Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Módní policie Iny T.: Jak to jde slavným s oblékáním v páru?

/
  • Jak to ladí slavným v páru?
    1. listopadu 2021 ● 05:00

    Mnohdy mají sami problém dodržet jasně daný dress-code, přizpůsobit se příležitosti a obstát mezi stylovou konkurencí ostatních. Natož pak v páru se svým partnerem, kdy sjednocení outfitů ve vizuální soulad vyžaduje zkušenost, módní cit a etiketě nezpronevěřující se vkus. Navzájem se rušící, společně nesouznící outfity pak nahrávají k otázkám na párovou disharmonii, jež se v neladících, stylově si odporujících modelech dost možná zrcadlí.

  • 1.

    Jana Bernášková & manžel Rudolf: Sázka na color blocking vyšla - 2

    Jana Bernášková & manžel Rudolf
    Autor: Profimedia

    Spojení kabátu v odstínu korálové a zavinovacích světle modrých šatů byla značně riskantní sázkou na tzv. color blocking, která však překvapivě, vzhledem k častým módním přešlapům Bernáškové vyšla. Kombinace barev je příjemným osvěžením, které stvrzují nenápadné doplňky v podobě tmavých lodiček a lesklého psaníčka. Manžel Rudolf dostál elegance své polovičky a na premiéru seriálu Lajna dorazil v košili, vykukující z tmavě modrého svetru, károvaných kalhotách a hnědých polobotkách. Omamující to možná není, avšak dohromady to funguje. 

  • 2.

    Vladimír Polívka & přítelkyně Magda: Nota uniformity snižuje scóre - 3-

    Vladimír Polívka & přítelkyně Magda
    Autor: Profimedia

    Šlo o jejich první veřejné vystoupení jako páru, to se však alespoň z hlediska módy nové přítelkyni Vladimíra Polívky nezdařilo. Kombinace černé košile, zastrčené do černých džín a tmavých bot absentuje jakýmkoliv zajímavým doplňkem, jež by outfit poznamenaly rafinovaností či sex-appelem. Tady chybí cit pro věc i vize stylingu. Což se však netýká jejího partnera, jenž sazí na kartu elegance, a kvalitu materiálu. Kabát velbloudího odstínu je ve spojení s šedými valéry příjemným osvěžením, stejně jako vysoko šněrované hnědé boty nad kotník.

  • 3.

    Aneta Vignerová & Petr Kolečko: Fádní černý monolit nudí - 3-

    Aneta Vignerová & Petr Kolečko
    Autor: Profimedia

    Tuba krajkových, v mini délce vyvedených šatů s límečkem a páskem hraje na notu osvědčené černé, kterou Vignerová nosit umí. Tentokrát však celku nedodala barevný či jinak osvěžující doplněk ředící fádní monolit šatů, tmavé kabelky a bot. Outfit pak přes prezentaci dlouhých nohou působí poněkud vyčpěle a nezajímavě. Neoslnil ani její partner, režisér filmu Zbožňovaný, na jehož premiéru volil příliš lesklý, v ramenou a délce kalhot nesedící oblek, doplněný dobrou květinovou košilí a lesklými perky. Sic barevně sladěný pár tentokrát chybuje ve stylingu i volbě doplňků.

  • 4.

    Přemek Forejt & Eva Burešová: Nenucený styling boduje - 2-

    Přemek Forejt & Eva Burešová
    Autor: Profimedia

    Zatímco on si módou úspěšně pohrává a svým postojem sebevědomě stvrzuje, že svoji módní osobitost už jen cizeluje, ona si svůj styl teprve hledá. Tentokrát to až na detaily zvládla. Komplet saka a kalhot ve velbloudím odstínu kontruje aktuální trendy, stejně jako vroubkovaný top na jedno rameno, které však pod sakem nevyzní. Kabelka přes rameno stejně jako lodičky do špičky evokují lady styl, k němuž jsou červené brýle navíc. On sází na uvolněný, v podstatě jednoduchý look sestávající z košile, lněných kalhot, kde opasek alternuje režná tkanice, a do týlu posazený stylový klobouk potvrzuje nenucenost stylingu vycházející z jeho přirozenosti.

  • 5.

    Vilhelmová & Dyk: V módě společně tápající - 5

    Vilhelmová & Dyk
    Autor: Profimedia

    Ač patří mezi ty nejstabilnější páry showbyznysu, pro křest knihy Andrey Sedláčkové se stylově sjednotit nedokázali. Zatímco ona oblékla vrstvené, volány zdobené, krajkové maxi šaty romantického vyznění, doplněné neslušivými vlnami, on mixuje několik vzájemně protichůdných stylů. Potištěné triko vykukující z hrubého, barevnými pruhy protnutého svetru, šedé, stehna obepínající skinny džíny, letecký zateplený bomber, doplněný nemožným šátkem a v týle posazeným kloboukem. Oba nejen že volili cestu odlišného módního stylu, ale šlápli vedle i svým sólo stylingem, jež se oběma shodně nevyvedl.

