Středa 17. dubna 2024
Svátek slaví Rudolf, zítra Valérie
Oblačno, déšť 10°C

Nejlepší hvězdné outfity roku 2020 podle Iny T.? Noblesní Plodková, sexy Strýcová a éterická Kaira!

/
  • Módní kritička Blesku Ina T. vybrala nejlepší outfity celebrit pro rok 2020
    24. prosince 2020 ● 12:48

    K bilanci konce roku náleží i ohlédnutí za nejlepšími modely tuzemských hvězd. Těch, jež prokazují jistou invenci, osobitost, módní takt. Nebojí se experimentovat a přitom respektovat dress code a etiketu. V českém módním rybníčku jsou vzácným úkazem, neb je zde monotonní průměr stále přijatelným standardem.

    Zdálo by se, že se covidová absence společenských akcí podepíše na výběru outfitů celebrit, jež si budou dávat více záležet na tom, v čem se nechají vyfotit. Zklamaně dodávám, že opak je pravdou. Ani zkrácená společenská sezóna nedonutila celebrity k výstupu z šedé, průměrné zóny fádního marastu a neuchránila je ani stylistických propadáků. Sestavit níže dostupný žebříček toho nejlepšího bylo, upřímně řečeno, daleko náročnější než revize těch nejhorších, kterých se v uplynulém roce vyrojilo požehnaně.

  • 1.

    Emma Smetana: Z partnerova šatníku - 1

    Svůj osobní styl nestaví moderátorka Emma Smetana na luxusních značkách, ale na eklekticismu a kombinacích zdánlivě nekombinovatelného. Tento stylový hazard občas vyjde, občas ne. Lze mu ale přiznat jistou autentičnost a osobitost. V případě koženého saka byla sázka na kontrast siluet značně úspěšná. Over size kožený svrchník s výraznými rameny, patřící jejímu partnerovi Jordymu, je efektním protikladem s dívčím pod prsa sahajícím cropp topem a trendy ohrnutými baggy jeans. Spolu s doplňky a účesem je to dotažená variace na poslední roky tolik oblíbenou módu 90. let.

    Emma Smetana
    Autor: Profimedia

  • 2.

    Dagmar Havlová: Zdařilá fúze jednoduchosti - 1

    Bývalá první dáma Dagmar Havlová pro výpomoc na tradičním charitativním bazaru zvolila krátkodobým trendům nepodléhající over size bílou košili s ohrnutými manžetami, černé kalhoty cigaretového střihu, luxusní Dior ledvinku a ostře růžové polobotky. Jednoduchá černobílá souhra elegantních kousků a kontrast ležérních doplňků funguje bez námitek i s brýlemi s ombré efektem. Fúzi luxusu a minimalismu stvrdilo osobité pojetí stylingu a výsledkem je nadčasový inspirativní outfit, který stvoříte ze základních kousků šatníku.

    Dagmar Havlová
    Autor: Profimedia

  • 3.

    Simona Krainová: Zvony jsou in - 1

    Monochromatický černý outfit oblékla modelka Simona Krainová na přehlídku úspěšného, celebritami i módními odborníky opěvovaného návrháře Zoltána Tótha. Kosticemi vyztužený sexy top zastrčený do extra trendy širokých zvonů a over size dlouhé lesklé sako prokázaly, že černo černý outfit nemusí být nutně nezáživná nuda. Zvonáče, ač se jim české ženy stále nepochopitelně brání, vytváří sexy siluetu a dokáží vyvážit mnohé nedostatky postavy.

    Simona Krainová
    Autor: Profimedia

  • 4.

    Jana Paulová: Mladistvě šik - 1

    Jednoduchá rovná tuba košilových, vázačkou přepásaných šatů s transparentními rukávy je efektně vyvážena do hladka vyfoukaným elegantním mikádem a mezi hipstery stále oblíbenými kostěnými brýlemi. Nenucené eleganci se herečka Jana Paulová nezpronevěřila ani s páskovými sandály na platformě a cross body mini kabelkou. Dokonalá kombinace nadčasového minimalismu a módního účesu stvrzuje hereččin, v 65 letech záviděníhodný vzhled.

    Jana Paulová
    Autor: Profimedia

  • 5.

    Ivana Jirešová: Eso minimalismu -1

    Ke krku uzavřený, na tělo padnoucí overal s kapsami od značky Leeda ctí světový trend širokých nohavic, který se u nás stále ne a ne uchytit. Kožená cross body brašna od Yrnche je skvělá a celý outfit dokazuje, že i minimalismus může být efektní a sexy. Tenisky elegantnost jemně srážejí, což je v pořádku. Příště bych jen vypustila vykukující ramínka sportovní podprsenky, což byl ale, předpokládám, záměrný detail. Velmi kvituji, že herečka Ivana Jirešová nosí a podporuje české značky.

