ONLINE CHAT
Nejsem sice kuchař, takže tomu rozumim jak koza budíku, ale podle toho co kolikráte sleduju ve Vašem pořadu, se divím že ještě žiju podle toho co a jak se u nás vaří. Dneska se fakt už sere každej do všeho, a vůbec mu není blbý že o tom nemá ani páru.(Honza)
Foto
Honzo, máte asi pravdu. Může za to ta naše kutilská povaha, ale takoví mi prostě jsme. Chtěl bych všem poděkovat za dotazy, těm kteří mě uráželi chci sdělit, že se mě to vůbec nedotklo a doufám, že jsem jim tím zkazil radost. Moc děkuju za uznání, vážím si toho, že někdo stráví svůj čas tím, aby napsal někomu něco hezkýho. to se dneska moc nenosí. Já věřím, že se to všechno bude dál zlepšovat a že se jednou všichni dočkáte jídla, který si zasloužíte. S pozdravem Zdeněk Pohlreich
Dobrý den,zajímalo by mě v čem bude Váš nový pořad na primě lepší nebo zajímavější než Ano,šéfe?Většina lidí se totiž dívám na tento pořad, aby se dozvěděla co se děje v zákulisí restaurací a jak je vidět je to humáč!Díky(Lucie)
Foto
Nemůžete celý život dělat jednu věc. Změnu je potřeba přinejmenším vyzkoušet.
Dobrý deň pán Pohlreich, rada sledujem Vašu reláciu Ano,šéfe! Ste vynikajúci kuchár a máte dobré nápady aj čo sa týka prevádzkovania a celkovej prezentácie reštaurácií. Nezavítate s Vašimi skúsenosťami a natáčaním nových dielov aj k nám na Slovensko ? Prajem Vám veľa zdravia a úspechov !!! Daniela (Daniela zo Slovenska)
Foto
Na Slovensko se zatím nechystáme.
Jste dobrej. Umíte pizzu?(Pdeněk Zohlreich )
Foto
Snad bych to svedl.
Dobrý den,nechápu narážky na Vaší konstituci,hubený kuchař je krajně podezdřelý... :-( Marvin(J.R.Marvin)
Foto
Džejáre mně taky. Pozdravuj Bobbyho a Pamelu.
Dobry den, nemyslite si, ze o tom, ze se bude v restauraci bude kourit by si mel rozhodnout spis majitel nez aby to stat zakazal zakonem?(Marek V.)
Foto
Určitě ne. Já možný zákaz kouření vítám, je to tak v mnoha zemích světa a určitě je to správné.
Dobrý den, Zdeňku. Vaše názory jsou mi blízké,jste moc fajn a rádi sledujeme pořady, kde vystupujete.V Café Imperial nám také MOOOC chutnalo!Zajímá mne, jaká polévka a hlavní jídlo jsou vaše nejoblíbenější. Děkuji.(Jitka)
Foto
Já mám rád naší kulajdu a moje děti milujou náš řízek s kaší.
Zdenku,chci ti říct,že u nás nemáš konkurenci,tvé pokrmy jsou velice inspirativní a hlavně jdou s dobou,což je jedině dobře...Řekl bych,že dlouho u nás konkurenci nebudeš mít...Jen tak dál..(blaaster)
Foto
Pokud by to tak byla pravda, bylo by to dobře, ale asi ne.
Dobry den, v cervnu jdu varit do Prakulu do Vaseho kurzu. Budete na nas hodny nebo se mam bat? :-)(Eva Pankova)
Foto
Evo, bude to strašný. Něco takovýho jste ještě nezažila.
Dobrý den , Váš pořad sleduji ,ale trošku se mi nelíbí , že někomu nadáte v podstatě za blbost a jiným neřeknete ani slovo.Třeba díl z farmy v Olšanech mi připadal spíš jako reklama.Je to opravdu tak nastavené , že někdo zaplatí a je o.k , nebo je to jen můj blbý dojem? Jinak přeji ať se daří.daří.(Milan)
Foto
Milane, je to jen váš blbý dojem. Ale ono se na krále prostě nekřičí, víte?
zdravím. viděl jsem váš pořad jen jednou a děkuji - už nikdy více! opravdu VĚŘÍTE tomu, že k dobrému vaření je nezbytné mít slovník starého, sprostého, vygumovaného hulváta?! ve vaší společnosti by mi ani nechtnalo. společnost vás dners nezná jako úspěného kuchaře, ale naopak jako neskonalého sprosťáka; trochu paradox, že?! :-D (ka-brňák)
Foto
Kabrňáku, mrzí mě, že tě náš pořad neoslovil. A to jak mě zná naše společnost je mi srdečně jedno. Myslím si, že mě zase tolik lidí nezná.
Dobrý den Jak může vyučený, nezkušený kuchař v České republice získat práci? Hledám už rok, na škrábání brambor všem připadám příliš kvalifikovaný a na vaření kvalifikovaný málo. Díky za jakoukoli užitečnou radu.(Marek)
Foto
To já skutečně nevím.
Zdravím šéfe, potěšila mne informace o novém pořadu, kde budete nás gastroamatéry učit vařit (ne recepty, ale techniky). Přeji hodně štěstí....(Milan, Broumov)
Foto
Já se taky těším. Doufám, že to k něčemu bude.
Zdravim Zdeňku, mám jednu mimo obor. Kdy si plánujete zaktivnit HCP? Zadrženej není to nejlepší... :-)(Petr...)
Foto
Petře, zapomněl jsem zaplatit členské příspěvky. Rád bych to vyřešil tento týden.