  • 6.

    Jitka Schneiderová & přítel Lukáš: Párový minimalismus - 1

    Jitka Schneiderová & přítel Lukáš
    Autor: Profimedia

    Na slavnostní premiéře filmu Láska na špičkách nechyběla ani tato vkusem oplývající herečka, dávající si na veřejné prezentaci vždy důkladně záležet. Tentokrát zaujala pastelovými, pouzdrovými šaty z lurexu se zvonovými rukávy a mělkým véčkovým výstřihem stojáčku od Zuzany Kubíčkové, kterými zabodovala na plné čáře. Její přítel, designér Lukáš,na Jitčin minimalismus správně navázal monochromatickým černým kompletem, jehož jednobarevnost naboural skvělým svrchníkem končícím nad koleny. Tohle je ukázka netuctové, nad trendy postavené elegance, jež je vhodnou, nejen párovou, inspirací.

  • 7.

    Karolína Plíšková & Michal Hrdlička: V páru umocněné chyby stylingu - 4

    Karolína Plíšková & michal Hrdlička
    Autor: Profimedia

    Na světovém žebříčku dvouhry třetí nejúspěšnější tenistka dorazila na premiéru muzikálu Děti Ráje ve volánových, puntíky a růže v potisku nezajímavě kombinujících letních šatech spolu s nad koleno stahovacími kozačkami. Slavnostnímu rázu neodpovídající model nezachránil ani stylově tápající partner, který postavě těžce nesedící separátní sako s příliš dlouhými rukávy zkombinoval s basic trikem a pro událost nevhodnými džínami, jež doplňují taktéž absurdní bílé tenisky. Výsledný dojem zpronevěřující se typu události pak umocňují stylistické chyby, které podtrhují zcestnost obou hodnocených outfitů jenž nesouzní ani navzájem.

  • 8.

    Václav Neužil & manželka: Tady on ubírá body - 4

    Václav Neužil & manželka
    Autor: Profimedia

    Nad kotníky dlouhé, květinovým potiskem zdobené šaty zahalila do rozparky ozvláštněného vypasovaného kabátu, čímž stvrdila specifický, elegancí puncovaný styl míjející trendy, jímž dodržela předpokládaný dress code premiéry. Na rozdíl od talentovaného herce, jenž svojí příliš ležérní volbou snižuje společné skóre. Tmavá mikina s potiskem a kapucí, časem patinovaná kožená bunda kontrastující s béžovými chinos kalhotami a nad kotník šněrované, příliš ležérní boty vytváří v páru nepřesvědčivé spojení dvou odlišných světů.

  • 9.

    Nela Boudová & Jan Tuna: Shoda v barevnosti - 3-

    Nela Boudová & Jan Tuna
    Autor: Profimedia

    Její black & white kombinace složená z bílé košile a černých lněných šortek vyznívá jednoduchostí i stylovou strohostí, kterou narušuje jen nesedící ledvinka, jež měla být nahrazena kabelkou do ruky. Apartní průhledné střevíce jsou u herečky překvapením, ale barevnost ani styl neomezují. Její partner, novinář Jan Tuna dress code premiéry opět nectil a zvolil triko s potiskem, černé, příliš těsné džíny a bílo modré Converse tenisky neodpovídající věku ani dané společenské příležitosti. Barevností si jdou jako pár naproti, avšak stylem zůstává on dlouhodobě pozadu.

  • 10.

    Lucie Vondráčková & Petr Vojnar: Frustrující detaily - 4

    Lucie Vondráčková & Petr Vojnar
    Autor: Profimedia

    Hladké saténové šaty na tenká ramínka, ve výstřihu s tzv. vodou v odstínu kobaltové modři volila zpěvačka dorazivší na premiéru muzikálu Láska Nebeská. Vůči běžným zpěvaččiným volbám dobrý základ však zcela zasklila jak příliš krátkým kabátem, tak zcela katastrofální, za trendy zaostalou kabelou a plesovými střevíci. Její partner pak volil světle modrou košili, kterou kombinoval se separátním sakem, u něhož je absence kravaty přípustná, na rozdíl od sepraných úzkých šedých džín, jež nemají na premiéře co dělat.

    Fotogalerie
    11 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 0

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy