Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Módní policie Iny T.: Herečky v kabátech převezl Vojta Dyk!

/
  • Ina T. ohodnotila kabáty českých celebrit.
    21. ledna 2023 ● 15:01

    Vkus a ochota investovat do svého šatníku. Na první pohled prozrazující zimní svrchník sice prochází stylovými obměnami dle ve vlnách vracejících se trendů, avšak jeho nadčasovost a kvalita jim nepodléhá. I v novém roce tak zabodujete ve vlněném či kašmírovém kabátě s klasicky střiženou klopou, který v lehce oversize střihu nechává prostor elegantnímu vyznění. V rámci trendu athleisure, jenž se kloní ke sportovnímu stylu, se pak vracejí prošívané puffer bundy. A nechybějí ani retro kožichy, ideálně, v rámci udržitelnosti, z druhé ruky. Šeď mainstreamu rozrážející výrazná barevnost je kvitována, musí však ladit se zbytkem zvoleného outfitu. A střih svrchníku, jakkoliv zrcadlí trendy, musí být poplatný především vaší postavě.

  • 1.

    Sharlota: Retro trefa s výhradami 2-

    Krátký a v pase končící barevný kožich s umělým chlupem ve stylu avantgardních 70. let ze švédské konfekce raperka vynesla na premiéru velkolepého filmu Avatar. Objemný vršek doplnila o stylově adekvátní bílé džíny, které se od stehen rozšiřují do mělkého zvonu, avšak svou krátkou délkou nohavic nechávají příliš vyznít robustní tenisky s pogumovanou špičkou. Extravagantní a barevně vcelku zajímavý model, jenž k nátuře zpěvačky sedí, má však ještě jeden moment na hraně. Tím je huňatý bucket hat, který je vzhledem k pozornost poutajícímu kabátku navíc.

  • 2.

    Michaela Tomešová: Stylový zmatek 4

    Netradiční pelerínu ze žakárové látky s plastickým florálním vzorem a krátkým rukávem v japonském stylu oblékla herečka na charitativní trhy ve prospěch nadačního fondu Slunce.

    Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

    Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.

Články odjinud

Dnešní horoskopy