A nepochodil špatně. Sice se v cukrárně v malebné části pražského Smíchova poněkud zastavil čas, takže i zákazník ho bude potřebovat trochu víc. Ale odměnou mu budou příznivé ceny i domácká atmosféra.

Na obsluze je zatím trochu znát, že celý podnik se stále ještě »zajíždí«. Asi největším oříškem pro paní cukrářku byla práce s kávovarem, takže na svůj šálek si prostě musíte chvíli počkat. Zato tu ovšem servírují i bezkofeinovou kávu a nezapomínají ani na diabetiky.

Fotogalerie
11 fotografií

Hlavními návštěvníky malého podniku s malebnou zahrádkou jsou – jak už to u cukráren bývá – maminky s kočárky a dámy v důchodovém věku. Což je dobře, protože ty alespoň nikam nespěchají a ocení i to, že na rozdíl od většiny pražských podniků, kde se cena espresa točí kolem 50 korun, ho u Ani Geislerové pořídí už za 30.

Zákusků je na výběr akorát tolik, abyste se nemuseli rozmýšlet moc dlouho a aby si na své přišla většina milovníků sladkého.

Blesk ochutnal výborný ovocný salát v želatině. Za 45 korun byla k mání miska plná rozmanitého a hlavně čerstvého ovoce. Špatný nebyl ani tvarohový dort cheescake za 40 Kč.

Speciální hvězdičku si ovšem Anina cukrárna zaslouží za výběr novin. Jediným denním tiskem, který si totiž v podniku můžete přečíst, je Blesk!