Karlovy Vary 2013
Datum:
 
21:05

Prvním promítáním filmu se tedy ukončuje zahajovací večer. Děkujeme všem čtenářům Blesk.cz za přízeň a zítra se můžete těšit na skandály, trapasy a srandovní zážitky z večírku plných celebrit.

 
20:58

Film bude promítán necelé dvě hodiny. Poté se všichni hosté přesunou do hotelu Pupp, kde bude první otevírací párty.

 
20:45

Další hvězdou letošního festivalu měla být francouzská herečka Audrey Tautou, která však na poslední chvíli svou účast zrušila. Fanoušci ji tak mohou alespoň vidět v promítaném filmu Pěna dní, kde hraje hlavní roli.

 
20:30

Slavnostní večer byl ukončen, ceny jsou předány a za malou chvíli se ve velkém sále hotelu Thermal začne promítat první film.

 
20:16

Prezident Jiří Bartoška děkoval Marku Ebenovi za moderování zahajovacího večera.

 
20:13

Stále usměvavý a pohledný John Travolta se chlubí zlatou soškou.

 
20:12

Jiří Bartoška právě předal váženému hostu Johnovi Travoltovi ocenění Křišťálový globus za přínos světové kinematografii.

 
20:00

Před pár minutami se mikrofonu ujal prezident festivalu Jiří Bartoška.

 
19: 50

Zahajovací večer moderuje zkušený moderátor Marek Eben.

 
19:20

V hotelu Thermal nyní všichni netrpělivě čekají, až si Travolta svou cenu převezme.

 
19:15

Všichni hosté, kteří byli na festival letos pozváni, usedli do hlediště velkého sálu, kde za několik minut převezme hollywoodský herec John Travolta cenu Křišťálový globus za přínos světové kinematografie.

 
19:10

V modré sukni leopardího vzoru se předvedla herečka Jana Švandová, kterou doprovází manžel.

 
19:07

Herečka Jitka Čvančarová se na červeném koberci představila v černých lesklých šatech. Za bok ji držel a celou dobu se usmíval její manžel a tanečník Petr Čadek.

 
19:05

V dlouhých šatech korálové barvy se v Karlových Varech představila také slovenská modelka Andrea Verešová. Jako vždy ji doprovází trpělivý manžel Daniel Volopich.

 
19:04

Nejkrásnější žena světa z roku 2006 Táňa Kuchařová provokuje nejen Brzobohatého v rajcovních šatech s vysokým rozparkem.

 
19:03

"Ondřej neměl zrovna co na práci, a tak mě doprovodil," prozradila s potutelným úsměvem Kuchařová Blesk.cz.

 
19:02

Ondřej ale nedoprovází Rolu, jak by se na první pohled mohlo zdát. Doprovází totiž svou novou lásku Táňu Kuchařovou. Milenecký vztah však ani jeden dosud nepotvrdili.

 
19:01

V hotelu Thermal je už také muzikant Ondřej Brzobohatý, který se objevil ve společnosti své sestry Roly Brzobohaté. Ta si pro dnešní slavnost zvolila zelené šaty.

 
19:00

Zrzavá herečka Jitka Schneiderová se vyfikla do černých šatů s průsvitným dekoltem. Gardé ji dělá její milenec.

 
18:59

Na filmový festival zavítala také modelka Lidna Bartošová s přítelem Slávkem Horákem.

 
18:59

Herečka Tereza Voříšková přišla ve světle modrých šatech v doprovodu hereckého kolegy Marka Taclíka. Ten přijel na festival z Prahy na kole.

 
18:58

S uhlazenými vlasy a motýlkem uvázaným kolem krku zavítal do Karlových Varů herec Jiří Macháček s manželkou Kristinou.

 
18:48

Aby nebyla tak sama, ujal se jí známý režisér Jan Hřebejk. V jednom rámě tak vedl Kláru Issovou, po jeho pravici měl svou manželku Lenku.

 
18:45

V prapodivných žlutých šatech leopardího vzoru vkročila na červený koberec také její sestřenice Klára Issová. Ta dorazila do Varů se svou kamarádkou Janou, na koberci se však objevila sama.

