"Pro mě je to nejlepší kapela na světě. Myslím to zcela vážně, protože rokenrolových skupin je v současné době hodně, ale Rock & roll band Marcela Woodmana je zcela unikátní seskupení," řekla spontánně do mikrofonu Věra Špinarová, která Štyřku pokřtila šampaňským a slivovicí společně s Radkem Pastrňákem ze skupiny Buty.

Fotogalerie
5 fotografií

Ostrava se otřásala v základech, když Woodman během ojedinělého křtu vyrazil přes celé město v historické tramvaji č. 4 a s pořádným randálem. Doprovázeli ho motorkáři a přímo v tramvaji dokonce čepoval pivo.

Krátce předtím se kapela vrátila z Volgogradu, kde sklidila obrovské ovace před 120 tisícovým davem. Ostravská kapela Rock & roll band Marcela Woodmana letěla do Ruska jako delegace za naší zemi na 419. narozeniny Volgogradu, které se slaví vskutku monstrózním způsobem.

Woodman vydává novou desku po pěti letech s rokenrolovými hity v češtině, která se vskutku povedla hlavně díky vtipně napsaným textům. "Do konce roku chceme ještě vydat vinylovou desku s výběrem toho nejlepšího," dodal Marcel Woodman.