Hvězda filmu Sněženky a machři a Sněženky a machři po 25 letech si svou nastávající, právničku Kláru Stibůrkovou, vezme na zámku Jemniště. Ač spolu žijí už několik let, ke svatbě se rozhoupali až kvůli očekávanému miminku.

Klára Stibůrková je ve čtvrtém měsíci těhotenství. Čekají-li budoucí manželé chlapečka nebo holčičku, se zatím neví a Duchoslav prý ani netuší, zda to budou chtít vědět. "To je věc maminky," říká herec, který toho moc neví ani o chystaném obřadu. I samotné snubní prstýnky budou prý s Klárou vybírat teprve dnes.

Pro zámek Jemniště se nastávající manželé podle Duchoslava rozhodli kvůli původu nevěsty. "Je to taková tradice vzít se v bydlišti nevěsty. Klára bydlí v Benešově a navíc má na Jemništi známé," říká herec, kterého tak nezastrašila ani "svatební taxa" zámku Jemniště, kde se nejlevnější obřady pohybují od 150 tisíc korun.

Z Duchoslavova okolí se totiž proslýchá, že Klára Stibůrková je právničkou úspěšnou a tedy i finančně zajištěnou. Špatně na tom ovšem není ani filmový Viki Cabadaj, který si rolí ve Sněženkách a machrech po 25 letech dost přilepšil a na podzim už ho čeká další natáčení na Slovensku.

Ještě před ním však musí stihnout svatební cestu. Kam? To je prý překvapení pro novomanželku.

Čtěte také:

Duchoslav chystá veselku