Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Ina T. si posvítila na hrátky s trendem transparentnosti: Kdo by se mu měl vyhnout?

/
  • Ina T. ohodnotila transparentní outfity českých celebrit.
    14. srpna 2023 ● 05:00

    Je letošním nepopiratelným trendem, který se v obměnách vrací, aby podráždil naše smysly a vnímání hranic obnažení těla, jež v transparentních outfitech hraje prim. A není překvapením, že s průhledností pohrávající si modely, střílející sexy municí na první dobrou, testují hranice dobrého vkusu balancujíce na jeho hraně v podání lokálních celebrit více či méně úspěšně. Kdo z českého rybníčku umí s trendem transparentnosti pracovat a kdo by se mu měl raději vyhnout?

  • 1.

    Pavlína Němcová (51) Sofistikovanost v brázdě smyslnosti 1

    V zahraničí úspěšná modelka je nositelkou luxusních značek, ale neváhá podpořit ani tuzemské návrháře. Model od designera Lukáše Macháčka stojí na průhledné halence se stojáčkem a nabíranými rukávy do zvonu, spolupracuje se zajímavě členitou podprsenkou, jež je zdařilou koketerií na téma průsvitu. Odvážnou vrchní část dobře vyvažuje vysoko v pase končící, tělo obtahující sukně střihu body contour, tvoříc nadčasovou siluetu za účasti kvalitních doplňků.

  • 2.

    Gabriela Jiráčková (23) Riskantní hra nevyšla 5

    Síťovina, jež se stala hitem u mileniálů, dokáže být efektním materiálem ve hře kontrastu stylů. Snadno však sklouzne ve zmatenou revoltu proti konvenčnímu vkusu, navíc s kalibrem odhalení, jenž tlačí na pilu erotiky, tak jako v případě první české Barbie.

    Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

    Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.

Články odjinud

Dnešní horoskopy