Zdravím, chci Vám jen poděkovat za skvělou kuchařku Bravo, šéfe!A z anonymních sprosťáků si nic nedělejte, za monitorem je každý druhý King Kong. Chystáte nějakou novou kuchařku? Hezký den!(Lucie z Brna)
Foto
Já vím, že v dnešní době je každý blbeček v podvlíkačkách u klávesy počítače králem. Věř mi, že to neřeším. Letos bych rád vydal dvě nové knížky.
mistře jen tak dál..mám vás v oblibě..(wyny1)
Foto
Díky, díky, díky. Vlastně se vám ani nedivím.
Ahoj, chutná Vám víc australský nebo britský marmite?(Pavel F.)
Foto
Upřímně řečeno mi nechutná ani jeden.
Zdeňku si borec a těma hovadama se nenech vytočit.J(Jankaander)
Foto
Neboj nedám.
Dobrý den, studuji hotelovou školu a v jednom odborném předmětu Vás náš profesor předhazuje jako vzor, cože si myslím že je jedině dobře a celá třída Vám fandí! :D Chtěla bych se zeptat jaký máte názor na hotelové školy v Čr?(Hanka)
Foto
Naše doba vzory nepochybně potřebuje a to že tím vzorem můžu být já mi jenom lichotí. Odborné školství v české republice by se mělo určitě zlepšit.
Děkuji Vám za Váš pořad, mnoho jsem se naučila:) Bohužel při pohledu do většiny kuchyní, kde se natáčelo mám pocit, že je lepší si uvařit doma :( Těšíme se na nový pořad:)(Kamila)
Foto
Víte, v principu se pořad Ano, šéfe! netočil v dobrých restauracích, to ještě neznamená, že se tak vaří všude a že by lidé měli přestat do restaurací chodit.
Dobrý den, myslíte si, že se obecně vaří lépe v Čechách nebo na Moravě? Jinak zdravím, moc Vám fandím a přeju další úspěchy. Díky za Vaši práci!(tomáš)
Foto
Já myslím, že je to jedno.
Dobrý den pane Pohlreichu, je pravda, že Váš pořad Vařte jako šéf! bude spíše o technologii než o receptech? Proč se dává na pánev první to a ne to a proč se maso pořádně neopeče, pokud se neosuší a podobně? To se v žádné kuchařce nedočtete. Děkuji a přeji krásný den! (Zuzka)
Foto
Přesně to by mělo být záměrem našeho nového pořadu.
Dobry den, momentalne jako kuchar se setkavam s tim, ze manazeri restauraci me tlaci delat jidelni listek z toho co jste delal, nebo napsal (setkal jsem se i s tim, ze prisel provozni, ktery mi ukazal jeho navrh JL a byly tam jen recepty z Vasi knihy). Celkem me tato prace nebavi "jen" neco kopirovat, rad bych pracoval podle sebe.Mam i zkusenosti ze zahranici, kde vzdy vse bylo jen na kucharich, proto nechapu proc manazeri ceskych restauraci neduverujou kucharum.(Peter)
Foto
Peter, já si vůbec nemyslím, že je ostuda vyzkoušet něco, co člověk někde viděl. Až potom si člověk může dát odpověď, zda ten jeho výtvor je skutečně lepší, nebo horší.
Pane Pohlreich, dotaz nemám. Jen bych ráda popřála vám i vaší rodině hodně zdraví a štěstí. Velmi vás obdivuji co jste v životě dokázal. Děkuji i za RS "Ano, šéfe", kde jste přistupoval v jednotlivých restauracích individuálně a dokázal i poradit, kterou cestou by se jejich gastronomie měla ubírat. Obdivovala jsem vás, že jste se pokoušel i v mnohdy otřesných podmínkách alespoň něco ze šmudlů vydolovat a otevřít jim hlavy. Nedejte se otrávit těmi, kdo vám nepřejí. Však vy víte, je to pouze 2. strana mince popularity. Mějte se fajn. Fandíme vám :-)(Martha)
Foto
Marto, děkuji za uznání.
Pane Pohlreichu byli jsme u vás Cafe Imperial a jídlo bylo opravdu velmi dobré. Už se těším na Váš nový pořad. Máte rád asijskou kuchyni, ale tu normální pravou, ne tu českou? Co Vy sám nejraději jíte? Jdete raději někam, kde víte, že Vám dobře uvaří, nebo si vaříte raději sám? Děkuji za odpovědi a držím palce.(PetrF)
Foto
Asijskou kuchyni miluji, ale samozřejmě v originále.
Dobrý den,fandím Vám,otevřel jste oči mnoha strávníkům a provozovatelům v gastronomii. Provozujeme rodinný penzion s restaurací a velmi jste nás inspiroval. Jsme na cyklotrase a podle Vás jsme zjednodušili jídelní lístek,přepracovali koncepci nabídky.Jaký je Váš názor na přesto stále žádaný smažák? Přeji mnoho úspěchů Alena(Alena Marková Brno)
Foto
Aleno, můj názor na smažák je dostatečně známý, ale pokud si to hosté žádají a vám to nevadí, asi jim to uděláte, že jo?
Dobrý den, máte v týmu rád začátečníky ? Předáváte zkušenosti rád dál ?(Šárka)
Foto
Mám raději kvalitní profesionály, s předáváním zkušeností nemám žádný problém, myslím, že je to moje povinnost.
Zdravím. Byla jsem nedávno v Cafe Imperial a ta Vaše "Čokoladova bomba" byla vynikající :)Fakt slast :)(Lucie)
Foto
Lucie, mockrát děkuju, přijďte zas.
Zdravím, rad bych využil tuto příležitost a zeptal se, zda existuje nejaka publikace jak vhodně a správně "zdobit" pokrmy na talíři. Stále nemůžu nic sehnat a vy jste v tomto mistr :) Zdravím a děkuji za jakýkoliv tip, Vas fanoušek i spokojeny host Imp.(Tom)
Foto
Tohle je strašně složitá otázka, každý to vidí jinak a nějaká jednotná pravidla jsou jistě vydána. Problém je v tom, že to každý potřebuje dělat po svém.
Pane Pohlreich jste super,ráda vás sleduji.Tak jak vy navařit a ještě pobavit neumí nikdo.Mnoho dalších ůspěchů v tel.pořadech i v životě.V létě při návštěvě Prahy chci navštívit vaši restauraci,doufám že se mi to podaří.vaše divačka Hanka(hanka)
Foto
Děkuji za uznání, doufám že se u nás v restauraci brzy uvidíme.
Dobrý den, šéfe. Je nějaký způsob, jak nechat v domácích podmínkách vyzrát hovězí? (Libor)
Foto
Ne, nelze. Potřebuje to kvalitní chlazení s dostatkem cirkulace vzduchu a to v domácích podmínkách nejde.
Když je všechno české tak ekl,tak proč netáhneš jinam?Mě bys nechyběl.(Radůz)
Foto
Radůzi, až do teďka jsem netušil nic o tvojí existenci a nechyběls mi taky. Měj se krásně.
Dobrý den pane Pohlreich, zrovna včera muj pritel griloval podle vasich receptu a byla to obrovska mnamka. Chtela bych moc podekovat za super napady a receptiky. I detem moc chutnalo. A ted k otázce. Myslite si, ze by si nasel cesky clovek cestu do obchudku v mensim meste, kde by se prodavaly kvalitní suroviny a domací potraviny ? Dekuji za odpověď. Katka (Katka)
Foto
Na vaší otázku neumím zodpovědně odpovědět, ale spíš o tom pochybuji.
Zdeňku, obdivuji Vás a fandím Vám ! Toť vše. :-)(Jana V.)
Foto
Jano, pokračuj v tom, je to moc příjemné.
Zdravim . Akby mala byt podla vas normalna cena za normalne menu ? Normlny obed , normlanej kvality ? prosim presna cifra ? :) (joseph )
Foto
Na vaší otázku neexistuje normální odpověď, protože cenu ovlivňuje strašná spousta různých faktorů.
Dobry den, chtela jsem se zpetat, zda-li je zdrave smazit na sadle ? Preju pekny den(Hanka)
Foto
Smažení není obecně příliš zdravé, ale jednou za čas nás to sádlo určitě nezabije.
Dobry den, moc vám fandím. Sleduji Vaše pořady. A chci se zeptat, je pravda, že již nevlastníte Café Imperial v Praze? Děkuji a přeji hezký den(Hanule)
Foto
Hanule, dnes ráno byl Imperial ještě náš. Věřím, že to tak zůstane.
Pan Zdenek, moj syn amater vari podla vasich receptov,chcela by som mu sprostredkovat kurz varenia pod vasim vedenim, je to mozne,moc Vas obdivujeme.Dakujem(dana )
Foto
Jediné kurzy vaření, které dělám se dají objednat na www.prakul.cz
ZDRAVÍM Z KLADNA. Klobouk dolů, otázka jediná-neuvažoval jste o politice. Potřeboval by vyčistit ten náš chlív..... Pa Vendy(VENDY BUDÍNOVÁ)
Foto
Ten chlív se bojím, že se vyčistit nedá. Já už nad tím zlomil hůl.
Zdenku, jste frajer. Diky Vam konecne vim, ze nemusim v restauraci snist vsechno, co mi donesou, kdyz to stoji za houby,(Marek)
Foto
Marku, hlavně to vydrž, jen tak se dá něco změnit.
Dobrý den,chtěl jsem se zeptat,jaký máte názor na Gordona Ramsyho a jestli jste se s nim někdy potkal,děkuji(Rendys Shady)
Foto
Gordon je hvězda světového formátu, jeden z nejlepších světových šéfkuchařů. Osobně jsme se nikdy nesetkali, což mě celkem mrzí.
Dobrý den, co je lepší indukce nebo plyn?(Martina)
Foto
Martino, určitě indukce. Mám ji ve všech třech restauracích a doma taky. Induction forever!
Zdravím Vás Zdeňku,u Vašeho pořadu se zasměji a někdy kápne slza,ale jinak plně souhlasím s Vašimi názory,ikdyž se někomu nepozdává Váš vrdý přístup či Vaše výrazy,myslím že to co se děje v Kuchyních a to vidíme jen díky Vám,nad tím by člověk kolikrát zvracel.Přeji Vám hodně úspěchů a doufám,že pod Vaším vedením se aspoň nějaké hospody dají dokupy.Zdraví Jana(Jana Anderová)
Foto
Děkuju za uznání, doufám, že nějakou hospodu ještě někdy narovnáme.
Jaký máte názor na pana Zemana a jeho vyrózu(Kuchař)
Foto
Jsem rád, že už se mu ulevilo.
Dobrý deň, pán Zdeněk, my Vás máme radi celá rodina, pokiaľ je možné a sme u syna v Prahe, vždy sa zastavíme vo Vašej reštaurácii. Teraz som si kúpila aj knihy, tak Vás potom budem prosiť o autogram. Držíme Vám palce,je to ťažké variť v Česku a na Slovensku a s týámi potravinami, čo sa tu predávajú. Zatiaľ my máme domáce čisté a kvalitné,potraviny,ale nie každý si to môže dovoliť, a keď do reštaurácie, tak len do kvalitnej ako je Vaša. Syn tam chodí pravidelne, a je to ozaj kvalita. Prajeme Vám veľa úspešných dní v živote a veľa dobrých a čestných ľudí okolo seba. A tie reštaurácie by mali by poriadne sledovné a pokutované, v niektorých je to naozaj humus. Veľa šťastia. Katka(Katka Horňáková)
Foto
Děkuju za uznání, pokud budete potřebovat podepsat knihu, nechte jí v imperialu u hostestky spolu s kontaktem, já to podepíšu a dáme vám vědět.
Mohla by som vedieť, prečo máte pri tom komentovaní a varení taký vulgárny slovník?(Terka)
Foto
Ne, nemám. Mluví za mě můj přirozený talent.
Dobry den, Zdenku, rada bych se zeptala na Vase nejoblibenejsi ceske jidlo. Dekuji a preji hezky den.(Aaaaaa)
Foto
Asi řízek se salátem a nebo kuře na paprice.
myslis si ty nafoukany vole ze jsi IN ?! Jsi ubohy hulvat a divim se lidem co te sleduji. Je mi z tebe na bliti(ocicko)
Foto
Jak to tak čtu ocicko, taky se mi dělá nějak šoufl. Hodně štěstí.
Dobrý den, jaký máte názor na moderní koncepce stravování. Například vitariánství? Já sám mám vlastní zkušenost po praktikování jeho zásad. Zbavil jsem se mnoha zdravotních neduhů, od problémů se srdcem až po úplné vymizení všech alergií (podle alergologů neléčitelných).(Petr Fojtík)
Foto
Petře, pokud by se vitariánství dále rozšiřovalo, mohli by všichni kuchaři jít na ryby a to se mi upřímně řečeno moc nelíbí. Hlavně jsem rád, že jste se zbavil zdravotních neduhů, ale jsem přesvědčen o tom, že to jde i jinak.
Dobry den,mel byste zmenit Vase vyjadrovani v televizi.Nelze se soustredit na porad a obsah,protoze za chvili vnimate jen ta slova,ktera nemaji s jidlem co spolecneho.(Jana,Doksy)
Foto
Já to změnit nedokážu. Pokud vám to vadí, nedá se s tím celkem nic udělat.
Dobrý deň. Nestihol som vás pri prezentácii knihy v apríli. Chcem sa spýtať, kedy sa chystáte opäť na Slovensko s prezentáciou alebo prednáškou. Držím Vám veľmi palce. Robo(Robert)
Foto
Na to teď nedokážu odpovědět.
Máte rád klasiku bramborový salát a řízek?Jo a jinak držím palce jste bezva. (Majda)
Foto
Já to mám rád taky. Děkuju.
Dobry den, jake jsou Vase pracovni plany do budoucna?Preji hezke leto(Hanka)
Foto
Rád bych otevřel jednu nebo dvě další restaurace.
Dobre odpoledne....slysela jsem,ze jste nejaky cas stravil v Holandsku,tak ma otazka je...co Vy a holandsky stamppotten?Ja osobne mu nejak nemohu prijit na chut.Jinak Vas,hlavne Vas nezamenitelny a originalni humor a Vase kulinarske umeni uplne zeru.Fijne dag.(Ladus)
Foto
Já si na stampott moc nepotrpím, ale miluju kibbelingen a podobné rybí speciality.
Predpokladam, ze to, ze opovrhujete ceskou kuchyni je blbost. Je to asi vytrzene z kontextu. Nebo ne???(Marcela UH)
Foto
Přesně tak.
Dobry den, milujeme Divinis.Dekujeme za nej.......(Jarka)
Foto
Jarko, moc děkuju, miluju to taky. Doufám, že to neva.
Dobrý deň,nie som vyrývač,ale kto toho pána drží v tv,som presvedčený,že nedokáže navariť ani guláš.Kritizovať to by som zvládol aj ja a napľúť do taniera,to chce mať grády.Je to jednoducho hajzel !!!(Kubo Kubo)
Foto
Kubo Kubo, nesuď lidi, který neznáš. Možná bys byl překvapenej.
Dobrý den pane Zdeňku, v pořadu Ano, šéfe! jste téměř vždy na začátku dílu po ochutnání jídel, které vám připravili, byl dost znechucený.Chtěla bych se zeptat,jestli to vždycky bylo opravdu tak příšerné, nebo bylo třeba i trochu přibarvit pro kameru? Děkuju za odpověď a přeji Vám všechno dobré :-)(Lenka)
Foto
To víte, lidi se chtěj bavit.
Cau Zdenku, ziju v Americe a mam rad Tvuj porad Ano sefe, Tvoje vareni a humor ale myslim si ze v priprave steaku a bbq zebirek by te strcil do kapsy kazdej amirickej "venkovan" :-) co ty na to? budes natacet vice dilu Ano sefe? diky za odpoved (Svara)
Foto
Svaro, myslím si, že se pleteš. Ano šéfe nebude.
Zdravím, mám již delší dobu chuť si dávat v restauracích jídlo,Váš pořad mi v tom dává za pravdu a co zjistíte v některých restauracích mi v tom utvrzuje. Hnus je to někde,šizení a jde i o zdraví člověka.Jen se do nich pořádně dejte.Vaší mluvu někdo kritizuje,já sem starej přibližně jako vy a normálně v životě se tak mluví.Točíte nové díly,nebo nás budou otravovat jen opakováním,Děkuji.(tomasek)
Foto
Na Ano šéfe se můžete dívat v reprízách, jinak od 23. května nový pořad Vařte jako šéf!
Dobrý den. Zhlédla jsem Všechno Vaše díly mám Vás ráda, ale do restaurace bych si Vás v životě nepozvala moje povaha by Vás nezvládla :-) Chtěla jsem se to opravdu nikdy doma nepoužijete kečup, vegetu sojovou omáčku? O prádzninách si k Vám do restaurace udělám výlet. Mám ráda ryby ... Jakou by jste mi u Vás doporučil :-) Děkuji Hezký den(Anežka)
Foto
Zkuste naší italskou Divinis.
Dobrý den pane Pohlreich, jsem vyučená cukrářka ale od roku 2005 kdy jsem se vyučila nemůžu najít práci v tomto oboru. Proč ? Nemám praxi kterou všichni zaměstnavatelé tak vehementně požadují. A nejde jenom o tuto práci. Můžete mi poradit co mám v takové situaci dělat? Stále jenom prosím, škemrám, otravuji. Kde mám získat praxi ? Mám si ji namalovat na papír nebo já nevím. Tohle řemeslo mám ráda baví mě dělat rukama ale když ho chci dělat tak nemůžu. Chci mít práci a být aspoň špetku šťastná. To chci tak moc ? Jsem mladá holka (28) ale síly a nervy ubývají. Říká se že řemeslo má zlaté dno ale jak je vidět tak v Česku je realita bohužel katastrofální. Co by jste doporučil nám mladým lidem co jsme se v gastronomii vyučili a jsme bez praxe ? (emigrovat-pokud by byly peníze) Za Vaši případnou odpověď děkuji. Mějte se báječně a přeji vše dobré. :-)(Karolína)
Foto
Musíte vydržet a nevzdávat se. Dobrých cukrářů je strašně málo, takže pokud jste dobrá, měla byste mít šanci.
pan pohlreich je debil a ubohy sprosty hovado proste vul prvniho kalibru a ta jeho nova zena je taky blbka jako on zamindrakovany jesitni vul a krava(janina)
Foto
Moc mě mrzí, že se neznáme. Umíte tak krásně psát.
Dobrý den, moc Vám fandím. Máme s manželkou podobný názor jako vy. Jediné co je trochu problém jsou ceny v restauracích. Ty opravdu dobré, jdou dost drahé. Spousta lidí si jednoduše nemůže dovolit dát za večeři 2 tisíce a víc.(Petr Šídlo)
Foto
Ceny vstupů jsou naprosto srovnatelné se západní Evropou s ohledem na tuhle skutečnost si myslím, že české restaurace jsou ještě relativně levné.
Moc se mi líbí pořqady s vámi. Můžeme se těšit na nové díly Ano šéfe.(Katarina)
Foto
Ano šéfe můžete sledovat na Prima family v reprízách.
Zdravím, pane Polhreichu, opravdu je v pohostinství taková paseka, jak to, že vyučení kuchaři vaří blafy ? A proč jsou lidé v pohostinství většinou takoví, že mají pořád potřebu šidit, čech šidí čecha. Měli by se stydět. Jen jim dávejte pořádně do těla, měli by se stydět za to, jak špatnou práci odvádějí. Jiřina(Jiřina)
Foto
Situace v pohostinství je skutečně ne příliš dobrá.
Pane Poltergaiste, odkud pocházíte vy a vaši předci? Proč nechodíte do synagogy - to se stydíte?(jitka kousalíková)
Foto
Jitko, vůbec nevím o čem mluvíte.
Zdravím Zdeňku. Chtěl bych se zeptat jestli máte rád grilované kuře ze stánku.:)Mě totiž chutná a nevím, že by se na tom dalo něco pokazit. Jinak přeju hodně úspěchu jak v osobním životě tak v podnikání.(Tomas)
Foto
Mně to moc nejede.
Tak jak jsem nedavno v TV viděla pana Pohlreicha, málem jsem ho nepoznala, jak je tlustý, jako prase! A to z čeho? Ceskou klasiku včetně svíčkové nejí, je prý moc kalorická .... tak copak jí on?(konvalinka)
Foto
Já tloustnu ze vzduchu, Konvalinko.
Vážený pane,myslím, že Vám nechybí sebevědomí, ikdyž jste zase toho tolik nedokázal. Vaše vyjadřování v rovině vulgarity jsou pro slušné lidi přímo odporné.Na Váš pořad se nemůže žádný slušný člověk dívat.Dnes se živí vařením kde-kdo.....Takže dotaz-jak dlouho budete svým nekultivovaným chováním obtěžovat diváky???(Miroslava)
Foto
Milá Miroslavo, dám vám dobrou radu. Otevřete si návod na použití vaší televize a naučte se jak televizi vypnout nebo přepnout na jiný pořad a potom vás okamžitě přestanu obtěžovat.
Dobrý den p.Pohlreich, máte v brzké době v plánu zase přijet na Kyčerku do Beskyd? Musím si tam ,,ulovit,, váš podpis do kuchařky. Fandím Vám. Jen to tu do nich perte...taky dávám přednost franc. kuchyni.Jednou se snad zcivilizujeme, naděje umírá poslední :o)) Hezký den.(Koerich)
Foto
Na Kyčerku se v dohledné době nechystám.
Dobrý den pane Pohleraich, chci zeptat co říkáte,že nejmenovaná společnost uvedla trh Kuře s rodokmenem. Mne to připadá, že se zákazníku dělají blázny.(Marek Plachý)
Foto
Je to jejich věc.
Dobrý den,Zdenku. Velice Vás uznávám a moc rád sleduji Váš pořad. Moc vám přeji, ať se vám daří a vaše restaurace skvělá a hl.profesionální. Budete točit další pořady?(Vikinek)
Foto
Děkuju za uznání.
Dobrý den Zdeňku, nejen, že jste velké spoustě lidem, otevřel oči díky Vašemu odhalování ( a následně snad i pomoci ) českým restauracím, ale navíc jste pro mne Chlap s velkým CH, ze kterého charisma přímo pryští. Oceňuji Vaši lidskost, smysl pro humor a miluji Vaše slovní přirovnání. Díky za Vás a za Váš přístup k vaření a taky za Vaše luxusní hovězí líčka :) Hezký den! Jíťa(Jíťa Válková)
Foto
Tak super. Jsem rád, že je tu taky někdo, komu nevadím.
Dobrý den Páne Pohlreich,Chtěl sem se zeptát jestli ste někdy ochůtnál goja ( romske jidlo)? a co si otom jidle myslite(Marko.mm)
Foto
Ne.
Pane Polreich, proč jste ve svém pořadu tak vulgární? Je to běžné i ve Vašem životě, nebo má vulgarita jen vytvářet "tvář" pořadu? (Janka)
Foto
Janko jsem prostě hulvát.
Dobrý den, zajímá mě proč máte takové břicho když opovrhujete českou kuchyní a všude předkládáte malé porce se samou zeleninou???? (Kudrlinka)
Foto
Tomu se říká švihové sádlo, Kudrlinko. Jestli si myslíš, že mě to těší, tak netěší.
Dobrý den pane Pohlreichu, chtěl jsem se zeptat, zda jste se vy sám někdy vrátil /zastavil v restauracích kde jste natáčeli a co jste popř. objevil? Nového majitele, zlepšení...? děkuji(Gruber Josef)
Foto
Já se do restaurací kde jsme natáčeli až na vyjímky nevracím. Ale nedávno jsem byl u Zběhlíka a byl jsem moc spokojen.
Zdravím Vás Zdeňku, konečně se také i u nás objevil někdo, kdo se již nějakou dobu snaží pozvednout kvalitu českých pokračovatelů RAJE :) Přeji Vám do života vše dobré a bavte mne dál grilováním :) (alkaholka)
Foto
Děkuju.
Moc Vám fandím a ve většině případů máte pravdu. Co se týká hygieny v kuchyni atd. Vaše prezentace českých pokrmů je dost dobrá. Přeji hezký den(Jitka)
Foto
Děkuju.
Vám nechutná česká kuchyně v podání restaurace La Degustation Bohême Bourgeoise?(Mirek)
Foto
Nevím, nikdy jsem tam nebyl
povida se o vas toho hodne a je to tim ,kdyz clovek neco umi maji jeho za blba.jste dobry kuchar a vase jidlo se da jist kulturne a s chuti .(hanaha)
Foto
Jo to víte, závist si musíte zasloužit. Děkuju
Zdravim, zjedli by ste obycajne rezance s makom?(Stano)
Foto
Nenávidím sladká jídla a nudle tím spíše.
Myslíte , že je šance že se česká gastronomie zlepší? Myslim tim i vaření v českých restauracích i jednotlivce.Děkuji :-)(Tatiana)
Foto
Naděje umírá poslední. Ono se to už hodně zlepšilo, ale trh je zasycen lacinými putykami, které kazí celkový obraz.
Dobrý den, Zdenku, jste nejlepší!!!! Ráda na vás koukám :). Bavíte mě těma řečma :D(Blanka)
Foto
Děkuju hezky.
Nedávno jsem četla váš článek, kde opovrhujete svíčkovou a vyzdvihujete tuším italskou kuchyni. Pokud se tímhle řídíte i ve skutečnosti, proč vy i vaše současná žena vypadáte, jako byste denně spořádali horu tolik opovrhovaných knedlíků s pořádnou porcí svíčkové.(Janina)
Foto
Kvalita italské kuchyně nemá vůbec nic společného se vzhledem mým nebo mojí paní. Pokud si budete přát, pošlete nám svoji fotografii.
Zdravím, na jaký díl Ano Šéfe nejraději vzpomínáte a je místo kam byste se už nechtěl vracet a potkat se s těmi lidmi ? (All.es)
Foto
Rád vzpomínám na natáčení v Chicagu, určitě bych se nechtěl vrátit na řadu míst, kde jsme natáčeli.
Zdravím pane Pohlreichu. Jsem tátou a amatérským domácím kuchařem na plný úvazek. Netušíte, jak vařit každý den pro děti a zároveň nekupovat pološmejdy v supermarketech ? Nemohu si dovolit vařit jim obědy za 400,-... díky za tipy.. a přeji, ať se daří..(MilanH)
Foto
Tady je každá rada drahá. Hodně štěstí.
Dobrý den, není za Vaším opovrhování typickými českými jídli snaha zamaskovat, to že je prostě neumíte uvařit? Podle mé zkušenosti ti kuchaři, kteří zvládají tzv. světové kuchyně prostě tu českou neumí.(Miloslav Záboj)
Foto
Miloslave já bych neměl problém to uvařit, ale prostě to není tak, že co je české je nutně dobré a nebo světové.
Sleduji Váš pořad, ale tam nikdy nezaznělo, že opovrhujete českou kuchyní, naopak. Pletu se snad? Nebo spíš se Vám nelíbí, kvalita českých pokrmů v některých českých restauracích?(Miloslav Špaček)
Foto
Já jsem to taky nikdy neřekl. Kvalita pokrmů v českých restauracích je jiná kapitola.
1.Opravdu jsi takový idiot a prase jak to vypadá v televizi nebo to jen hraješ ty hovado ?? 2.Proč si nedáš s Babicou soutěž o to kdo umí lépe vařit ? Stačilo by navařit pro cca 50 hladových a kdo by prodal víc toho co navaří tak vyhraje .,., Nebo máš strach ???(Antonín Kalisch Krnov)
Foto
Antoníne, moc děkuju za tvůj odvážný a anonymní příspěvek. Podle mě jsi pěkný jelito.
