O přízeň diváků se v neděli večer na TV Prima ucházelo sedm zpěváků, kteří bojují o hlavní roli v muzikálu Robin Hood. Televizní diváci pomocí SMS rozhodli, že nejméně hlasů získali Laco Hudec a Peter Veslár. O tom, kdo z nich bude smutnit, rozhodla porota ve složení Ondřej Soukup (autor hudby muzikálu), Gabriela Osvaldová (autorka písňových textů), Ján Ďurovčík (režisér muzikálu) a Michal Kocourek (producent a ředitel Divadla Kalich). Poslední slovo měl Ďurovčík a poslal Veslára z kola ven.

Ahoj. Líbil jsi se mi v Dětech ráje. Mrzí mě, že jsi musel opustit Robina H., ovšem na druhou stranu si myslim, že se porota rozhodla správně. Měli by dát šanci někomu neznámému. Ty už máš své jisté. Hodně štěstí v životě i v Dětech ráje. Je to pěkné.  (Lenka) 
Své jisté v této branži nemá nikdo nic a je potřeba neustále bojovat. Ale moc díky za důvěru. Rád bych se s vámi všemi rozloučil, děkuji za podporu a slibuji, že o mne na prknech, které znamenají svět ještě určitě uslyšíte. Ahoj, váš Peter
Kde tě můžeme vidět dál, když už si vypadl? mylsím, že je škoda, že bys už nespíval!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (Lucka K.) 
V muzikálech Děti ráje a Touha.
Ahojík,popravde sem se na robina hooda koukala vcera poprvy a mím jasným favoritem si byl ty ....ted uz se mi na to ani koukat nechce protozeTy jsi byl nejlepšíííííííííííííííííííí, nejhezčíííííí a máš krásnej hlasss...tak aspon přeju hodne uspechu :) (Janča) 
Jančo, díky, ale koukej dál. Bude to ještě zajímavý.:-)
Peter prajem Ti pekný deń, držal si sa statočne, už sme to s maminou zhodnotili..., práce máš i tak dosť, tak pekne bež...tancuj, hraj, spevaj a radosť rozdávaj. Maj sa krásne (mirka ) 
Díky moc.
Peterko, škoda že nebudeš Robinem. Kdybys dostal nějakou nabídku ze zahraničí, přijal bys ji? v jakém jazyce zpíváš nejraději? Moc zdravím.  (Fanynka Jitulka) 
Moc děkuji, nabídky se obecně neodmítají, ať jsou odkudkoliv.
Ahoj Petře,je to škoda,že jsi vypadl hned včera,myslím,že měl vypadnout Laco,vůbec se mi nelíbil.Chtěla bych se zeptat,jestli bys i tak hrál v Robinovi jinou roli,kdyby Ti jí někdo nabídl?Přeji krásný den.Lucka (Lucie.K.) 
Děkuji za názor a podporu. V muzikálu Robin Hood si velice rád zahraji, pokud se na mne tvůrci obrátí. Ale přiznávám,že by mne v tomto konkrétním případě bavila role a ne company.
Ahoj, moje žába je do tebe blázen. Tak trochu žárlim. Na co uháníš holky? Zdař (Petr) 
Na svůj talent a charisma.:-)
Ahojky, v podstatě jsem na porad moc nekoukala, jen vcera sem tam. Takze si primo mym favoritem nebyl, ale zajimalo by me, jak casto jste zkouseli a zda -li jste byli ubytovani nekde po hotelech, nebo kazdy doma? Dekuji za odpoved a preji hodne stesti a uspechu v zivote... (Martina) 
Zkoušeli jsem jednak individuelně a samozřejmě intenzivně. A s pomocí tvůrčího týmu. Mimopražští kolegové bydlí v hotelu, já jsem raději doma.
Považoval jste někoho za velmi silného soupeře? (Lucie M.) 
Všechny.
Která byla z tvé Top 5 tvá nej písnička pro včerejší večer? (Tereza) 
Všechny písničky, které jsem měl připravené mám rád a vím, že jsem schopen je zazpívat.
Hraješ v dětech ráje, co bylo na tom pravdy a lží, že tam bude hrát Jan bendig? Sabinka  (Sabina) 
Nezlobte se, ale to se musíte zeptat na jiných místech.
Škoda,že jste vypadl,ale pan Ďurovčík je dost velký odborník,tak se nedá nic dělat.Věřím,že se neztratíte a někde Vás určitě uslyšíme. (Ema) 
Děkuji a režisér Ďurovčík skutečně odborníkem je. Již jsem s ním i pracoval.
Ahoj Petere, kdo je dle Tebe nejtalentovanější?Co říkáš na Davidův nezaměnitelný styl a projev?Jak ho hodnotíš?Přeji hodně úspěchů.Díky (xXx) 
Každý z kluků je svůj, ale uznávám, že David pohybově velmi vybočuje. Ján Ďurovčík by řekl, že trčí. :-)
Ahoj, chci se zeptat, fakt to má Martina špatný s tou nohou. (Anna B) 
Podle zpráv co mám, tak to žádná sláva není a všichni jí přejeme, ať jí to moc nebolí a je brzo vpořádku.
Který z porotců byl příjemný nejvíc a který ti naháněl strach? (Renata.K) 
Každý z tvůrců má svou nezastupitelnou roli a hodnotit je mi nepřísluší. Ale nebál jsem se ani jednoho.
Ahoj Peter, chtěla sem Ti jen popřát k tak velkému úspěchu, dostat se mezi 7 nej z tolika lidí je naprosto skvělej výkon :-) Co máš teď krom Dětí ráje v plánu? Přeji Ti ať se ti daří jak profesním, tak i v soukromém životě. (Pavla) 
Ano, dostat se do finále mezi 7 nejlepších považuji za svůj úspěch. Budu na sobě pracovat dál.
Kdo podle tebe vyhraje? Přeji krásný den a mnoho úspěchů v práci a i soukromí. Kaďa (Renata.K) 
Nenene, skutečně ze mne nevymámíte žádné konkrétní jméno. Vyhrajou ti nejlepší.
Moc jsem ti držela palce i se všema svýma plyšákama. Máš vůbec nějaký talisman? Možná, že by ti pomohl. Ráda bych ti nějaký dala. Budeš ještě na dalším vysílání Hooda? Máš rád talismany? (Kristýna) 
Děkuji, talismany mám rád a jeden jsem měl během přenosu ve své kapse. Byla to woodoo panenka Robina Hooda. Na dalších přenosech budu, chci podporovat kolegy.
Ahoj, jen tě chci pozdravit a říct, že mně by ses jako Robin líbil nejvíc, jsi tam z nich jediný pořádný chlap, škoda, pro mě jsi byl nejlepší....:-). Hodně štěstí ;-). (Petra) 
Také tě zdravím, Petro a děkuji.
Máš rád značkové oblečení? Co nejraději nosíš? (Petra) 
U mne je důležité, abych se v oblečení cítil pohodlně a na značce mi nezáleží.
Ahoj Petře, jaký muzikál ti přirostl k srdci? Nejen v ČR. Dík (Evík) 
Je jich více, jak už jsem říkal, nemůžu jmenovat pouze jeden, aniž bych na některý nezapomněl.
Jakou posloucháš hudbu? (Monča) 
Téměř všechnu.
Když již nebudete Robinem Hoodem, který muzikál se Vám nejvíce líbí? A dále - máte svůj Fanklub? Za odpověď děkujii. (Jana ) 
Fanklub nemám, ale byl bych moc rád, kdyby ho někdo založil. :-) Jinak je spousta krásných muzikálů na světě, nedá se to jednoznačně říct, který je mým favoritem.
Zdravím, Petře - moc byste se mi jako Robin Hood líbil - škoda, škoda. Zúčastnil jste se již dříve některé soutěže Super Star? Díky a mějte se hezky! Marie  (Marie z Příbrami) 
Děkuji. Ne, žádných takovýchto soutěží jsem se neúčastnil. Tohle byla má premiéra.
máte nějaké auto? jak dlouho jste v praze? (Vaše jméno) 
Auto mám? Chcete někam hodit? :-) A v Praze jsem tři roky.
kdo je podle vás favoritem rodina hooda? (Vaše jméno) 
Já.:-)
popiště mi svojí hudební kariéru, jakou hudbu máte rád? (Vaše jméno) 
Vystudoval jsem JAMU - muzikálové herectví. Hudbu miluji od malinka a záleží na tom, jakou mám náladu a k čemu se huda vztahuje. Ale v podstatě mám rád všechny žánry.
nejste i v muzikálu děti ráje? co si o něm myslíte? (Vaše jméno) 
Ano, jsem. A myslím, že je to moc povedené dílo, o čemž svědčí i ohlas diváků.
ahoj,preji ti mnoho uspechu,urcite na tebe ted ceka hodne prilezitosti. jinak,jaka holka je ti nejsympatictejsi? a co si myslís o lence,neni namyslena? mej se,ahoj (Vaše jméno) 
Ahoj, právě přemýšlím, kterou Lenku myslíš? A holky v Hoodovi jsou fajn všechny.
Petře, je mi moc líto, že to nedopadlo, jak jsme si všichni přáli. Byl by z Tebe skvělý Robin. Porota rozhodla, jak rozhodla, ale je fakt, že tím dala šanci Lacovi, který sice určitě nebude Robin, ale bude se o něm vědět a dala mu tím šanci. O Tobě nepochybuji, že se určitě prosadíš. Máš už našlápnuto. Moc Ti fandím a přeji jenom vše dobré. (JanaMl.) 
Díky za důvěru a milá slova.
Zdravím, Peter - připravoval jste se po přihlášce do castingu pro muzikál Robin Hood nějakým výrazným způsobem pro Vaše vystoupení před komisí? Děkuji a hodně štěstí přeje Vaše fanynka z východních Čech. (Jiřina z vých. Čech) 
Samozřejmě jsem se připravoval, co nejvíce to šlo. A vám díky za přízeň.
Dobrý den, moc jsem Vám fandila a i když těmto soutěžím dost odolávám a není mi už 16, tak Vám jsem hlas poslala (poprvé v životě jsem do takovéto soutěže posílala hlas). Máte krásný hlas a z těch slizounků jste tam byl jedinej chlap. Držím Vám pěsti a věřím, že Vás v nějakém muzikálu stejně objevím :) (Laura) 
Moc vám děkuji za podporu.
Mrzí mne, že jste byl včera vyřazen. Máte svůj tip, komu byste nejvíce přál, aby roli Robina v muzikálu získal? Děkuji a moc zdravím. (Laďka z Prahy) 
Díky moc. Již jsem zde říkal, že dobří jsou všichni. Tudíž nechci tipovat, ať to dopadne tak, jak má.
Budeš se dále věnovat zpěvu a tancování? Kde tě můžeme vidět? (Pavla) 
Samozřejmě, na divadlo nikdy nezanevřu, je to srdcová záležitost. Vidět mne můžete v muzikálu Děti ráje nebo v muzikálu Touha.
Ahoj Petre! Moc me mrzi, ze jsi vypadl, myslim, ze to nebylo fer...kdyby bylo na hlasovani poroty, urcite by ses dostal dal, mozna nejdal. Moc jsem ti to prala, myslim, ze by ses na Robina vazne hodil. Chci se zeptat, jaky je Ján Ďurovčík ve skutečnosti? V telce pusobi jako perky ras:-)Diky, preju hodne uspechu. Pavlina (Pavlina) 
Svým způsobem mě to taky mrzí, ale život jde dál. Ján Ďurovčík je v prvé řadě velký profík a již jsem měl možnost s ním spolupracovat, tak vím, o čem mluvím. Děkuji za podporu.
Jsi gay? (Karel) 
Ne.
V kolika letech jsi přišel o panictví? Nebo si pořád panic? (Mirka) 
Panic nejsem. :-)
Dobrý den, včera jsme vám. Máte opravdu nádherný hlas. Nechápu, že jste vypadl zrovna vy. Mám na vás jednu otázku. Hrál jste v muzikálu Touha v divadle Kalich? (Ivana) 
V muzikálu Touha nadále hraju. A jestli se vám můj hlas líbí, tak mi to moc těší.
Ahoj. Som sklamaná, že si vypadol. U mňa si bol favorit. Čo plánuješ v nasledujúcich dňoch? Prajem teda veľa úspechov v ďalšej práci...:) (Daša) 
V prvom rade si poriadne oddychnem a potom sa opeť pustím do pilnej práce. Ďakujem za podporu.
Mně si se moc líbíl, jako robin hood bys mi seděl rozhodně víc jak ten druhej. Škoda. Ale držím ti pěsti a bojuj dál za svoje sny. (Veronika) 
Budu bojovat dál. Díky.
Je to děs, byl jste nejlepší a pro nás to byla jako rána do palice. Přeji vám ať se vám daří.  (Radka) 
Jste všichni moc zlatí. Slova podpory těší.
Milý Peter, moc se mi včera Vaše vystoupení líbilo a mrzí mne, že jste nepostoupil do dalšího kola. Přeji Vám proto hodně úspěchů ve Vaší účasti v jiných muzikálech. (Lída) 
Děkuji, Lído.
Dobrý den, Petře, když jste se dozvěděl o castingu pro muzikál Robin Hood bylo Vaše rozhodnutí přihlásit se okamžité nebo jste se trochu rozmýšlel? Děkuji. (věra) 
Určitě jsem nad tím přemýšlel. Nakonec jsem přihlášku poslal a jsem rád.
Ahoj Petře, strašně se mi líbil váš duet s Bořkem Slezáčkem v Dětech Ráje. Je to asi nejlepší muzikál jaký jsem viděla. Máš stejný pocit jako herec? Hodně štěstí v dalších rolích. jana (Jana Baťková) 
Děkuji i za kolegu Slezáčka. Muzikál má skvělou odezvu, což mě těší. Miluju stát na jevišti a rozdávat lidem radost. A Bořka pozdravím.
našel sis mezi soutěžícíma kamaráda nebo kamarádku?  (Karolína) 
Je tam dobrá skvadra lidí, takže atmosféra kamarádská celkově. Budu je chodit podporovat do hlediště i nadále.
Co je na tom pravdy ,že někde někdo četl ,že vyhraje slovenka a slovák??? (mMajča) 
Jsem Slovák a vypadl jsem. :-) Tak nevím, uvidíme.
Ahojky, nic si z toho nedělej, hraješ v Dětech ráje, na kterých jsem byla a když jste s Honzou zapěli píseň Pár přátel stačí mít, tak jsem měla husinu a slzy v očích....Umíš zpívat krásně a neztratíš se....Tak držím palečky... (Lucka) 
Děkuji za podporu, Lucko.
Sem napište Vaši otázku Hrajete v Detech raje.S kym z ucinkujicich si nejvice rozumite? (Kamila) 
Je tam vynikající parta a proto to nechci rozlišovat.
Dobrý den Peter, zdravím Vás a především Vás chválím za Vaše účinkování v muzikálu Děti ráje. Chci se zeptat, zda Vás kromě Děti ráje můžeme vidět a hlavně slyšet i někde jinde. Děkuji za odpověď a přeji spoustu úspěchů (Petra) 
Petro, díky! Ano, vidět mne můžete například v muzikálu Touha v Kalichu nebo v muzikálu West Sice Story v Bratislavě.
Z vyřazení si nic nedělej. Byl jsi o dost lepší než LAco a ten se již moc dlouho neudrží. A ty se určitě neztratíš. Studoval jsi na JAMU, že? Kdo byli tví spolužáci? známe nějaké? (Leeda) 
Děkuji a Lacovi držím palce, protože je fakt talentovaný. Ano, JAMU jsem vystudoval a do ročníku se mnou chodili například Mária Lalková, Evelína Jirková, Soňa Janyová, Lenka Janíková, Vladimír Volečko, Jan Korbel, Martin Oravec, Zdeněk Vesecký...
Zpíval si fakt mooooooooc hezky. Budeš někde zpívat dál? Kam si tě mlůžeme příjít poslechnout? (Karolína) 
Děkuji. Já už zpívám, a to například v již zmiňovaných Dětech ráje a dále třeba v muzikálu Touha. Určitě přijďte, budu rád.
Ahoj Petře, včera to bylo hodně vyrovnané. Kdy si začínal tušit že vypadneš ty?  (Pavel ) 
Když řekli moje jméno.
Kdo myslíš, že vyhraje roli Robina a kdo roli Mariany? (Martina) 
Nedokážu posoudit, každý ze soutěžících je něčím vyjímečný, a to kdo vyhraje, ukáže čas.
ahoj Petere, jsi rad, ze jsi do toho sel? Udelal bys to znovu? Betka (Albeta) 
Rád určitě jsem, protože to pro mne byla velká zkušenost, které nelituji. A jestli bych to udělal znovu? To nevím, protože je to příliš čerstvé, ale do žádné televizní soutěže se momentálně nehrnu. :-)
Co mate nejradsi za jidlo, kdyz rad jite? :) (Zdenka) 
Jelikož mamka ze mne vychovala všežravce, tak mám rád úplně všechno. Ale strašně rád poznávám něco nového.
Jak jste spokojeny se svym novym ucesem, vyhovuje vam? (Lidka) 
Jasně, jsem nadšený. :-) Tohle je jeden z přínosů, které mi soutěž dala. :-)
co se ti honilo hlavou po vyřazení? (Katka) 
Miliony myšlenek a emocí, které ještě pořád vstřebávám.
Zdravím. Musím se přiznat, že při prvním zpívání písničky jste mě hlasem nezaujal. Po zopakování a rekapitulaci jsem měl hned jasno. Zpíváte suprově! Škoda že jste vypadl. Mějte se (Milan) 
To víte, své v tom hraje tréma a když tvůrci přede mnou třikrát kluky pochválili, znejistěl jsem o to více. Vám děkuji za podporu.
Ahoj! Chodili jsem spolu na dramaťák vzpomínáš? Nezajdem někam? Číslo si od někoho seženu... (Markéta) 
Ahoj, Markétko. Věř mi, že teď intenzivně přemýšlím, ale přece jen je to spoustu let. Pošli další indicie. :-)
Věřil jsi, že máš šanci uspět. Stejně zas vyhraje nějakej známej ksicht! Je to podvod! (Láďa) 
Jasně, že jsem doufal, že se dostanu dál, ale takový je život a je potřeba bojovat dál i když na jiném bitevním poli. A nemyslím si, že by se jednalo o podvod, je to spíš do jisté míry o momentálním štěstí.
Ahoj, hrozně by mě zajímalo, jestli máš nějakou přítelkyni. :) (Lucka) 
Ano, přítelkyni mám a shodou okolností se jmenuje stejně jako vy.:-)
Ahoj Petere :) moc jsem ti fandila... slysela jsem, ze pry kvuli tobe vyhodili Jana Krize z muzikalu Deti Raje, je to pravda... (Ivanka) 
Dobrý den, úvodem bych rád všem poděkoval za podporu. Těší mne to. A teď k otázce - jednak si nemyslím, že by Honzu někdo vyhodil a zároveň mi nepřísluší komentovat jakkoliv jeho odchod z Dětí ráje. Je to spíš otázka na něj. Já jsem ale samozřejmě rád, že si v tomto muzikálu mohu zahrát jednu z hlavních rolí.

 

O přízeň diváků se v neděli večer na TV Prima ucházelo sedm zpěváků, kteří bojují o hlavní roli v muzikálu Robin Hood. Televizní diváci pomocí SMS rozhodli, že nejméně hlasů získali Laco Hudec a Peter Veslár. O tom, kdo z nich bude smutnit, rozhodla porota ve složení Ondřej Soukup (autor hudby muzikálu), Gabriela Osvaldová (autorka písňových textů), Ján Ďurovčík (režisér muzikálu) a Michal Kocourek (producent a ředitel Divadla Kalich). Poslední slovo měl Ďurovčík a poslal Veslára z kola ven.