přes oceán snad trochu odpočine.

Fotogalerie
10 fotografií