Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Ina T. o prázdninách nezahálí: Letní skvosty i propadáky! Závan kýče u Nesvačilové, civilní Švandová

/
  • Ina T. hodnotí letní modely.
    31. července 2023 ● 05:00

    S letní sezonou spojené společenské párty nesoucí se jak v ležérním dress code, tak v ryze elegantním módu nechávají prostor k prezentaci osobního stylu, jemuž při vhodné volbě na osobitosti pranic neubírají ani vysoké teploty. Přehled společenských večírků však kromě zdařilých módních momentů čítá i ty méně povedené, co propadají nezvládnutou kreativitou vůči charakteru akce i typu nositele. Kdo z řad celebrit, které jsou na mejdanech jako doma, svým modelem uspěl, smečoval a kdo byl mimo?

  • 1.

    Denisa Nesvačilová (32): Amatérské zpracování, známka 4

     

    Bývalá součást milostného trojúhelníku, který se skládal ze scenáristy Petra Kolečka a v celé situaci nechtěně se ocitnuvší modelky Anety Vignerové, Denisa Nesvačilová dorazila na párty společnosti zaměřené na sázkové hry ve sněhobílé říze. Tuba šatů spojující rajčí peří, jež z náprsenky přechází do délky, strojovou krajku a aranžmá flitrové látky tvořící sukni je překombinovanou, kýčem zavánějící variací,  co ztrácí dech na amatérské kreativitě svého autora projevující se i na nezdařilém zpracování.

  • 2.

    Jana Švandová (76): Smeč jednoduchosti, známka 2-

    Stejnou párty poctila svou přítomností i na elegantním stylu zakládající si herečka Jana Švandová, jež překvapila uvolněným outfitem,

    Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

    Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.

Články odjinud

Dnešní horoskopy