Měli jste možnost se Simony Krainové zeptat na cokoliv a jelikož se poslední dobou hodně spekuluje o jejím těhotenství, padala většina dotazů právě na toto téma. Simona Krainová však pořád tyto spekulace popírá. Na vztah s hokejistou Jiřím Hudlerem řekla, že s ním v kontaktu není a rozhodně o to ani nemá zájem. Jediné co na sebe modelka Krainová prozradila bylo to, že se v brzké době možná objeví ve filmu.

Simonko, jste velice milá osoba. V soutěži Let´s Dance jste byla úžasná. Přeji Vám jen to hezké, a pokud mimimko čekáte, tak si to užívejte se vším všudy. Já mám doma už skoro 3-letou dcerku a rodičovství je ta nejkrásnější věc. Mějte se krásně (Andrea) 
Andrejko, i Vy se mějte krásně, s.
Milá Simono, jenom jsem Vám chtěla popřát hodně úspěchů, pevné nervy a hlavně zdraví. Moc Vám fandím. Nedejte se a chraňte si své soukromí. Mějte se krásně, přeji vše dobré a moře lásky. (Michaela z Mostu) 
I vám moře lásky, S.
Milá Simono, v soutěži jste byla nádherná, moc jsem vám fandila. Je to škoda, ale zdraví je přednější. Dotaz nemám, jen vám přeju vše dobré. (Karin) 
Zdraví mámě jen jedno, je třeba si ho chránit. I vám vše dobré, s.
Simonko, jste nádherná ženská a moc držím palce, ať vše dopadne, tak jak má. Jana (Janička) 
děkuju Janičko, s.
Jen jsem Vás chtěl pozdravit a v Let´s Dance ve kterém jste učinkovala Vám to moc slušelo. Líbí se mi jak odpovídáte novinářům jen tak dál. Přeji Vám hodně štěstí. Laďa (Laďa) 
Ahoj Láďo, děkuju za přání, i Tobě hodně štěstí, S.
Dobrý den Simonko, moc Vám fandím a hrozně Vás obdivuji.Jste můj vzor a držím Vám ve všem palečky ať se Vám vše v životě daří. Radka  (Radka) 
děkuju Radko
Pacia sa ti slovenski muzi? (Tibor z Lucenca) 
jste fešáci :-) s.
ahoj simonko uvidíme tě ve filmu?  (jirka tkadlec) 
ano brzy .-) s.
Dobry den Simono, chtela jsem se zeptat jestli pouzivate botoxove injekce proti vraskam? Jestli ne, jak je mozne ze nemate ve svych 36 letech jedinou vrasku? Ani draha kosmetika nepomuze vyhladit vsechny vrasky, hlavne ne ty mimicke. Dekuji za odpoved a preji hezky vikend. (Alena) 
Alenko, pokud Vám to zvýší sebevědomí, určitě to zkuste, s.
Milá pasní Krainová, zdravím vás srdečně z Moravy, hodně vás sleduji, vaše vystoupení v TV mají vždy vysokou úroveň, jste inteligentní mladá dáma v každé situaci. Víte když se snoubí nádherná žena s dobrými pracovními výsledky v tak těžké branži a ještě je k tomu je i chytrá a má vynikající rétoriku - téměř vražedná kombinace pro blbce. Přeji vám pracovní radosti a úspěchy, přeji vás osobní štěstí a držím vám ve všem palce. Pokračujte, pokračujte, buďte šťastná. S přátelským pozdravem Marcela  (Marcela Zárubová) 
pokračuji pokračuji, budu se snažit o co nejlepší výkony, díky za podporu, je velmi motivující mít kolem sebe milé lidi, jako jste vy, krásný den s.
Ahoj Simčo, má ještě v modelingu šanci 18letá dívka se 172 cm? Děkuji (Klára V.) 
poslete fotky do agentury, elite@elitemodel.cz:-)
jo a jsi prostě ta nejlepší!!!!!! :-* (Mirek P.) 
dekuju Mirku.s.
Ahoj Simonko!Máš se fajn? :-) (Mirek P.) 
velmi fajn .-) s.
Proč volné šaty? Chcete aby se spekulovalo o případném těhotenství? udržovt pozornsot kolem své osoby? není to pod vaši úroveň? (Melanie) 
vždycky jsem nosila volné šaty, nosím to, co je modni, s
Dobrý den, rád bych věděl, jakou relevanci mají údaje na webech o modelkách. Často se na jednotlivých stránkách data o stejné modelce rozcházejí. U Vás je např. na stránce Angels&Demons uvedeno, že máte velikost nohy 40EU/9US/6,5UK, ale na Vanity Fair či Mega Model Agency je zase 8,5/39. Který údaj je prosím správný? (Milan) 
Milane, jsem ráda, že se mě taky někdo zeptal na velmi zajímavou věc, velikost mé nohy je 39:-)
Simčo,jak se maš,?v let s dance jsem ti fandila a jinak co kotnik? (Mary) 
kotník lepší, trochu pobolívá, ale dá se to zvládnout, děkuju za optání s.
Simono, kdy se konečně zcela odhalíš třeba do LEA ? Třeba za nějakých 10miliónů :) Vím, že o peníze Tobě nejde, ale nás chlapi tím moc potěšíš. Dnes je už nahota všude, tak co ? Těším se, že po časopisu Playboy, kde jsi nám ukázala Tvá krásná ňadra, se nám ukážeš celá i s Tvojí mušličkou :) Díky a přeju Ti hodně zdraví a štěstí v životě. (Paul) 
ale Paule..jsi nějaký rozvášněný..
proc vše tajiš to si nemužeš najit svobodneho muže a ne rozvedeneho ty nato maš  (mirka) 
pokud já vím, tak mám svobodného muže:-)
Ahoj Simono, jsi skvela herecka, moc hezky hrajes, vypadas dobre a mas uplne super hlas, proc toho nevyuzijes a nehrajes vice ve filmech, treba uz takovy oblibeny kamenak by byl jeste vetsi hit, kdyby jsi v nem hrala ty a pridala mu trosku vic sexappealu. Dostavas nabidky na hrani? Chces hrat (i presto, ze treba se ti brzy narodi miminko)? Je to v Cechach bida v tom jak herecky vypadaji, za to ty vypadas moc dobre a to nejeden dobry film potrebuje. Ve filmech clovek zije vecne a navic se pak divaci maji na co divat. Co ty na to?  (Adela) 
nabídky dostávám, vypadá to, že se brzy v jednom filmu objevím, s.
Dobry den, chtela jsem se zeptat zda sama podporujete nejakou charitu? Pripadne jestli jste ochotna podporit i obycejne lidi co nejsou v zadne organizaci. Dekuji za odpoved. (Alexandra) 
v dohledné době mám několik projektů na podporu charity, nebráním se tomu, jen je důležité si vybrat tu správnou, aby peníze šly vždy tam, kam mají jít, s.
Simono rada bych se zeptala co delate se svym satnikem, ktery uz nenosite?  (Petra ) 
rozdávám, kde se dá :-)
Si velmi pekna žena,ale zaujima ma či si romantička a či sa ešte ukažeš v slov.televizii? (tibor) 
určitě mě uvidíš tančit ještě na finálovém vystoupení:-) hezký den, s.
Hezké dopoledne je pravda,že čekate miminko?Hodně štestí a s zdraví přeje Lucka (Lucie) 
i vam hodne stesti, s.
Dobrý den ,kam si vám mohu napsat o Vaši fotgrafii s podpisem?Hezký den Janča (Jana) 
napis si do me agentury Elite, jiri@elitemodel.cz s.
Dobrý deň Simonka,obdivujem Vás a prajem Vám veľa šťastia v živote.Magdaléna Banská Bystrica (Magdalena) 
zdravím na Slovensko:-) s.
Ahojky Simonko,pamatuješ si ještě na Havířov?Chtěl jsem se zeptat,jestli maš v planu se tady ještě někdy přijít podívat? (Marek) 
teď jsem tam byla minulý víkend .-) stav se někdy na kafe .-) s.
pani Simono,preji Vam hodne stesti a uspechu. (mia) 
i Vám hodně štěstí, s.
Ahoj SIMONO,MAM TE RAD,JSI OPRAVDU TĚHOTNÁ??? (Jirka H.) 
Jiriku, Jiriku, co Ty, s kym spis ted? S.
Zdravím Vás Simono, kdy hodláte ukončit kariéru modelky a jaké jsou Vaše plány do budoucnosti? (Monika) 
netuším, vím, že to není praktické, ale nic neplánuju. člověk míní, osud mění, ,s.
Ahoj Simonko,litujete vztahu s Hudlerem? Vždy se o něm vědělo,že chodí za prostitutkami... Ani se k Vám fyzicky nehodil! Co nejvíc obdivujete na současném příteli Karlovi? (Kamil) 
ničeho v životě nelituju, vše má svůj důvod, jsem věčný optimista, je důležité si i ze špatného vzít to dobré. Na Karlovi mám ráda všechno :-) s.
Zdravím Vás Simono,jste sexy kočka. Jaký máte nejsilnější erotický zážitek a jak si užíváte sex? (Petr) 
díky za poklonu, jaký máte vy nejsilnější zážitek ?:-)
Dobry den Simonko, rada by jsem vedela jakou dekorativni kosmetiku pouzivate? Hlavne tedy konturku na rty ci lesk, protoze vzdy vypadate mooc krasne. Taky bych Vam chtela poprat jen a jen to nejlepsi do zivota a pokud jste opravdu tehotna - coz je jen a jen vase vec (coz by meli novinari konecne pochopit) tak jsem pro vas moc stastna a moc vam to preji a pokud nejste tak vim, ze uz brzy budete:-)!! s pozdravem M. (mia) 
mac nebo armani:-) s.
ahoj Simi,chtela jsem se zeptat kam se prihlasit na opravdu placeny fotomodeling...mam uzasne fotky a kazdy mi rika ad je nekam poslu...ale vazne netusim kam.Vetsinou agentury chcou jeste od tebe penize na portfolio a pod...malo u kterych se clovek opravdu proda...tak jsem se te chtela zeptat na radu..muze to byt i Anglicka agentura asik by to bylo pro me vyhodnejsi protoze tu uz par let ziju...diky predem (zuzana s) 
dobrá agentura peníze z modelek netahá, naopoak do modelky investuje, přijď na casting a dozvíš se víc, ráda to s tebou osobně proberu, s.
dobry den, v uvodu bych chtela rict,ze tech trapnych otazek ohledne tehotenstvi bylo dost, a je to kazdeho soukroma vec. miminko bych vam prala,ale pokud jste doposud cekala, tak urcite mate duvod. moje otazka je ...jak je mozne, ze jste jeste porad v te nasi male zemicce ceske.....ne ze by nebyla hezka, ale pri vasich moznostech.....nikdy jste nepremyslela bydlet aspon prevazne nekde jinde ? je mi 36 let a sama ziju uz 10 let v zahranici...dekuji za odpoved (sona neuhaus) 
mám moc ráda Prahu a možnost cestovat jsem měla za posledních 20 let dost, i když nikdy nevím, jestli neskončím někde uz moře :-)
Simi,jakou znacku obleceni mate nejradeji? Moc vás obdivuji, jste náááááádherná žena! (Petra) 
ráda nakupuju u různých návrhařů, podle nálady :-) nemusí to být za kařdou cenu drahé a značkové oblečení, hlavně se v něm musím cítit dobře,s.
Simonko, moc vám přeji miminko. Já mám 3 syny, a od nich 8 vnoučat. Takže vím, že děti jsou radost! (Marta) 
hodně štěstí, s.
ahoj jak se ti tančilo v lets dance =)  (marketa ) 
bylo to těžké, někdy vyčerpávajicí, ale mám z toho hezké zážitky, vzpomínky a pár nových přátel, s.
Simonko jsi velmi krásná žena, přeju Ti hodně štěstí, zdraví a lásky do života. Někde jsem četla v rohzovoru, že nemáš moc kamarádek, protože na tebe žárlí :-)) Jen ať žárlí - mají na koho!!! Jsi skvělá, sexy ... píšu Ti to proto, abys věděla, že jsou i normální vyrovnané ženy, které dokážou druhou pochválit. Simonko já mám 3,5 letého syna - je to to nejlepší, co tě v životě čeká! Je to nádherné a všechno určitě zvládneš :-)) Držim palce, ať všechno dobře dopadne a buď stále tak sexy a okouzlující ženská, je radost se na Tebe koukat. Vyprdni se na zakomplexované žárlivky! Měj se krásně. Petra z Plzně (Petra B.) 
pár skutečných kamarádek mám, děkuju za podporu a držím palce, s.
Ahoj Simonka veľmi som Ti držala palce a to aj preto že tvojím partnerom bol Erik.Tiež sme k nemu chodievali tancovať s manželom a je to skvelý tanečník ale aj kamarát.Vôbec ma nezaujíma či čakáš bábätko je to čisto tvoja súkromná vec neviem čo koho do toho ale nuž taký je showbiznis!Chcem Ti teda aspoň prostredníctvom tohto chatu zaželať všetko dobré do života a nech sa Ti darí! :-) (Mima) 
Děkuji, Erik je moc fajn kluk a výborný tanečník, jsem ráda, že právě on mě učil tančit, zůstali jsem přátelé. Plánujeme další společné projekty. aj tobě všetko dobré, s.
Dobrý den, Simono Jste krásmá žena a velmi obdivuji vaše úspěchy. Přeji Vám mnoho štěstí a úspěchů v osobním životě a také spousty pracovní nabídek, myslím že si je zasluhujete. (Michaela) 
Ahoj Michalko, děkuju za komplimenty. I vám hodně štěstí! krásný den, s.
Dobrý den, má šanci na castingu v Elite model, která hledá modelky, uspět dívka, která měří jen 169 cm.Díky za odpověď a ať se Vám daří (Petra) 
určitě se přijď na jeden z castingů osobně ukázat
Dobrý den, kolik měříte a vážíte. Děkuji za odpověď. (Petra) 
měřím 176 cm a ve váze naštěští došla baterka :-)
Slečno Krainová já vím, že mi neodpovíte, protože Vám, nelichotím na co jste od tupců zvyklá.Ale mám na Vás otázku:"Ještě slečno řekněte mi na jste tak hrdá a namyšlená??" Když jsem Vás viděla na tom slovenským Lets Dance tak z Vás zloba jen čišela.Při tom jste se tam motala jako trdlo.Na co jste pyšná? Na to že máte IQ houpacího koně, že Vám ujel vlak a nemáte ani dítě ani pořádného chlapa/ kolikátého už/ toho plešouna co máte teď s tím jste si leda užízla ostudu ale Vy jste na to zvyklá.NA tu ostudu viz Hudler chacha ten s Vámi vyběhl co? Jste k ničemu i v tý posteli to raději prostuituky si vzal :-)),Trochu skromnosti j"eště slečno." (Jolana) 
Milá Jolano, jediný z koho tady čiší zloba jste vy, zajdětě ven na sluníčko a pak na jógu, to vám pomůže. taky se mějte krásne, síma
Mela jsem stejne jako vy natrzene vazy v kotniku a byla z toho chodici sadra na mesic, co na to vase neleceni rikaji doktori? Nebudete mit trvale nasledky? (Jana) 
měla jsem naštěstí jen zánět šlach, který vznikne z přetížení. doufám, že hlavně vám nezůstaly trvalé následky. ss
neodstoupilas ze soutěže aby jsi mohla uplatnit pojistku kterou jsi uzavřela před soutěží,na doplacení bytu by se hodila že??? (Monika) 
Milá Moniko Colombo:-), žádnou pojistku jsem uplatnit nemohla, protožě byla na vážné zranění s trvalými následky, takže bych si za to mohla koupit tak muffin k snídani:-) s.
Simi, jste super...cim starsi, tim lepsi jako vino...Jen tak dal...prejeme zdrave a krasne miminko.Do trech mesicu se nic nerika, protoze je to riskantni, ale vy jste je snad presla, ne? Opatrujte se a nedejte se. (Catalina) 
taky se opatrujte Catalinko, s.
Ahoj Simono, jsi krásná, úžasná, a Karel taky. Tedy hlavně on! Gratuluji Ti k výběru! Držím palce at Vám to dlouho vydrží! (Petr) 
děkuji, Karlovi vyřídím, určitě ho to potěší, mějte se krásně s.
Paní Simono, ať už jste těhotná nebo ne, tak je Vaše věc, zda to médiím sdělíte, přeji Vám pohodové těhu a pokud to tak není, tak ať to brzy přijde a jste šťastná...a média Vás nechají konečně už žít, musí to být hrozné.... (Ivana) 
děkuju Ivanko, i Vám přeji hodně štěstí, s.
Zdravím tě Simono a dovoluji si tykat, jsme vrstevnice. Jak se žije pod neustálým drobnohledem? Je to stres nebo něco, s čím člověk žije a zvykne si nebo mu to vlastně zvedá sebevědomí, že je žádaný/á? Jsi v kontaktu s Jirkou Hudlerem nebo jsi, jak se říká, udělala tlustou čáru a momentálně nemáš chuť se s ním ještě dlouho vůbec bavit? Díky za odpověď a přeji ti spokojený život. (Alena) 
je těžké žít pod drobnohledem médií, často jsou věci, které se napíšou a ani nemusí být pravda a nemůžu to ovlivnit. S Jirkou v kontaktu nejsem a ani upřímně nemám zájem. I tobě spokojený život, s.
Simonko,být mámou a ještě k tomu být milována,je ta nekrásnější věc co může potkat ženu.Hodně štěstí¨.) (Zuzka) 
i vám hodně štěstí:-) s.
Ahoj Simonko,chtěla jsem se zeptat,jestli máš nějakou plast. úpravu obličeje,protože vypadáš fakt dost dobře a na to,že už ti ti není dvacet,tak opravdu, klobouk dolů.Jinak ti fandím,myslím,že jako jedna z mála modelek,máš ty právo si tak říkat.Hodně štěstí a úspěchů. (aneta) 
Anetko, máš štěstí na geny po rodičích, ale buď v pohodě, jsou taky momenty, kdy zrcadlo nenávidím, každý máme někdy svůj špatný den, přeju hodně štěstí. s.
ahoj Simono,jaký máš názor na pořekadlo,že i s malým kašpárkem se dá hrát velké divadlo?Možná víš na co narážím :-)) (Petr) 
to by musel být ale hodně zábavný kašpárek:-)
Dobrý den,využijete to co jste se naučila v tanci i v budoucnu?Jinak sem Vám moc držela palce.Přeju hodně moc zdraví,štěstí a lásky.Jestli čekáte miminko tak hodně radosti. (Jarka) 
určitě ty spousty hodin tréninku a tvrdé dřiny se budu snažit někde zužitkovat:-) s.
Ahoj Simonko jsi strašně krásná a správná holka máme tě moc radi sluší ti to čím dál víc.At tě ty media už nechají na pokoji pořád s tím jestli jsi nebo nejsi těhotná.Konečně máš pořádného a hodného chlapa co tě ochrání držíme palce at ti to už konečně vše vijde.CHtěla jsem se zeptat jestli budeš v HK v so obchodním domě Cerfur na Elite look přišli bysme se podívat děkuji pa pa  (Renata) 
ahoj Renato, v Hradci ve Futuru budu v sobotu, tak se vidime :-) děkuju za komplimenty.
Zdravím Vás, chtela bych se zeptat zda je možné, aby v modelingu uspěla i dívka s menší výškou (172). Děkuji za odpověd (Terka) 
pokud jí je do 14 a je reálná, že ještě trošku vyroste, tak určitě. mějte se, s.
proč je dnes moderní těhotenství tajit?Vždy to vyjde najevo,tak nechápu proč?Je to normální biologická potřeba každé ženy. (Věra Marková) 
Věro, Vy nám něco tajíte? hezký den, S.
Zdravim Vas Simonko moc Vam drzim palecky at jste ci nejste tehotna-moc bych Vam to prala sama jsem se stala nedavno mamkou dcery Terezky a je to moc krasne ..Preji Vam moc moc zdravicka at se Vam dari a ti novinari na Vas uz ten tlak nevyvyji a nechaji Vas dychat ,,budte stastna a zdrava se svym partnerem,,Drzim palce i za Terezku.... (katka z.) 
zdravím obě holky, uživejte si každé štastné chvilky, s.
ZDRAVÍM A JESTLI JSTE TĚHOTNÁ,TAK VÁM TO MOC MOC PŘEJU.MĚ SE NARODILA PŘED 14 DNY HOLČIČKA A JSEM STARÁ JAKO VY.A JSEM RÁDA,ŽE JSEM POČKALA A MIMINKO SI UŽÍVÁM,TAK VÁM PŘEJU ABY VÁM TO TAKY VYŠLO. (pája) 
gratulu k dětátku, s.
Dobrý deň Simonka, mám 65 rokov,takže myslím, že budem objektívna.Simonka, ste veľmi príjemná osôbka, fantasticky ste tancovala a žeste odstúpila, jeVaša vec, ale bolo mi to veľmi ľúto, veľmi dobre sa na Vás pozeralo. Želám Vám v živote len to najlepšie a keď ozaj čakáte dieťatko, tak nech je také krásne ako Vy.Mám ale otázku, či veľmi ľúbite svojho priateľa? Lebo na fotkách vyzeráte šťastná. Eva (Eva) 
Milá Evo, děkuju za milá slova. Moc si vážím jakkékoliv podpory a pochvaly a musím říct, že jsem teď štastná a spokojená a budu se snažit, aby to tak zůstalo, mějte se krásně, S.
Zdravím Vás,Simono.Ráda bych se Vás zeptala jak často jezdíte k nám do Havířova?Přála bych Vám,aby vaše případné těhotenství probíhallo v pořádku, neb po tom všem, co jste dokázala,si to zasloužíte.Držím Vám palce,a nenechte se vytičit blbými lidmi:-) Mějte se moc hezky a opatrujte se. (Kristina ) 
Do Haviřova jezdím za rodičema co nejvíc to jde, díky za podporu :-) s.
Simonko, bola ste sa pozriet na Super Star a podporit kamosku Daru Rollins. Preco sa Dara neprisla pozriet na Vase tancovanie v Let s dance?? (Petr) 
má určitě hodně práce a ještě do toho se stará o malou Lauru, ale vím, že mě sledovala pravidelně v televizi a podporovala:-)
Dobrý den, byla jsem přítomna castingu v OC Haná v neděli 2.5.2010. Tuto akci jste moderovala.Zajímalo by mně, jaká jsou kriteria pro takový casting a zda byla předem zveřejněna a kde. Mám na mysli věk a výšku dívek. A ještě jedna otázka. Ptala jste se dívek, proč chtějí být modelkami. Proč vy jste se chtěla stát modelkou?. Děkuji (Vlaďka) 
casting je pro dívky od 13 do 21 let s výškou nad 170 cm, info bylo na webu Elite, Hitrádiu nebo v printových médiích. A proč jsem se chtěla stát modelkou já? Chtěla jsem vycestovat, poznat svět, jsem neposeda :-)
Dobrý den, můžete mi prosím řící jakou pleťovou kosmetiku používáte? Děkuji. S pozdravem Aneta (Aneta Horová) 
mám ráda kosmetiku značky La Mer, nedám na ni dopustit, s.
Simonko,moc vam drzim palecky,pokud je tato zprava ta prava a ne falesna.Jste moc mila holcina,a konecne se na vas usmalo stesti.Je Vase a zadni lide kteri vam to nepreji Vam ho nevezme,mam Vas moc rada,tak se opatruj teSnad uz je pan Vagner pro Vas ten pravy tak hodne stesticka jak k miminku tak k Vasemu vztahu.S pozdravem Jiřule :) (Jiřule) 
moc děkuju, taky přeji hodně štěstí milá Jiřule, S.
Dobry den mila pani Simonko, chtela jsem Vas pozdravit a vyjadrit obdiv, ze jste pres vazne zraneni nohy v te tanecni soutezi tak dlouho vydrzela, nedejte se zmast ani odradit zlymi jazyky, je to jen pouha zavist a ubohost. Jste jedinecna. Chtela jsem se zeptat, kdyz- pokud mate obdobi , kdy jste hodne ve stressu, co Vam pomaha, a jak se dokazete uklidnit. zdravi Vas Jana z Vidne. (Jana J.) 
Dekuju Janičko za podporu, zdravím do Vídně, doufám, že ta máte taky sluníčko, to mě totiž pomáhá nejvíc nabít energii a zbavovat se stresu, S. Taky pomáhá spánek a poby u moře, S.
Simono, každou neděli jsem sledovala Markízu-taneční show byla výborná-škoda,že jste musela odstoupit.Jak se Vám s Erikem tančilo? jinak latina vám oběma šla skvěle, jaký tanec se Vám osobně líbí nejvíc?děkuji (Katka) 
Ahoj Katko, nejvíc se mi líbilo asi Tango a pak ještě Paso Doble a Rumba, mám ráda vášnivé tance :-)
Dobrý den, Simono. Také jsem si všimla toho "haló" kolem zprávy, že jste těhotná. Ať už to je či není pravda, chci se zeptat, že v případě, že by jste byla (a moc Vám to přeji), jaké jména se Vám líbí na holčičku a chlapečka? Děkuji za odpověď a přeji Vám hezký zbytek dne! (Lucie) 
Dobrý den Lucie, myslím, že je ještě předčasné o tom přemýšlet. Krásný den, S.