Jak se Vám hraje v muzikálu Děti ráje. Role Vám sedne . Už půjdu potřetí :-). Hodně takových rolí. Mějte se hezky. (Hanka Š) 
díky, moc mne těší, že se vám to líbí. ;o)) ale už musím zase jinam. ;o)ú
Ahoj Martinko,chcela som sa ťa spýtať ako zvládaš otcovské povinnosti a či plánujete aj druhé dieťatko. Ďakujem. (lasturka) 
dotaz z dalekého slovenska, kam velmi rád jezdím a kde mám svou krev v rimavské sobotě. ;o)) mne moc těší. pokud to půjde, budu rád, když nás bude víc. ;o) děkuji za krásné dotazy všem a zase někdy... papa. přijďte na děti ráde a dál hádejte, kdo že to vlastně jsem. ;o))
Martine jak vzpomínáte terazky som majorom (petra) 
ahoj, petro, myslíte tankový prapor? vzpomínám na to velmi rád, byl to první můj film po revoluci s výborným režisérem a se super kolegy. myslím, že se povedl a bude věčný.
Ahoj Martine, pročítám dnešní chat a nepokrytě se chechtám, máte úžasný smysl pro humor, jste fajn člověk. Mám Vás ráda. Přeju hodně úspěchů. (Brona) 
díky, broňo, asi se do vás zamiluju. ;o))) platonicky, símo.
Ahoj martine,v serialu VKV jsi byl super a budeme mit jeste pokracovani??jak to vydis??a v hadej kdo jsem jsi taky fajn a jak se ti spolupracuje s evou holubovou???a jaka byla spoluprace driv s danou moravkovou je mezi nima velkej rozdil??dik za odpoved a hodne stesti ivan (ivikbrno) 
ahoj, iviku. srovnávat danu s evou se fakt nedá. eva je persona, je to vyzrálá ženská, taková naše mamina. občas potřebujeme trochu srovnat, haha ;o))
Dobrý den Martine, jste plný energie, sympatický a jako herce Vás mám ráda. Působíte jako pohodář, umíte se rozzlobit? Pokud ano, jak to vypadá (myslím, zda křičíte nebo jestli létají předměty vzduchem apod.) Děkuji (Verča) 
ahoj, věrčo, musím říct, že dlouho vydržím v klidu, ale pak si to vynahradím. ;o)) možná někdy až moc apak to v mém okolí vypadá jako sraz ufo. raději do mě moc nerýt. ;o)))) ale jinak opravdu dobračisko.
Dorý den Martine,zažila jsem s vámi grilování u "supermarketu".Martiňák byl spíš k smíchu,než vtipný,vy jste byl supr a z Lucky jsem byla paf!Je stejně krásná,stejně dobře zpívá jako v televizi,což se o mnoha nedá říci.Je opravdu tak piclá na stromečky rostlinky a zrníčka,nebo už se jí rozsvítilo!?Jak jste si vy tři rozumněli? (Ivka) 
jsem rád, že jste zažila společně s námi jednu grilmánii, která nás i tenhle rok čeká. lucka bych skvělá, rozumněli jsme si a kdyžse přijdete podívat teto rok, uvidíte dalšího skvělého zpěváka. ;o))
Zdravím pane Zounar.Vaříte také doma? Jinak přeji hodně pracovních úspěchů. (Honza) 
ahoj, honzo, doma vařím a má simka je ze mne nešťastná. protože vařím tak dobře, že jí to nedá vše nesníst. ;o)) a víte, co to dělá s její tajlí. ;o)
Vo VKV ste hrali postavu úžasného "makkýša". Nesnažlil ste sa presvedčiť scénaristky aby Vašu postavu trochu pritvrdili ? Hlavne veľa zdravia a úspechov želá diváčka zo Slovenska - Marika. (Mikušíková Mária) 
ahoj, mária, moja, mária, keby sa makkýš, ako hovorite, zmenil v tvrdého chalana, už by vas tak nepriťahoval. ;o)) to bolo jeho kúzlo.
Dobrý den Martine,mám vás ráda jako herce od začátku vaší kariery,jste pořád fajn jako na začátku,měla jsem ráda i vašeho tátu,byl to skvělý herec.Jen Vám chci popřát hodně dalších úspěchů v Novém roce a popřát celé vaší rodině zdraví a spokojenost. (Ala) 
ahojm alo, moc děkuji, že jste si vzpomněla i na mého tatínka. budu se snažit, abych vás i nadále nezklamal. ;o))
dobry den Martine moc vas zdravím a přeji cele vaši rodině jen to nej a mala at vam děla jen samou radost jak jste prožil vánoce s holčičkou už je u stromečku veselo (Petra) 
musím říct, že jsme se den před štědrým dnem stěhovali, ani nebudu komentovat průběh svátků. ;o)) ale jinak samozřejmě nádhera. ;o)
Tuto neděli odpoledne jsme Vás viděli v pohádce o Nesytovi a moc se nám líbila....nemáte v plánu natočení nějaké další pohádky,myslím, že pohádkové role Vám sednou báječně a prince můžete hrát i ve svém věku.....přeji krásný den a díky.... (Hanka) 
princ metzuzalém? fakt dobré!! byl bych trochu unavý princ, ale zkusím to navrhnout. ;o))
Ahoj Martine, kolik ti zbývá zaplatit dluhů které máš?Jsi pracovitý,moc ti fandím a přeji abys to měl už za sebou. (f.c.b) 
ahoj, díky. soukromým osobám jsem všechno splatil, státu splatím do poloviny roku. ;o)
Ahoj Martine nepřijedete taky s divadlem do Mládé Boleslavi díky přeji krásný den. (slávek) 
tak tohle je spíš dotaz na hátu. najdete si je na stránkách www.divadelnispolekhata.cz
Dobrý den,6.3 máme koupené lístky na "děti ráje" moc se na vás těším.A ted dotaz budou někdy pokračovat VKV?ERIKA (Vaše jméno) 
ahoj, eriko. jsem rád, že se uvidíme. ;o)) a co se týče vkv, nikdy neříkej nikdy, seriál vkv je a bude fenomén. ;o)
Dobrý den Martine, jen tak pro zajímavost skoro všechny dotazy na Vás jsou od Boba (mimochodem s příšernýma hrubkama, ale to asi v zápalu boje...), to je váš fanoušek nebo kamarád? Pěkný den. (Brona) 
musím říct říct, že boba jsem v životě neviděl (teda pokud to není bob klepl). ;o))
Čus Martine, vyklop jak to je v Hádej kdo jsem...jestli nemáte dopředu fakt žádné nástřely, tak jste fakt dobří !!  (Tomáš) 
skutečně nevíme dopředu vůbec nic. ;o))) je to o to zábavnější. ;o))
ahoj Martine.... minulý pátek jsem byla na muzikálu "Děti ráje" a musím říct, že jsem se náramně pobavila, fakt ti to seklo (hlavně druhá polovina :o) (MARTINA :o)) 
myslíš v paruce? to fakt bomba!! myslím, že se producenti skutečně trefili. ; o)
Dibrý den Martine.Jste můj neoblíbenější herec od mládí.Jsem steně stará jako vy.Ráda vzpomínám na seriál chlapci a chlapy.Tam jste byl fakt užasný.Přeji hodně štěstí v novém roce a hlavně zdraví rodině (Monika) 
díky, moniko, také přeji hodně štěstí. ;o)) přijďte se podívat na děti ráje, zavzpomínáme společně. ;o)
Dobrý den Martine, zajímá mě zda sportujete, jaký sport provozujete nejraději a jak často? (Brona) 
sport - občas posilovna. na víc mi čas nezbývá. ;o)
Dobry den Martine, viděla jsme Vás v muzikálu Děti Ráje. Moc jste se mi líbil. Je vidět, že Vás to baví. Gratuluji. Ráda bych se šla podívat znovu. Jak často hrajete? Je v tom nějaké pravidlo kdy hrajete Vy a kdy Sagvan Tofi?  (Monika ) 
každý z nás hraje cca polovinu celkového počtu představení, pravidlo je jen jedno - hrajeme. když máme čas. ale shlédnutím sagvana tofiho fakt nic nezkazíte, protože je skvělý. ;o)
Jaké hovězí maso je nejlepší na správný steak? (Pavel) 
¨jde o to, co mámte rád a jakého máte býka. ;o) nebudu mluvit o svíčkové, ale dobře prorostlý roštěnec, je někdy lepší. ;o) musí být prorostlý jemnými rukovým i žilkami. pak nebude suchý.
Ahoj, jak dlouho se má dělat správný medium steak na pánvi? (Pavel) 
mluvíme o růžovém srdíčku uvnitř. steaku. uříznutý na výšku palce - takže dvě minuty z každé strany a rozhodně neklepat, pak na plechový tácek a dát do trouby na 250;C dotáhnout do trouby. ;o)
Dobrý den pane Zounare, chtěla Vám poděkovat za účinkování v Hádej kdo jsem, je s Vámi velká prča, máte rozhled skoro ve všem a moc hezky se oblékáte, hlavně ta růžová Vám děsně sekne. Chci se zeptat baví Vás to ještě když pořad už běží tak dlouho-je tam spontání zábava nebo se někdy musíte do úsměvů nutit?hezký den (Lucie) 
děkuji za to, že jste si všimla mého oblečení. oblečení formy gaastra se do mne prostě trefilo., jsem košilový i tričkový. dobrou náladu neztrácíme, protože improvizace je nekonečná. ;o)
Dobrý den pane Martine moc vám fandím a achtěla jsem se zeptat jestli plánujete nebo by jste chtěli druhého potomka??? děkuji za odpověď (Zuza) 
děkuji, určitě ano, ale tento návrh musí doma projít v prvním čtení. ;o))
Jste velky sympatak - nechcete mi nekdy prijet uvarit?:) Lenca (Lenca) 
ahoj, lenčo, kdy a kde? ;o))))
Dobrý den, jste prostě sexy chlap, moc Vás obdivuju. Když se na Vás díváme v pořadu Hádej, kdo jsem, tak Váš úsměv obohatí celou naší chalupu. Nepřijedete zase někdy do Českých Budějovic. S pozdravem (Jaruška + Helenka) 
jaruško a helenko, do budějic jezdím moc rád se spolkem háta nebo s globusem. tak se přijďte podívat. ;o)
Martine, dobrý den.... teď dlouze přemýšlím, již se Vám narodilo miminko, neob stále čekát...??? ...pokud ano, jak se cítíte, v roli tatínka....? Vím, že jste se na tuto velice krásnou událost moc těšil.....! Díky, nechte si dařit...  (Sugarfree) 
ahoj, bezcukru, claudinka už 15 měsíců kouká na svět. a je skutečně velmi čiperná. užívám si roli tatínka. děkuji
Dobrý den, jaký jste kuchař a jaká kuchyně vám nejvíc chutná? Zvládnete třeba svíčkovou? Zdraví Petra (Vaše jméno) 
ahoj petro. myslím, že kuchař jsem velmi dobrý a to si nefandím. ;o)) a v rámci cca 700 dílů pořadů o vaření, mám dobrou školu. svíčkovou zuvládnu, ale dobrá svíčková, je skutečně těžká. v rámci mistrovství svíčkové v chomutově v globusu, jsem pár svíčkových ochutnal. ;o))
Jaké je to stát se ve zralém věku tátou? Plánujete další děti? Myslíte, že být otcem třeba v 70 jako Karel Gott je OK? (Vaše jméno) 
je to naprosto úžasná záležitost. ve svím věku jsem zažil dost, abych byl vybouřený, ba naopak, život doma mne moc baví a naplňuje. asi dopřeji simce něco klidu a doufám, že ji brzo k druhému potomku přemluvím. ;o)) samozřejmě věk přináší s sebou jistou zodpovědnost. je to na úvaze každého z nás.
Od čeho máte tu jizvu? (Marika) 
rád bych vám řekl, že po střetu s vysokou sexy blondýnou, ale pravda je, že v páté třídě jsem prolétl na sáňka ostnatým drátem. ;o)
Máte nabídku na nějaký další seriál? (Vaše jméno) 
ano, mám, ale zatím nemohu být konkrétnější. ;o))
V pořadu Hádej, kdo jsem! působíte jako agresivní sebestředný pruďas. Je to jen póza, nebo jste fakt takovej? (Lída) 
ahoj, lído, neveřte všemu, co vidíte, každý tam máme určitou roli.
Ahoj Martine držíš ještě dietu, a co film rýsuje se nějaká role díky. (slabý) 
ahoj, jistě, dietu držím neustále, dieta je můj život. ;o))) ale občas na to zapomenu.
Dobrý den pane Zounare chtěla bych vás moc pozdravit rada na vás koukam v televizi ted v neděli byla svami krásná pohádka o Nesytovi přeji Vám i celé vaši rodině mnoho zdravíčka a hodně hereckych postav.Chci se zeptat jestli také hrajete v nakém muzikalu a kde Vás mužeme ještě vidět.Děkuji za Vaší odpověd (Petra) 
děkuji, petro. jsem rád, že jsem vás v neděli potěšil. každý týden od čtvrtka do neděle mne můžete vidět v muzikálu na výstavišti děti ráje. myslím, že si to opravdu užijete.
Dobrý den pane Zounare, chtěl jsem ze zeptat zda-li jezdíte na moravu do vinných sklepů a jestli ano, jaké víno z tamních zdrojů máte rád. Přeji hodně úspěchů jak v osobním tak pracovním životě. P Doleček (Petr Doleček) 
zdravím, petře, doporučuji sklep jožky šmukaře, dále vynikající víno ve vinici u kapličky a pak v hodoníně přímo na radnici u paní zastupitelkyně se dají vypít ty nejlepší značky. ;o))))))
dobrý den bydlíte v Praze a jste rodilý pražák?uvidíme Vás v nějakém dalším seriálu po VKV? kolik je Vám let?děkuji přeji hodně zdraví a pohody  (Hanka) 
teď bydlíme na slivenci, narodil jsem se v h. králové a jsem hrdý východočech. pevně věřím, že další seriál už je na spadnutí. je mi 42. i vám hodně zdraví, hanko. ;o)
dobrý den pane Zounare kam pojedete v létě na dovolenou a zajímalo by mě zda byste se uživil i jiným povoláním než herectvím a zda máte sourozence děkuji hezký den (janina) 
na dovolenou? tak to opravdu nevím, ale určitě to bude za teplem, možná něco s bílým pískem a kýčovitými palmami. a určitě se símou a claudinkou. myslím, že se dá uživit čímkoliv, pokud člověk chce. jen jedním bych se neuživil - podnikáním. jsem jedináček, bohužel. ;o)
dobrý den,snad se nebudete zlobit,zajímalo by mne zda se vám narodil chlapec či dívka a jak se jmenuje? a byla nebo je Vaše maminka herečka?přeji mnoho zdraví děkuji (petra) 
narodila se nám claudinka, před 15 měsíci. moje maminka je lékařka. díky.
delate to dobre jen tak dal  (zdenek z Prahy) 
díky, zdenku, jste moc milý.
dobrý den hrajete ted někde,nebo točíte film?mohu si někam napsat o Vaši foto s podpisem?děkuji (jana) 
film nenatáčím v tuto chvíli, i když bych nebyl proti. ;o)) a o fotku si napište do mé zastupující agentury talent connection praha. mailová adresa: karel. lupomesky@tcp.cz
dobrý den pane Zounare byl jste na vojně? kolik měříte? co máte nejraději k jídlu a jaká se Vám líbí barva?moc Vás zdravím a přeji hodně úspěchů (renata) 
ano, byl, jestli se ausu dala vůbec vojna říkat. měřím 177 cm, viz předchozí dopověď, z barec mám nejraději vínová. ;o)) děkuji, jste milá, renato.
Ahoj Martine, která herečka z Dětí ráje se ti nejvíc líbí? (Honza) 
nerad bych nějakou urazil, mám tam své favoritky, ale na petru nedám dopustit. ale ani míša není špatná. a také martina není vůbec k zahození. no, co ti budu povídat, líbí se mi všechny. ;o))
Dobrý den , chtěla jsem se zeptat jaké je Vaše nejoblíbenější jídlo ? Děkuji za odpověď. Lucie  (Lucie) 
bryndzové halušky, před tím dcl spišské borovičky a poté třetinku kyslé žinčice. ;o) jak říkal bača - borovička púšťa, žinčica staví. ;o)
Martine, fandím Vám. Navíc jste moc fajn člověk, takový lidský. Akorát když se snažíte mluvit polsky, tak ono to moc polsky totiž není. Ale i tak jste na tom lépe než zprávaři. Oni totiž jméno Jerzy čtou" jerzy" a ne jako " jeřy "!!!!!!!!!!!! To vím už z devítky, že rz = ř . Můj dotaz: Martine, uvidíme Vás v nějakém fajn pořadu o vaření? Byl jste v něm dost dobrý i zábavný. (vivienne) 
co se týče polštiny, nikdy jsem polsky neuměl, umím jen asi 3 slova. ;o)) omlouvám se za svou verzi polštiny. co se týče pořadu o vaření, natočil jsem jich dost a jsem rád, když se podívám na s italem v kuchyni, který naprosto skvělý, že se pořadů o vaření ujali špičkoví odborníci. jsem laik a vždy laikem v kuchyni budu.
dobrý den pane Martine zajímalo by mě, co si myslíte o českém Novinovém i Časopisovém bulváru, ,a také Teleizním mediálním bulváru, nebo i internetovém bulváru. neuškodil Vám někdy, že Vás právě, jíž zmiňovaný bulvár napsal,vyfotil a natočil ve vašem soukromý. ďěkuji předem za odpověď. (bob) 
proti bulváru, který čerpá z pravdivých informací, z úspěchu nebo neúspěchu, nic nemám. ale jestliže se o informaci začne spekulovat a novinář začne psát knihu svých vlastních představ a fantazií, které se nezakladají ani v nejmenším na pravdě, jako například: kamarád roman anton platí už 2 roky zounarovi leasing na auto, protože zounar je na dně, mě opravdu veřejně velmi ubližuje. je to samozřejmě pustá lež a výmysl. bulvár k naší práci patří a vždy patřit bude.
krásný den pane Martine jak pak to vyďíte Vy se zrušeňím seriálu- Velmi křehké vztahy a se Hádej, kdo lže! i Hádej, kdo jsem! není už na Tv: Prima přehádováno, dyť jste, už ze pořadem- Hádej, kdo jsem! prošly nespočet profesemy  (bob) 
seriál vkv skončil po 550 dílech a myslím, že pravidlo v nejlepším přestat se potvrdilo. ;o) hádej kdo lžebyl projekt, ukázat soutěž v poněkud jiném světle, a hádej kdo jsem vítězně drží prapor na dalších několik sezón.
dobré odpoledne pane Martine jak to děláte, že stále tak dobře vypadáte ve svém věku, i stále, nadále z Vás, číší Humor, plnými doušky Smíchu, že jste pořád, tak Svěží:))) předem ďěkuji, a ať se vám daří. (bob) 
no, o tom jak vypadám - někdy pochybuji, že dobře, hlavně po ránu, neboť dcerka claudia vstává hodně brzy. ale chce to se dívat svět kolem pozitivně. ;o)
příjemný den pane Zounare připravujete, nebo spíše zkoušíte ve Divadle, nějakou novou divadelní Hru, popřípaďě natáčíte nový film, seriál, Televizi, komedii, pohádku, drama, i třeba vlastní Pořad ,na který můžete, být viďěn námy diváky ve nejbližší době, nebo i do budoucna děkuji a přeji krásný zbytek dne. (bob) 
můžeš mě vidět v dětech ráje v pyramidě na výstavišti, v branickém divadle spolek háta, tv - hádej kdo jsem - které bude trvat ještě další rok. a připravované seriáloy nechci zakřiknout. na www.boomtv.cz - fajnšmekr a tekutý fajnšmekr. čeká mne další ročník vaření s korynou, grilmánie s globusem a je v přípravách turné po marketech dalšího obchodního centra. a další akce.
dobré ranko pane Zounare zajímalo by mě, zda-li už se Vám na Divadle přihodilo, že Vás na Jevišti někdo z Vaších kolegů Herců rozesmál, nebo i Vy je a můžou se dělat, takové ty naschvály, žerty., že to divák ani nepostřehne předem ďěkuji (bob) 
samozřejmě přihodilo a děje se stále, když máte za partnery kolegy z divadelního spolku háta.
dobrý den pane Martine jaký je Váš nejoblíbenější Film, ať už je to, ve kterém, jste měl tu možnost si zahrát ve svojí vynikající, životní Herecké branže popřípaďě i jiný film, který vás nikdy neomrzí a poďíváte se na něj kdykoliv, může býťi, buďto z Česka, popřípaďě i ze Zahraničí. předem ďěkuji a přeji krásný den (bob) 
ahoj, bobe, určitě mezi ně patří cesta k ráji. a mám jich mnohem víc.
dobrý den pane Zounare, jako malá jsem se do Vás zamilovala v seriálu chlapci a chlapi. Bráchovi jsem vždycky malovala jizvu a on mi musel říkat Hanko :) Jak jste se s rolí Tomáše Soukupa sžil? Slyšela jsem, že se za ni nestydíte. Monča (Monika Fialková) 
ahoj, mončo. opravdu za role v seriálech v 80. letech se nestydím. byla to práce s renomovanými režiséry - ludvík ráža, jiří adamec, františek filip, evžen sokolovský, kteří představovali a představují špičku. pro mne to znamenalo naučit se tv a filmové řemeslo, hrát s vynikajícími herci, také zažít jednu z prvních lásek - "hanka" - eva vejmělková. a zažít si to sladké opojení z popularity, ve svých 17 letech. byl to fakt hukot. ;o))
Jakou posloucháte muziku? Můžete jmenovat konkrétní interprety? Díky.  (Lihočech) 
všechny vás zdravím, jaké to máme štěstí, že chat nezamrzl. děkuji za všechny dotazy, ale je jich skutečně tolik, že mi na odpovědi rozhodně hodina nestačí. a teď k té muzice: byl jsem na pink floydech, na smokie a samozřejmě olympic, katapult a elán. klasická 70. léta. také trošku punku a z vážné miziky mne dodnes hodně bere beethowen, a viktor berlioz. postupně přibýval peter gabriel a stin. ale je toho mnohem víc.