Kde na to snoubenci vzali? Tolik peněz Iveta na účtu rozhodně nemá. A Pomeje je v konkurzu s 20milionovým dluhem.

Nepsané společenské pravidlo říká, že rodiče nevěsty platí hostinu, ženich pití. Svatba Bartošové a Pomejeho se ovšem tradičním konvencím vymyká. Především proto, že ženich nemá ani vindru.

"Neplatíme vůbec nic," přiznal Pomeje a prozradil finanční zdroje. "Hluboko do kapsy si sáhli naši rodiče. Sehnali jsme sponzory a finančně vypomohli přátelé," řekl Blesku Pomeje s tím, že díky sponzorům přijde svatba pro 700 hostů »pouze« na 500 tisíc.

Blesk však jméno hlavního sponzora zjistil. Je jím Pavel Pásek (40), basák skupiny Walda Gang a majitel stavebních firem, který podniká v herním průmyslu.

"Pavel je můj důvěrník. Seznámili jsme se, když jsem coby producent sháněl peníze na film Kameňák," prozradil Blesku Pomeje. Pásek byl producentem všech Kameňáků Zdeňka Trošky a pomáhal Pomejemu i s Andělskou tváří.
"S Jirkou jsme se skamarádili a já mu se svatbou velmi rád pomohu. Také mě těší, že mu jdu za svědka," řekl Pásek. Se šperky s brilianty prý nemá nic společného. Ty pocházejí od jednoho zahraničního multimiliardáře. "Je to Ivetin letitý fanoušek a dal jí to svatebním darem," vysvětlil Jiří Pomeje.