Dobrý den, jenom jsem Vám chtěl pane Pohlreichu poděkovat, že jste tomuto národu otevřel oči. Od té doby, co vysíláte pořad "Ano, šéfe!" jsem se přestal stravovat v restauračních zařízeních, přešla mi chuť. Jinak hodně úspěchů a jen tak na ně... S pozdravem M(MíraM)
Foto
Tak to mě mrzí, takhle to rozhodně nebylo myšleno. Důležité je chodit do restaurací dál, ale do těch dobrých.
Jaký rozdíl je mezi čechy a australany? myslim jako v lidech(Karel)
Foto
Australani nemají český mindrák, závist a mají narozdíl od nás dostatek oprávněného sebevědomí.
Já už se nemůžu dívat, jak Babica patlá ty jídla,co Vy? On je takové čuně! J. Jste dobrej!(Jarmila Průšová)
Foto
Já ten pořad naopak miluju, vždycky se tam dozvím něco, co jsem ještě nevěděl.
Dobrý den. Pane Polraichu. Zajímal až mě Váš názor na spoustu inzerátů typu: Přijmeme kuchaře, praxe není nutná, nevyučené zaučíme. Já, když čtu tyhle inzeráty, tak mi běhá mráz po zádech a začínám tušit konec české gastronomie. Jinak Vás zdravim, i když od ve všem s Vámi souhlasím. Přeji hezký den. Roman(Roman Nový)
Foto
Tonoucí se stébla chytá, to víte. Pokavaď se najde někdo, komu to stačí, tak je asi vyhráno.
Byli jsme v restauraci s Vaším logem. Dali jsme si knedlo vepřo zelo za 129,- Kč (jedno jídlo). Pak jsme šli vedle do hospůdky, kde měli tuto hotovku za 59,- Kč. Chuťově naprosto stejné. Jen ta cena byla rozdílná. Já vím, švýcarská kráva je švýcarská kráva :-)).(Petra)
Foto
Asi jste měli štěstí.
Dívala jsem se na "mastršéfa" a tam jeden účinkující naservíroval jídlo naprosto shodně s Vámi(tak jak jste ho Vy prezentoval v Ano, šéfe). A ti tři šéfové ho za to docela dobře sjeli. Takže z toho vyplývá coo, prosím :-)))?(Evelína)
Foto
Vyplývá z toho to, že se jim to nelíbilo.
Dobrý den, chci se zeptat na dvě otázky: 1) Jaké je vaše nejoblíbenější jídlo? A za 2) Máte nějaký vzor, popř. jaký? Děkuji za odpovědi a přeji hodně štěstí v osobním životě i v kuchyni. PS.: Sleduju Váš pořad Ano, šéfe! a musím uznat že mě vždycky pobaví. Doufám že Váš pořad bude pokračovat! (Kaaaaa)
Foto
Mám rád ryby a mořské plody. Můj vzor je Joel Robuchon.
Zvládnul byste kompletně vesnickou zabijačku? (Jaryn)
Foto
Ne, určitě ne.
Je podle vás lepší když si firma, kde se udělá 1000 obědů, najde stravovací firmu typu Eurest,Sodexo nebo se vyplatí si stravování dělat sami?(Mikulík)
Foto
To záleží na rozhodnutí firmy.
vdaka vam som sa naucila varit zdravo.videla som vsetky vase casti.vela som sa naucila od vas .dakujem a prajem vsetko dobre(suisse90)
Foto
Děkuji.
Dobry den, máte nějaké zkušenosti s Irskou kuchyni a pokud ano tak jaké? Děkuji(Stanislav Vrabec)
Foto
Ne, nemám.
Pane šéfe, dotaz nemám, jste frajer, ale jedno vám chybí :D ještě nevíte, že bez Boha je všechno jen prach a marnost a zbytečný pot, Bůh žije, a chce abyst i vy žil NAPLNO s ním (Ladja )
Foto
Já v boha nevěřím. Mějte se hezky.
Milý pane Pohlreiche,strašně ráda sleduji váš pořad a ráda bych se zeptala,jestli televize Prima neuvažuje vysílání dříve,klidně bych si ho dovolila dát od 20.hodin.Děkuji a celé vaší rodině přeji hodně zdraví.(Jitka Lerchová)
Foto
Náš pořad se bude vysílat v oblíbeném a osvědčeném čase ve 21.30.
dobry den. co byste poradil ceskym kuchar, aby byla ceska kuchyne opet ma vyssi urovni a mohla se rovnat luxusnim restaitaci se zahtanicni kuchyni at uz je to vyberem potravin ci zpusobem podavani aby se stala opet oblibenou nejen u cechu ale take v zahranici.(jan z)
Foto
Myslím si, že nejlepší je v tom zahraničí se něco přiučit, ale bude to obtížně proveditelné.
pane pohlreich fandim vám není chyba i že někteří kuchaři mají svázané ruce protože majitel škudlí ,kde může dekuji(jiří mrkvica)
Foto
Já myslím že ne, někdo se musí přeci jen starat o ekonomiku provozu. bude se to ale lišit, restaurace od restaurace.
Ahoj Zdenku,preji ti pekny den...muzes mne rict jestli je nejaky talentovany cesky kuchar u nas doma nebo ve svete??(tonda)
Foto
Myslím, že talentů je spousty.
Dobrý den, vážený pane Pohlreichu, v kuloárech se šeptá, že by s Vámi rád navázal spolupráci i potravinový inspektor Ladislav Hruška. Dovedete si představit, že byste se účastnil pořadu, kde by tento obchoďáky protřelý exot hodnotil potraviny? Osobně bych Vás rád viděl na televizní obrazovce spíše s panem Vaňkem. Děkuji za odpověď.(Gurmán ze Žižkova)
Foto
Já pana Hrušku neznám.
Dobrý den, váš pořad je jeden z mála opravdu zábavných i poučných zároveň, takže díky za něj. Stalo se vám někdy, že jste ztratil chuť do své práce a pokud ano, čím se vám to podařilo překonat?(klára)
Foto
Chuť do práce jsem ztratil většinou kvůli lidem, pro mě funguje návrat k surovinám, tam vím bezpečně na čem jsem.
Zdendo, litoval jste někdy zpětně, že jste někomu dal hvězdu? (Věrka)
Foto
Ne, nelitoval.
Dobrý den,nevím a nechápu,proč máte tolik odpůrců. Vždyť vy jste jeden z mála,který bojuje proti poškozování a okrádání zákazníků.Ale asi se není co divit,protože v našem státě má zlo zelenou. Pane Zdenku,držím palce,ať to vydržíte co nejdéle a alespoň něco zmůžete. Krásný den.(Pavla)
Foto
Já to taky nechápu. Pokusím se vydržet.
Uměl by jste udělat nějaké dobré jídlo, kde by se jako ingredience či dochucovadlo použila slivovice?(Ferda z Brna)
Foto
Asi ne.
Hodně jsem se od Vás naučil,ale stále nedokážu odhadnout propečenost steaku.Jde se něčím řídit,nebo jde o instinkt a zkušenost pokus-omyl?(Ždírec.Mortis69)
Foto
Zkuste se podívat na Prima family - Vařte jako šéf! a vyzkoušejte to se mnou.
Díky za kurz v podnikání pro všechny. Dotaz: Vám nechutná smažák? Má toto obdobu někde jinde ve světě?(A. Matějka)
Foto
Smažák mi nechutná a nikde jinde jsem se s tím nesetkal.
Zdravím Vás šéfe! Jak se Vám líbil TV pořad MasterChef, který se vysílal v loňském roce? Děkuji.(David)
Foto
Mně to moc nebavilo. Ten formát je v pořádku, ale zdálo se mi to dost nudné.
Proč je Vaněk samozvaný kulinářský guru,který v životě nevystudoval kuchařinu,nikdy profesionálně nevařil,tak protěžován a chválen,máte na tom svoji zásluhu,tak odpovězte.Díky Franta(František Kratinek)
Foto
Tento chat se koná s panem Pohlreichem ne s panem Vaňkem, mě se to netýká.
Kdy už ten debil zmizí z našich obrazovek. Dělá se nám z něj na zvracení jen když jej v idíme !(pepa z depa)
Foto
Pepo z depa, pokud je to o mně, chtěl bych ti poděkovat za chytrý příspěvek.
Dobrý den. Sleduji pravidelně vaše pořady, ale jedno nepochopím. To ti provozovatelé restaurací předem nevědí, kdy k nim přijedete? Proč některé kuchyně vypadají jako chlív?(Honza)
Foto
To byste se musela zeptat jich.
Chcela by som vedieť prečo si p. Pohlreich myslí, že je najlepší a radí?(TEODORA)
Foto
Nikdy jsem neřekl, že si myslím, že jsem nejelepší. A pokavaď vás někdo požádá o radu, je slušnost odpovědět.
Zrovna dnes při obědě jsem si na Vás vzpomněla, že asi vymítáte blafy málo. Když jsem obsluze sdělila, že dnes se to tedy kuchaři nepovedlo, bylo mi řečeno, že o kvalitě brambor vědí. Toť vše a zaplať. Byla jsem natolik konsternovaná, že jsem se nezmohla na odpor a zaplatila. Pouze jsem konstatovala, že ani ta polévka nebyla s nejchutnějších. To už servírka peníze měla v kasírtašce a s odpovědí se neobtěžovala. Do té restaurace už nepůjdu, ale můžu dělat ještě něco jiného? Díky a hodně zdaru(Zuzana)
Foto
Dokavaď budete platit za to, co vám nechutná a nelíbí se vám, nikdy se nic nezmění.
Mame radi Vase nazory a prejeme spoustu pracovnich uspechu i nadale.(Kejikovi)
Foto
Děkuji mockrát
Jaky je vás oblíbeny dezert? Dáte nám jeho recept?(Alena Černohousová)
Foto
Mám rád citronový koláč, ale recept vám nedám.
Dobrý den. Vím, že je to těžké, ale kdybyste se musel zařadit do nějaké kategorie kuchařů kam by to bylo. Mezi nejlepších TOP10, 20, 50, 100 v zemi? Jste určitě náš nejznámější kuchař. Druhá otázka. Vadí vám že vás někteří kuchaří zhazují uštěpačnýma poznámkama. Naposledy kuchař Radek Šubrt v pořadech Bez Servítky. Máte spolu něco osobního nebo naráží na váš profesní um? Jsme váš velký fanoušek a doufám, že s váma bude brzy další pořad v TV.(PetrIk)
Foto
Do top ten možná patřím, to co říkají ostatní je mi srdečně jedno. Pořad bude na jaře a na podzim se nechte překvapit.
Dobrý den pane Pohlreichu, kam zajít na dobré jídlo v Adelaide? Co vám v Austrálii nejvíc chutnalo? Děkuji a přeji hezký den. (Ludmila)
Foto
Pokud vím, skvělá je restaurace v hotelu Hilton na Alexander square.
Zdravím, chtěl bych se Vás zeptat, jestli bude další série Vašeho grilování v létě? :-) Přeji hodně úspěchů(David)
Foto
Ne nebude, od 23. května se můžete těšit na pořad Vařte jako šéf! na Prima family