Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Kritička Blesku Ina T.: Módní peklo na oslavě 76. narozenin Janečka: Zmar dekoltu, decibely nevkusu a blamáž

/
  • Ina T. si vzala do parády hosty na oslavě Františka Janečka.
    5. října 2020 ● 05:45

    Velkolepá oslava narozenin producenta Františka Janečka byla plná hvězd, a ačkoliv se vzhledem ke stylu oslavence dalo počítat s elegantním dress codem, málokdo ze slavných to zvládl. Ať už je to neznalostí etikety, nebo despektem k události, tragických outfitů bylo na párty nespočet. Narozeninové mejdany celebrit jsou, ač se to některým čtenářům nezdá, klasickou společenskou událostí, kde se počítá s hojnou účastí fotografů. Na to konto se očekává adekvátní, nefamiliární, ba elegantní outfit. Zvlášť v případě párty hudebního bosse Františka Janečka, známého na české poměry dosti uhlazeným stylem oblékání, se čekala vybraná sešlost hvězd, která svůj statut ikon showbyznysu stvrdí vkusným ošacením. K zahlédnutí však byly kreace náležící k provinční zábavě v kulturáku a vzbuzující rozpaky i otrlému estétovi.

  • 1.

    Michal David s manželkou - Decibely nevkusu, 5

    Autor mnoha pokleslých songů (jak hudebně, tak textově) na oslavu dorazil v dalším z jeho ostentativně mafiánsky vyhlížejících modelů. Do jedné barvy zarputile laděný outfit spolu se zaostalým stylingem má však za následek, že spíše než jako mafiánský don působí Michal David v modrém kompletu jako klasický nádražák. Celku nepomáhají ani do dlouhé ostré špičky vyvedené vzorované polobotky, které podepisují fakt, že z nich jejich nositeli stále trčí pomyslná sláma. Dojem nelepší ani jeho manželka, která svými multi vzorovanými šaty dotahuje pouťový smeč do outu.

    Michal David s manželkou
    Autor: profimedia.cz

  • 2.

    Andrea Pomeje - Zmar dekoltu, 5

    Retuše i estetické zákroky hojně využívající dýdžejka se vztahem s hercem Pomeje zařadila do řady céčkových, po pozornosti bažících celebrit. K té se snaží dopomoct i vyzývavými, silikony odhalujícími dekolty, které prodává v lacině vyhlížejících robách. Šaty od návrhářky Sandry Mark, která používá stále se opakující střihy a detaily metalických pásků, nejsou výjimkou. Použití hlubokého, umělá prsa servírujícího výstřihu dohromady s vysokým rozparkem o dobrém vkusu nositelky nepřesvědčí, ale povšimnutí okolí zřejmě zajistí.

    Andrea Pomeje
    Autor: profimedia.cz

  • 3.

    Michaela Kuklová - Na jógu ano, na párty nikoliv, 4

    Harémové kalhoty se před pár lety staly oblíbeným kouskem pohodlí vyznávajících žen, ačkoliv mezi vkusné trendy nikdy nepatřily a jejich postupné mizení z ulic jsem kvitovala s povděkem. Herečka Míša Kuklová statečně bojující s rakovinou na oslavu dorazila v jistě pohodlném kompletu bílé košile a zmíněných kalhot se spadlým rozkrokem, ale cítit se komfortně lze i v mnohem vkusnějších variantách. Celku nepomohla ani modrá torna a též značně matoucí styling napůl zastrčeného vršku, který komplet učinil ještě neforemnějším.

    Michaela Kuklová
    Autor: profimedia.cz

  • 4.

    František Janeček - Elegance v malíku, 2

    Vlivný producent muzikálů, jenž stvořil třeba Michala Davida, dokázal být svými podbízivými songy a nosem na hudebníky úspěšný za socialismu. Ale pracovním stylem cynického manažera se zvládl uplatnit i v kapitalismu. Jeho slabost pro kvalitní obleky a dodržování vybraného chování je známá a jako jeden z mála českých mužů chodí na společenské události správně oblečen. Premiéry jeho muzikálů mají dress code Black Tie - a i kvůli tomu je jasné, jak moc mu na etiketě záleží. I na svoji oslavu zvolil kvalitní tmavě modrý oblek s příjemně osvěžující kravatou a správným obutím. Snad jen rukávy mohly být kratší. Nepochopitelný je pro mě jen jeho účes, který je hojně oblíben stárnoucími muži a jenž nechává na temeni prořídlé zbytky porostu. 

    František Janeček s dcerou
    Autor: profimedia.cz

  • 5.

    Marian Vojtko a Leona Machálková - Stylový nesoulad, 3-

    Bavlněné polo triko, které zvolil muzikálový zpěvák Marian Vojtko , patří svým basic provedením maximálně na golfové hřiště, oku příjemná není ani barevná kombinace se skořápkovými kalhotami a svým odstínem příliš tvrdými polobotkami. Na společenskou událost je to odfláknuté a fádní. Dojem alespoň trochu zachraňuje jeho kolegyně Leona Machálková, jež svým výběrem jednoduchých, leč slušivých body-con šatů s lodičkovým výstřihem vystihla zamýšlený elegantní záměr večera. Stříbrné páskové sandály jsou v pořádku a celek kazí už jen out psaníčko s cvoky, které navíc deformuje přecpaný obsah. 

    Marian Vojtko a Leona Machálková
    Autor: profimedia.cz

  • 6.

    Jan Kopečný - Despekt k naturelu akce, 5

    V muzikálových kusech etablovaný zpěvák hvězdnou aureolou prozatím nezáří a pokud svůj styl oblékání nepřenechá odborníkovi, zřejmě jí ani nedosáhne. Zvolený komplet se fatálně míjel s elegantním stylem narozeninové párty a jednatřicetiletý zpěvák dal najevo ustrnutí vkusu v době své puberty. Jak jinak vysvětlit černé basic triko a roky se nenosící kýčovité roztrhané džíny, které doplnil divoce vzorovanými teniskami a stylistickou bezprizornost potvrzující kšiltovkou?

    Jan Kopečný
    Autor: profimedia.cz

  • 7.

    Michaela Nosková - Zředěná fádnost, 4

    Z muzikálů veřejnosti známá a též módním nevkusem proslulá zpěvačka se vůči svým dřívějším kreacím na párty Františka Janečka držela relativně při zemi. Přesto kombinace syntetického basic trika a na tělo ulitých kalhot střihu paper bag, které díky skladům zbytečně přidávají na objemu, na společenské akci nemůže obstát. Svojí fádností a obyčejností je vhodná na procházku se psem, ale ne na elegantní párty. A sama Nosková svému outfitu culíkem, teniskami a kapsičkou na mobil místo kabelky nedodává ani špetku glancu.

    Michaela Nosková
    Autor: profimedia.cz

  • 8.

    Denisa, Natálka a Šárka Grossovy - Módní blamáž, 5

    Hodnotit hned tři z dam Grossových se zdá být oříškem, zvláště když se v módním vkusu bohužel "pomamily". Šárka Grossová si prý se zesnulým manželem, expremiérem Stanislavem Grossem, přišla na pohádkové bohatství. Je ale důkazem toho, že ani získané jmění nedokáže dodat vkus. Zelené vzorované lacláče na prádlovém tílku jsou tak děsuplným kusem oblečení, že zasluhují spálit. Teprve sedmnáctiletá Natálka, hvězda Janečkových muzikálů, zase oblékla poněkud zastaralé upnuté šaty s krajkou, které neodpovídají jejímu věku. Relativně nejlépe nakonec dopadla Denisa, jejíž květované šaty z ramen jsou slušivé a trendy, ale pro jistotu je zabila otřesným batohem. Vy mi tedy dáváte, dámy.

    Šárka Grossová s dcerami
    Autor: profimedia.cz

  • 9.

    Kamila Nývltová - Kobercový nálet z konfekce, 4

    Košilové, v pase přepásané šaty s klasickým paisley vzorem z konfekce nejsou nijak kvalitně zpracovány, ale i s tím se pracovat dá. S takto dominantním vzorem se to ale musí umět. Vyžaduje totiž stylově vhodné doplňky aplikované tak, aby se pozornost nesoustředila primárně jen na vzor šatů, který takto působí jako retro koberec. Adekvátní kabelka a šik obutí ve stylu 70. let, které se neustále vrací, by vytvořily osobitý a originální model. Ale zatím ta snaha není ani na půli cesty.

    Kamila Nývltová
    Autor: profimedia.cz

  • 10.

    Yvetta Blanarovičová - Boj ležérnosti a elegance, 3

    Posila nekonečného seriálu Ulice na velkolepou párty dorazila v saténovém topu prádlového stylu v setu s bolerkem kryjícím partie paží a bílými rovnými nohavicemi. Kompletně bílý outfit je poměrně osvěžující. Problematická je ale cross body pověšená kabelka, která je nejen příliš ležérní, ale svým popruhem ruší zdobnou vázačku bolerka a v dekoltu se nesnese ani se zdobnou krajkou. Elegantnější kabelka do ruky by bývala byla vhodnější i k třpytivým lodičkám. Co se účesu týče, dřívější společenská pravidla hlásala zkracovat dlouhé vlasy po čtyřicítce, ale pokud vypadají zdravě a nositelce sluší, nevidím důvod je dramaticky krátit ani v případě sedmapadesátileté herečky.

    Yvetta Blanarovičová
    Autor: profimedia.cz

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 8

ksicht: Grossovy to aspoň myslely upřímně

(06. 10. 2020 22:38)

pralinen: Cože to bylo za oslavu? Dobrý panoptikum příšerek a odkecaných lidí

(06. 10. 2020 11:31)

tarrica: Jasně,nejsou všichni OK, ale pokud měla být oslava i venkovní s grilováním a v zahradě ,tak někteří jsou oblečeni v pohodě a pohodlně. Není spíše důležité aby se bavili a zpříjemnili tak oslavenci jeho den ?

(05. 10. 2020 13:44)

DWEI: Fotky jsem si prohlédla a s kritičkou musí většina lidí souhlasit - Grossovic holky děs, Nývltová jako koberec výstižné , Andrea Pomeje svou vyzývavostí to přehání, ale holt ty silikony nebyly zadarmo, tak si na sebe musejí vydělat ......

(05. 10. 2020 10:26)

Alžběta Herenová: Grossové hrůza, ale kriticka je možná až moc kritická?!

(05. 10. 2020 10:11)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy