Svatba Petry Faltýnové (30) a Simona Štekla (30) na Střeleckém ostrově vyvrcholila ohromujícím ohňostrojem.

Fotogalerie
3 fotografie

Ale novomanželé rozhodně nezapomněli na sebe. "Šli jsme spát brzo, už kolem jedné, takže jsme si jeden druhého fakt užili," usmívá se potutelně mladá paní Štekl-Faltýnová a její manžel Simon Štekl jen dodává, že svatební noc byla jedním slovem "neuvěřitelná". Není divu, že novomanželé včerejší den strávili v posteli až do pozdního oběda.

Město mělo za sebou jednu z nejvelkolepějších svateb roku. Obřad v Ledeburské zahradě pod Pražským hradem, hostina v luxusní restauraci Střelecký ostrov, kde se podávalo snad všechno od guláše až po humry, svatební šaty od Alice Abraham, diamantové prstýnky z klenotnictví Sherri a nakonec ohňostroj, to všechno muselo ženicha, obchodníka s luxusními auty, stát pěkných pár milionů.

Simon se také nechal slyšet, že teď už svou ženu bude za prací pouštět jen do zahraničí. Tuzemské honoráře prý nestojí za to, aby byl doma sám.

Je otázkou, nechá-li se temperamentní Petra tak spoutat. Už včera totiž odletěla na několik dnů za lukrativní zakázkou až do Afriky.

"Simon měl letět se mnou, abychom spojili příjemné s užitečným, ale tam, kam teď letím, je poměrně zima, takže svatební cestu odložíme až na září. Uděláme si takovou túru, od Las Vegas, přes Miami až do Mexika," těší se Petra, kvůli jejíž práci v Africe také byla svatba o pár dnů dříve. Místo 22. srpna se uskutečnila už ve středu, dvacátého.

Více o svatbě Petry Faltýnové se dozvíte zde.


Petra Faltýnová: Konečně zkrocená?

Uhrančivá modelka Petra Faltýnová snad konečně našla toho pravého. Její milostný život by se dal přirovnat k horské dráze.

2005 - 2007

214508:gallery:true:true

Po pětiletém vztahu s libanonským podnikatelem Ázou si srdce modelky získal hokejista Ručinský (37). Dokonce v roce 2006 požádal Petru o ruku. Milenci ovšem svatbu záhadně zrušili. Poté se ještě několikrát sešli a znovu rozešli.


2007

214510:gallery:true:true

Simona Štekla (30) si půvabná modelka našla ještě v době, kdy ofi ciálně chodila s Martinem Ručinským. Vlivný podnikatel byl tehdy krátce po rozchodu s modelkou Kateřinou Průšovou (24).


2008

214509:gallery:true:true

Krátký románek s majitelem modelingové agentury Romanem Hajabáčem (31) byl spíš truc vůči Romanu Šteklovi než skutečný vztah. Přestože se Faltýnová na veřejnosti ukazovala po jeho boku a Hajabáč Faltýnovou dokonce požádal o ruku, Blesk ji načapal, jak přespává u Štekla.