Nicole Kidman

(41), herečka

215312:gallery:true:true

Když byla s Tomem Cruisem, tak spolu čekali dítě. Jenže to na svět nikdy nepřišlo, protože zpěvačka o něj přišla. "Bylo to traumatizující. Dlouho jsme se s tím nemohli vyrovnat," přiznala Kidman.


Marta Kubišová

(65), zpěvačka

215313:gallery:true:true

O dítě přišla až v osmém měsíci těhotenství. Mrtvé miminko v sobě nosila několik dní. K odstranění tělíčka byla nutná lékařská operace. "První, co mi lékař řekl, bylo: Ženská, vy jste utekla hrobníkovi z lopaty!"


Jana Boušková

(54), herečka

215316:gallery:true:true

S manželem Václavem Vydrou nemají žádné společné dítě. O jedno se ale pokoušeli, jenže to nedopadlo. "Je to už čtrnáct let a zachránili mě v podolské porodnici. Byli zlatí a moc jim za to děkuju," zavzpomínala.


Petra Špalková

(33), herečka

215314:gallery:true:true

Herečka Národního divadla známá hlavně rolí v seriálu Letiště také přišla o dítě. Čekala ho s o devět let m l a d š í m hercem Miloslavem Tichým. "Je těžké o tom mluvit, " bylo jediné, co k tomu řekla.


Dáda Patrasová

(52), herečka

215315:gallery:true:true

Miláček nejednoho dětského diváka Dáda Patrasová neměla na vlastní děti štěstí a dvakrát o dítě přišla. "Zrovna jsme dotáčeli druhou sérii Arabely, udělalo se mi špatně a skončila jsem v nemocnici."

Čtěte také:

Petra Paroubková: Přišla o miminko!

Petra Paroubková: Potřebuji si odpočinout