Raději tedy zúročí své znalosti. Proto dělá účetní.

"Myslím pochopitelně na zadní vrátka. Studovala jsem Obchodní akademii v Českých Budějovicích a léta běží. Věčně mě fotit nebudou," přiznala včera Míša Blesku, který ji vytrhl z práce nad účetními doklady.

"Účetnictví je těžší než modeling. Ten beru jako druhou profesi, která však není napořád. Pracovala jsem půl roku i jako sekretářka, půl roku jsem zase cestovala po Americe. Nedávno jsem fotila spolu s dalšími jedenácti kolegyněmi kalendář na rok 2009 pro Charouze a ještě budu fotit pro jeden kosmetický salon v Českých Budějovicích. Ráda si takhle zpestřím svůj život, prolínání odlišných profesí mi přináší relax," říká Míša, kterou angažovala firma zabývající se také daněmi několika celebrit, jejichž jména jako profesionálka samozřejmě tají.

Autor: 

Na vdávání v nejbližší době nepomýšlí, třebaže bývá ve společnosti viděna s exVyVoleným Petrem Zvěřinou (30) 'z Václaváku'. "Je to kamarád, zajdeme spolu někdy na drink," brání se Míša úvahám o mileneckém vztahu. "Ještě mám čas. Na nějakou svatbu, a to ještě nevím s kým, budu pomýšlet až někdy za dva roky," řekla včera Blesku.