    Ivana Jirešová
    Autor: Profimedia

  • 6.

    Iva Janžurová: Hvězdou nejen filmového plátna - 1

    O několik generací mladším celebritám ukázala, jak přijít stylově oblečená, a přitom dodržet dress code herecká legenda Iva Janžurová, která na festivalu Febio Fest přebírala cenu Kristián. Ikona českého filmu zvolila pudrově modré šaty v midi délce pohrávající si s hravou transparentností horní části a kontrastní uzavřeností střihu vysoko ke krku. Plisování sukně dodává modelu nenudící texturu a podkasání v pase je vůči linii střihově vhodné. Střevíce s páskem okolo kotníku, které mají identický odstín šatů, jsou skvělé a korálky pošitá zlatá kabelka je zábavná.

    Iva Janžurová
    Autor: Profimedia

  • 7.

    Barbora Strýcová: Trefa do rudé -1-

    Bohatá baletní tylová sukně vycházející z korzetového, saténovou stuhou v pase zdobeného živůtku patří mezi pár kreativnějších rób, které se letos objevily. Midi délka šatů i otevřené sandálky jsou v rámci rozvolněných pravidel akceptovatelné a chybí jen psaníčko, které by šatům Dolce Gabanna odebralo dojem baletního kostýmu. Červená rtěnka make-up Barbory Strýcové pozvedává, ale celkový look měl být matnější a slavnostnější vzhledem k akci i rázu šatů. I přes drobné výtky je inspirací a svěžím závanem v jinak stojatých tuzemských vodách.

    Barbora Strýcová
    Autor: Profimedia

  • 8.

    Zuzana Čaputová: Noblesa na míru - 1-

    Sází na monochromatické ženské a elegantní modely, bez extravagance. Přesto s dávkou osobitosti a noblesy, čímž velmi důstojně reprezentuje slovenský stát. Musím ocenit, že prezidentka Zuzana Čaputová podporuje lokální tvorbu a neváhá své modely recyklovat. Bere je na sebe opakovaně, což platí i pro šeříkové, pouzdrové šaty slovenské značky Kuzmi. Překlady tvarovaný živůtek s dlouhými rukávy, podélnými švy vyštíhlená sukně a všitým pruhem zvýrazněný pas jsou kombinací, která Čaputové perfektně sedí. Snad jen výčes v týlu by byl elegantnější a k události též vhodnější.

    Zuzana Čaputová
    Autor: Profimedia

  • 9.

    Emma Drobná: Efektní minimalismus - 1

    Efektní překřížení kolem krku, zdobný, se střevíčky konvenující pásek a dobře fungující postranní rozparek. Bílá róba od Fera Mikloška vystihuje na zpěvačce Emmě Drobné moderní styl plesových šatů, které pro svůj minimalismus nepodléhají trendům a typu slovenské zpěvačky, preferující jednoduchost sedí. Ačkoliv byl odstín bílé v rámci etikety na plesech dříve zapovězen, nejsou aktuální pravidla tak striktní. A jestliže róba nepřipomíná svatební šaty, je v rámci dress-code akceptována.

    Emma Drobná
    Autor: Profimedia

  • 10.

    Barbora Seidlová: Překvapení večera - 1

    Těsně před čtyřicítkou naprosto neuvěřitelně vypadající herečka Barbora Seidlová vynesla na poměry českých premiér značně extravagantní kousek. Atakům sezónních trendů vyhýbající se róba od české značky Eiri je spíše výtvarným objektem než klasickou toaletou. Elegantnější část modelu má reflektovat dodržování společenských pravidel a druhá, s urvaným rukávem a neupravenými okraji, jejich absenci.

     

    Jakékoliv sáhodlouhé vysvětlování záměru modelu je spíš na obtíž a finální dojem tvoří především způsob, jakým ho daná osoba dokáže odprezentovat. K mému překvapení má herečka dostatek charisma a síly osobnosti, aby vynesla i oděvní úlet s noblesou. Modelu, připomínajícímu kimono, dodává šmrnc a je jasné, že má odvahu i na módní experimenty. Což je vzhledem ke klidným a někdy lehce nudným vodám tuzemského showbyznysu více než potěšující. Make-up a především vlasy nechávají róbu vyniknout. Kabelka i pantofle ve žlutém odstínu východnímu stylu konvenují.

    Barbora Seidlová
    Autor: Profimedia

  • 11.

    Kaira Hrachovcová: Sametová evoluce - 1

    Herečka Kateřina 'Kaira' Hrachovcová se netají svojí slabostí pro módu a pravidelně kombinuje high fashion značky s konfekcí, přičemž podporuje i tvorbu tuzemských návrhářů. Květinové, stojáčkem a dlouhým rukávem opatřené sametové šaty od Kláry Nademlýnské jsou svým střihem i materiálem ideálním kouskem podzimního šatníku. Kaira je navíc zkombinovala s kontrastními kovbojskými perkami, čímž srazila romantičnost šatů a celek doplnila vhodným messy účesem, který nechá vyznít střih. Kabelka české značky Bonclé budiž pomyslným bonbonkem celého outfitu.

    Kateřina Hrachovcová
    Autor: Profimedia

  • 12.

    Dara Rolins: Zahalena v luxusu - 1

    Temně modré, hedvábné žakárové šaty s manžestrovým efektem a srdíčkovým výstřihem doplňují odepínací transparentní tylové rukávy a vyšívaný kulatý límeček. Romantiku v hodnotě 60 000,- shazují ze síťoviny vyrobené špičaté kotníkové boty do špičky a bílá kabelka, jež celek příjemně rozbíjí. Elegantní outfit i doplňky od luxusní značky Fendi zpěvačce Daře Rolins svědčí, a to navzdory tomu, že její běžné outfity mají k uhlazené lady daleko, a inklinuje spíše ke sportovně laděným modelům.

    Dara Rolins
    Autor: Profimedia

  • 13.

    Barbora Poláková: Sexy Vamp - 1

    Překvapením premiéry snímku Bábovky se stala běžně dost ležérně oblékající se Bára Poláková, která ohromila v rudých hedvábných šatech. Vycpávkami zvýrazněná ramena, krajkové detaily rukávu i zad, důraz na úzký pas přecházející v transparentní dlouhou sukni s vysokými rozparky na bocích. Důmyslný střih šatů od Kateřiny Geislerové je dechberoucí a spolu s perfektním účesem i líčením ze sympatické herečky vytvořil českou femme fatale. Kterou jsem, přiznávám, v Polákové zahlédla poprvé. Výsledek je o to působivější, že se u tuzemských celebrit podobná sexy sofistikovanost často nevidí.

    Bára Poláková
    Autor: Profimedia

  • 14.

    Aňa Geislerová: Etiketa i styl v malíku - 1-

    Kritiky oceňovaná herečka Aňa Geislerová, která ve filmu Havel představuje manželku prezidenta, Olgu, vynesla speciálně na premiéru snímku ušitý model od Tatiany Kovaříkové. Sněhobílá střízlivá róba vyniká objemnou horní částí s širokým lodičkovým výstřihem, jež v pase přechází do úzkého bodycon střihu dlouhé sukně. Ačkoliv se na některých fotkách zdá, že se herečka v šatech zcela necítí, svým výběrem opět dokázala, že je inspirativní ikonou, která se vymyká davu a v módě nešlape vedle. Make-upu a výběru šperků Cartier v hodnotě téměř dvou milionů nelze nic vytknout. A ač mě upřímně, retro účes neohromuje, beru ho jako záměr a možnou poctu Olze Havlové.

    Aňa Geislerová
    Autor: Profimedia

  • 15.

    Jana Plodková: Noblesou jištěný vkus - 1

    Tylové, tělovou podšívkou vkusně vypodložené šaty s flitry, balónovými rukávky, černou stuhou v pase a kaskádovitou vrstvenou sukní jsou zosobněním romantiky ve své nejčistší formě. Na mnohých by tím pádem působily kýčovitě, nikoliv však na herečce Janě Plodkové, která typem i postavou sentimentálním modelům kraluje, neb disponuje patřičným éterickým dívčím pelem, jež tento styl vyžaduje, aby byl uvěřitelný. Účes, líčení i patřičně decentní doplňky jsou taktéž bez chyby.

    Jana Plodková
    Autor: Profimedia
  • 16.

    Galerie

    Do naší galerie se můžete mrknout i na další, více či méně povedené outfity výše zmiňovaných dam.

    VIDEO: Módní kritička Blesku Ina T.: Lidi mi vyhrožují kvůli módě! 

    Video
    Video se připravuje ...

    Módní kritička Blesku Ina T.: Lidi mi vyhrožují kvůli módě! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

    Fotogalerie
    62 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 14

Marketa Nováková: Co jiného tady čekat. Jen pozlátko. Máme obdivovat bohaté za jejich hadry?

(24. 12. 2020 18:09)

Marketa Nováková: tak nějak

(24. 12. 2020 18:08)

Marketa Nováková: Maškara vedle maškary

(24. 12. 2020 18:08)

fotrpjotr: Máte tam překlep,správné mělo být : Největší strašidla roku a antisexy karkulka Srýcová.

(24. 12. 2020 16:33)

Cabral: Modni stylistla Ina T vypada priserne.

(24. 12. 2020 13:56)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy