Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Ina T. si posvítila na podzimní obuv celebrit: Kdo zazářil v kozačkách!

/
  • Tereza Mašková
    13. listopadu 2023 ● 05:00

    S podzimem úzce spjatá vysoká obuv, ač je nedílnou součástí botníků každou sezónu, letos nabývá na módní důležitosti. Trendy diktují metalické modely, zvířecí vzory a výrazné potisky, jež nezůstanou bez povšimnutí kolemjdoucích, nezapomínaje ani na klasické provedení hnědých a černých kožených variant v případě, že vám výše zmíněné možnosti přijdou příliš troufalé. Daří se slavným dámám stylově kombinovat kozačky, nebo jsou spíše odrazujícím příkladem?

     

  • 1.

    Simona Krainová Troufalá hra na plný počet bodů 1

    Modelka představila svoji kosmetickou řadu Beauty by Simona obléknuvší model od zavedené návrhářky Kateřiny Geislerové. Skvělý top se stojáčkem na úvaz a nápaditými průstřihy na pažích plus bodycon sukně s výraznými patkovými kapsami na bocích jsou outfitem, jež obstojí v tlaku trendů i v požadavcích stylové nadčasovosti. Třešničkou na dortu budiž hadí kozačky, jež styling koření troufalostí. Sázkou na výstřednost, jež vyšla.

  • 2.

    Marie Rottrová Lady podání s výtkami 2-

    K lady šatníku přirozeně tíhnoucí, nestárnoucí zpěvačka si udržuje mladistvý vzhled na noblese založenými modely, jež pel vytříbenosti většinou nepostrádají. Flitry bohatě posetá barevná sukně vhodně vystupuje z minimalistického černého základu outfitu, jež doplňují dobré semišové kozačky. Elastický basic top však elegance celku nedosahuje a sako bez klopy svým provedením k nadčasovým kouskům nenáleží. Přesto jde v tuzemsku o nadprůměrnou variaci.

  • 3.

    Jitka Schneiderová Síla purismu 1

    Slavnostní projekci špionážního thrilleru Extraktoři si nenechala ujít herečka, jež se v seriálu objevuje v jedné z rolí, vsadíc pro večer na originální model. Na jedinečné kreativitě mladého slovenského návrháře Zoltána Tótha postavený svrchník suplující šaty představuje svým autorským potiskem nosný detail jinak strohého, v černé nesoucího se modelu. Hladké kožené, pod kolenem končící boty purismus modelu umocňují.

  • 4.

    Vendula Pizingerová V hlavní roli stříbrné hromnice 1-

    Propínací, pracovními kombinézami inspirovaný overal z tmavě modrého denimu puncovaného kontrastním světlým štěpem oblékla prezidentka nadačního fondu Kapka naděje na tiskovku kosmetické značky.

    Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

    Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 0

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy