Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Ina T. hodnotí trend odhalených bříšek: Často chybí soudnost i vkus!

/
  • Módní policie
    2. srpna 2021 ● 05:00

    Vracející se trend odhalených bříšek, vídaný u zahraničních celebrit i v českých ulicích, má jistá omezení vyžadující ryzí soudnost a vysoký vkus, neboť má bezesporu moc dodat outfitu prvoplánovou vyzývavost i kapku ordinérnosti. Navzdory číhajícím nebezpečím testujícím hranice vkusu, však dokáže být i trendem osvěžujícím, hrajícím si s průstřihy a představivostí. Avšak pouze v případě, že nositel disponuje patřičným módním citem a mírou, jenž každý model udrží v hranicích důmyslné nositelnosti. Zvládají trend obnažených bříšek tuzemské celebrity s grácií nebo riskují vstupenku do módního pekla levně lascivními modely? 

  • 1.

    Agáta Hanychová - Zastaralé a tisíckrát viděné 4

    Modelka opět se prezentující bohužel také jako návrhářka navrátivší se módu odhaleného břicha kvituje neb zapadá do trendů přelomu tisíciletí, ve kterých se nepochopitelně vyžívá. Svůj zastaralý vkus odprezentovala i v modelu, jež je připomínkou tisíckrát viděného a neaktuálního. Zkrácený top odhalující ramena s krajkovým lemem, potrhaná džínová sukně s malůvkou obřích rtů, plus retro neonové střevíce. Dodávám jen, že sukně z druhé ruky opatřené "originální malbou" si Hanychová ve své kolekci cení na lidových 2000.

  • 2.

    Lenny - Fádnost džínoviny nudí 3-

    Velmi nízké, boky obepínající slim džíny spolu s crop topem odhalující velkou část břicha zpěvačka  částečně zahalila džínovou bundou ve stejném sepraném designu. Komplet spolu s bílými teniskami i crop se stojáčkem potvrzují čistý návrat k trendům 90. let, který narušuje jen lesklá černá kabelka. Chybí jen další styling v podobě ohrnutých rukávů, či vrstvených náhrdelníků dodávajících pro mě nudnému modelu alespoň trochu šmrnc.

  • 3.

    Karolína Mališová - Lákává prezentace lepých křivek 3

    Svou pózou evokuje zrození Boticelliho Venuše, barevností outfitu však poněkud násilně ladí s podnikem, na jehož otevření dorazila. Krátký, nesedící top vysokou kvalitou nevyniká, stejně jako zavinovací, boky obtahující midi sukně jejíž rozparek modelka využila k obehrané, přesto jistě lákavé prezentaci dlouhých nohou. Mini kabelka Jacquemus stejně jako hranatá špička páskových sandálů představují aktuální trend, jenž se zbytkem notuje, a průměrný model mírně vylepšují.

  • 4.

    Irena Obermannová - Boty odkazují na módní mezery 3

    Ani kontroverzemi a vztahem s prezidentem Havlem proslulá spisovatelka neodolala modelu odhalujícímu kůži. Zelenou linkou vzorovaný komplet představuje mladistvý pyžamový styl, který téměř šedesátileté spisovatelce sedí a spolu s kabelkou a náušnicemi ladí. Jen fialové páskové boty jsou stylovým protipólem, který celek nepříjemně uvozuje a dává vědět o nositelčiných módních mezerách.

  • 5.

    Nelly Řehořková - Za rozhraním dráždivosti 5

    Především z muzikálů známá mladinká zpěvačka zvolila mladou generací kvitovaný trend průstřihy obnažených boků, jenž se možná vyjímá na instagramových fotkách, v realitě všedního dne však působí bezprizorně. Obnaženost břicha i boků obírá model o delikátní sofistikovanost a je za rozhraním dráždivosti, na cestě k odbočce s názvem zbytečná nahota.

  • 6.

    Sharlota - Zatuchlost nočního klubu 4

    Mladá raperka sofistikovaností v módě nevládne, a její volby outfitů jsou až příliš často za pomyslnou hranicí dobrého vkusu. Za stylovou nepovažuji ani volbu body contour, křivky podtrhujících šatů s několika průstřihy a krajkou v hlubokém dekoltu, jež ve mně více evokují zatuchlost nočního klubu, než svěží a zábavnou hru mladé dívky s aktuálními trendy.

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 3

Anifa: Přesně, nic tak hnusného se jen tak nevidí

(02. 08. 2021 09:43)

baronessa: K takovému tetování bude nejvhodnější burka.

(02. 08. 2021 08:00)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy