Tam měli původně také vystupovat. Jako každoročně se objevil i Petr Hapka, tentokrát však stálou partnerku Olgu Michálkovou po jeho boku vystřídaly dvě neznámé krasavice.

S rodinkou, manželkou a dvěma dětmi, si baskytarista Ondřej Škoch užíval hlavně Gypsy.cz. Se starými známými se zdravil a objímal i saxofonista Petr Kužvart přezdívaný Kuži. "Klukům už se po muzice stýská. Příští týden by se měli po dovolených všichni sejít a začít řešit, co dál," svěřila Blesku manažerka kapely Hanka Petřinová, která je zároveň pořadatelkou festivalu Okoř. Rozesmátá tmavovláska a její kudrnatá blond kamarádka dělaly společnost už jen lehce pokulhávajícímu Petru Hapkovi, kterému tradiční návštěvu Okoře nezhatila ani rekonvalescence po zlomenině krčku. Říká se, že s partnerkou Olgou Michálkovou už má muzikant měsíc a půl krizi. Mezi svými obdivovatelkami ale doslova zářil.

Fotogalerie
6 fotografií

Největší aplaus sklidili členové Gypsy.cz, Jaroslav Uhlíř s písničkami ze starých pohádek, a Aneta Langerová. Ta s blond účesem a novým líčením zároveň změnila i pódiovou image a vystupuje jako drsná rockerka, jíž praskají struny u kytary. Posluchačů se kvůli současně pořádanému festivalu Řev Řevnice ale sešlo o něco méně než v uplynulých letech.

(Za hudbou ráda vyrazí i Taťána Kuchařová! Čtěte zde!)