Kam odjely známé dvojice?

Iveta Bartošová (42) a Jiří Pomeje (43): Dubaj - Spojené arabské emiráty

201469:gallery:true:true

Luxusní destinaci si pro svou "předsvatební cestu" vybrali Iveta Bartošová s Jiřím Pomeje. Nebylo to zřejmě proto, že by po Dubaji nějak zvlášť toužili, ale proto, že tam mají známého, arabského šejka, který má financovat i jejich svatbu. Zahraniční cestu využil Pomeje k tomu, aby zpěvačku požádal o ruku. Více zde!

Letošní letní prázdniny si ale možná nejvíc užije Artur Štaidl. Protože spolu jeho rodiče Iveta Bartošová a Ladislav Štaidl (63) nežijí, bude mít zábavu u moře hned dvojitou. Iveta Bartošová ho vzala na dovolenou do Dubaje a s Ladislavem Štaidlem si teď užívá sluníčka na Mallorce. Více tady!


Markéta Divišová (25) s přítelem Tomášem Fuxou: Řecko

215400:gallery:true:true

Markéta Divišová, vicemiss ČR z roku 2003, si také oblíbila slunné Řecko. Na ostrovech v Jónském moři tedy strávila s přítelem dovolenou i letos. Zamilovali si především ostrov Kefalonie.

O tom, co chce Markéta Divišová v Řecku dále podnikat, si přečtěte zde!


Co slavné moderátorky?

Lucie Borhyová (31): Kréta

Lucie Borhyová
Autor: Vladimír Štross

Do Řecka se zamilovala Lucie Borhyová, a to doslova, pochází odtud totiž její přítel Niko (35). Zřejmě je jen otázkou času, kdy na řecký ostrov Kréta moderátorka přesídlí na delší dobu. Teď tam alespoň tráví svou třítýdenní dovolenou a prý se z ní pomalu ale jistě stává Řekyně. Více se dočtete tady!


Gábina Partyšová (30): Jamajka

209482:gallery:true:true

Gábina Partyšová se podívala na Jamajku. Opalovala se nahoře bez a to tam paradoxně vzbuzovalo bouři nevole. Postavu si prý moderátorka udržuje díky péči o osmiměsíčního syna Kristiana. O tom, kolikrát denně musela ještě v červenci Gábina Partyšová syna kojit, si přečtěte zde!


A co modelky a herečky?

Jana Doleželová (27): Francouzská riviéra, Tatry

209483:gallery:true:true

Miss ČR 2004 Jana Doleželová se letos s přítelem vydala do Francie. Na plachetnici, která se plavila podél pobřeží francouzské Riviéry, strávili celý týden, pro zbytek dovolené si pak vybrali slovenské Vysoké Tatry. Exotiky si prý tato kráska užije dost během svých focení v zahraničí.

Jana Doleželová ještě před letními prázdninami chytře spojila dovolenou s prací. Více se dozvíte zde!


Jiřina Bohdalová (77): Turecko

Jiřina Bohdalová
Autor: Miloš Schmiedberger

Na svou letošní dovolenou na turecké riviéře, na které byla v rámci tenisového turnaje celebrit, zřejmě Jiřina Bohdalová jen tak nezapomene. Vyzkoušela si zde totiž tzv. parasailing, let na padáku za člunem, při němž se málem zřítila na střechu jednoho z domů u pláže. Své odvážné povahy po návratu z Turecka zřejmě hořce litovala - to, když byly zveřejněny fotky, na kterých nahá na balkoně věší plavky. Více se dozvíte zde!


Tereza Kostková (32): Teplice

Tereza Kostková
Autor: Petr Bělka

Tereza Kostková vyrazila o prázdninách do Teplic, ukryla se tam do lázní. Stejně jako Jana Doleželová spojila odpočinek s prací. Fotila totiž pro tamější lázně snímky pro jejich propagaci.

Více o její dovolené se dozvíte zde!