"Nejsem ten typ modelky, která oblékne velikost 36," přiznává finalistka Miss ČR Kateřina Šonková (21). Zato se pyšní pěknými 'dvojkami', jemným piercingem a drsnou 'kérkou' na šíji. Jak pečuje o svoje tělo? Co by na sobě vylepšila?


Okrasa v pupíku

Jemný piercing má v pupíku a nose, šíji ji zdobí zase barevná 'kérka'. Lebka! "Není nijaká drsná, spíš drobná holčičí, navíc je v místě, kde ji lze zakrýt. A proč lebka? Odmalička mě lákaly," usmívá se Káťa a přiznává, že si určitě ještě jedno tetování pořídí... "Kdy to bude, to nevím, ale rozhodně vím, co to bude. Lebka! Tentokráte černobílá..."

Nepřejídat se!

Udržet si šik postavu stojí Katku hodně sil. "Nejsem typ modelky s číslem 36, která může sníst všechno, takže se hodně omezuji v jídle," přiznává kráska. "Miluji sladké, ale naštěstí také ráda sportuji." Denně si jde zaběhat nebo zajde do posilovny na spinning, běžící pás aj. "Žádné diety, nepřejídání a sport - to jediné funguje!" JEŽ

Má nové zuby

Pokud se nechystá do společnosti, vystačí si se zdravotním make-upem, řasenkou a leskem na rty. "Nemám problémy s pletí, ale aknecolor skvěle kryje všechny nedostatky," usměje se misska a ukáže své bílé zoubky. "Není to tak dávno, kdy jsem si při smíchu zakrývala pusu rukou. Přední dva králičí zuby jsem měla křivé. Kvůli soutěži Miss jsem si je nechala zbrousit a nasadili mi umělé. Teď už se můžu zase klidně smát." Do konce měsíce Katku ještě čeká bělení.

Kateřina Šonková
Autor: APK/2

Chce větší 'trojky'

Pyšní se menšími 'dvojkami' a nestále si pohrává s myšlenkou podstoupit zvětšení prsou. "Uvažuji, jestli je plastika blbost nebo ne. Zatím si nejsem jistá," přiznává. Strach nemá a plastiku zvažuje jen kvůli sobě. "Takové větší trojky by se mi fakt líbily... Určitě bych si nikdy nedala bomby jako Pamela, to ne!"

Utratí poslední peníze!

Od soutěže Miss ČR 2008 je zásobená sadami nejrůznějších bikin. "Všichni si myslí, kdoví jak neutrácím a já je přitom dostala," pochvaluje si. Nepodléhá módním trendům, neskupuje kabelky nebo boty, když jí ale nějaké oblečení padne do oka, musí ho mít, ať to stojí, co to stojí! "Jsem hrozná! I kdybych si na to měla půjčit, koupím to. Doma si to vyčítám..."

Nechá se načerno

Přírodní blondýnka si od třinácti let melíruje vlasy. "Začínala jsem s modelingem a chtěla jsem se líbit," usmívá se dlouhovláska. Ve skutečnosti jí kudrny splývají sotva po ramena. "Už potřetí jsem si nechala vlasy nastavit." Jinou změnu zatím neplánuje. "Tak líbí se mi tmavé typy holek a jestli mě to jednou chytne, nechám se úplně načerno!"

Kateřina Šonková má božské míry: 90-63-93

 

Které krásky se svlékly pro Blesk? Čtěte zde!