 
18:44

Filmový festival si letos nenechala ujít ani herečka Martha Issová s přítelem Davidem Ondříčkem.

 
18:43

Do Karlových Varů dorazila i kompletní kapela Lucie, která nedávno ohlásila svůj comeback. P.B.CH., Robert Kodym, David Koller a Michal Dvořák oblékli na slavnostní večer svou oblíbenou černou barvu.

 
18:42

Tu doprovází její přítel a slavný hokejový brankář Dominik Hašek. Šmuclerová vyvedla do Varů i svou dvanáctiletou dceru Justinu-Annu.

 
18:41

V krásných světle žlutých šatech a s řetězem kolem krku rozdává úsměvy na červeném koberci ředitelka vydavatelství Ringier Axel Springer Libuše Šmuclerová.

 
18:40

Nejdůležitější člověk v Karlových Varech, prezident filmového festivalu Jiří Bartoška, vystoupila z limuzíny a kráčí směrem k hotelu Thermal společně s manželkou Andreou.

 
18:39

Celá rozzářená na červený koberec právě vstupuje bývalá první dáma České republiky Livia Klausová, které dělá gardé její šestnáctiletý vnuk Vojtěch.

 
18:38

Na červený koberec právě dorazila předsedkyně Poslanecké sněmovny Miroslava Němcová s manželem.

 
18:30

Hvězdní reportéři Blesk.cz Markéta Reinischová a Thomas Kruchina jsou na místě a sledují veškeré dění.

 
18:30

Vypadá skvěle. V elegantím obleku se s širokým úsměvem na tváři vítá s nadšenými fanoušky.

 
18:28

Před několika minutami pořadatelé otevřeli bránu a hvězdy začínají vstupovat na červený koberec, který vede do hotelu Thermal. Tam se dnes večer bude předávat cena Křišťálový globus, kterou má získat John Travolta.

 
18:15

Livia Klausová představila světu třetí generaci Klausů, a to svého vnuka Vojtěcha.

 
18:14

Bartoškova manželka nebyla však jediná, která dostala od Jiřího pusu. Bartoška totiž líbal roztomilého psíka a hned na to bývalou první dámu republiky Livii Klausovou.

 
18:12

Velké překvápení si pro účastníky festivalu připravil člen skupiny Lucie P.B.CH., který ve Varech poprvé ukázal svou manželku a dceru.

 
18:11

Klára Issová je už delší dobu bez chlapa, proto zvolila jako doprovod ženu.

 
18:10

Mezi prvními hosty z českých celebrit se ve Varech ukázala Klára Issová, kterou doprovází její kamarádka Janička.

 
18:09

Podle informací Blesk.cz se Travolta zdržuje v hotelu z toho důvodu, že je unavený a jeho tým ho potřebuje v klidu připravit na dnešní zahajovací párty.

 
18:08

Johna Travoltu hlídá před pětihvězdičkovým hotelem skupina českých bodyguardů.

 
18:08

Ihned po svém příjezdu se elegán Travolta ubytoval v Grandhotelu Pupp, kde obývá několik pokojů. Po celý den z hotelu nevylezl.

 
18:07

Doprovod mu dělá zhruba dvacet asistentek a chův.

 
18:06

Ten přiletěl soukromým letadlem do Karlových Varů v časných ranních hodinách. Když vystupoval z letadla, v náruči choval spícího tříletého syna Benjamina.

 
18:05

Jako úplně první přiletěl do Karlových Varů nejočekávanější host festivalu, hollywoodský herec John Travolta.

 
18:02

Co nevidět se otevře brána na zahajovací párty. Celebrity se tak ukáží na červeném koberci v tom nejlepším světle. Kdo se letos pochlubí tou nejdražší róbou?

 
18:00

Letošní ročník filmového festivalu v Karlových Varech právě začíná. Hvězdy se pomalu začínají sjíždět na lázeňskou promenádu.

Video
Video se připravuje ...

Zahájení festivalu ve Varech Thomas Kruchina, Markéta Reinischová, Petr Soukup