Společně s dcerami, čtyřletou Rozárkou a tříletou Josefínou nechá miminko v péči chův a babiček.

Linda Rybová si s manželem Davidem Prachařem (48) pořizuje hodně velkou rodinu, ale tu je potřeba také uživit. Dost peněz stojí i hypotéka a rekonstrukce jejich statku za Prahou, takže se manželé musí pořádně činit. Lindě tak nezbývá, než se vrhat do práce ještě v době, kdy jsou ostatní maminky s dětmi doma. "Máme dobré chůvy a jak můžeme, jsme s dětmi. Pomáhají nám mámy, i když pracují, aspoň o víkendech. Třeba nám uvaří, což je skvělé. Nestíhám každý den přijít domů a v noci vařit,” prohlásila Rybová, když měla teprve dvě dcery. Narození syna nic nezměnilo.

I když Františka porodila koncem ledna a prožila s ním hodně problematické těhotenství, kdy musela skončit i s divadelními aktivitami, už v červnu natáčela s manželem nový film El Paso a 15. září se do divadla vrací.

"Linda Rybová nastoupí do inscenace hry Roberta Thomase 8 žen," potvrdila Blesku mluvčí Divadla Ta Fantastika Jana Siglerová. Čeká na ni i její role Winnifred v Limonádovém Joeovi, kterou alternuje se Zuzanou Norisovou. "Začínáme ale až v prosinci, protože do té doby uvádíme premiérový muzikál Carmen," upřesnil mluvčí Hudebního divadla v Karlíně Tomáš Matějovský.