"Ahoj, ženo!" "Ahoj, budoucí manželi. Miluju tě!" Těmito lichotkami se teď častují Iveta Bartošová (42) a Jiří Pomeje (43) poté, co zpěvačka včera po měsíci předala syna Artura (12) na prázdniny otci Ladislavu Štaidlovi (62). Sama už teď myslí na svatební vlečku.

Fotogalerie
1 fotografie

"Na tátu se moc těším. Pojedeme i s Michaelou k moři," jásal Artur. Je to také Štaidl, se kterým Iveta 13 let žila a jemuž s jeho přítelkyní zašle jako prvnímu svatební oznámení s pozvánkou na svatební veselí.

"Láďa je přece před Jirkou první opravdový muž mého života. Ráda bych ho na svatbě měla," svěřila Blesku Iveta.

Svatba se koná 5. září na zámku Hluboká. "Budeme mít deset družiček. Tedy pět párů holčiček a kluků. Vévodit jim bude Artur s bezvadnou desetiletou zpěvačkou Eliškou," prozradila Bartošová a dodala, že synovi už nechala u krejčího šít dětský frak. Zpěvačka Eliška ve chvíli, kdy Iveta pojede k zámku v kočáře taženém bílými koňmi, spustí Tři oříšky pro popelku skladatele Karla Svobody.

A potom už chybí písnička Kdepak ty ptáčku hnízdo máš? "Jestli by nám Karel Gott naši svatbu požehnal tímhle nesmrtelným hitem Karla Svobody, byl by to ten nejkrásnější dárek, který bychom dostali. O tom ale zatím můžeme jenom snít," přiznala Bartošová.

"Rozhodně to 5. září se pro mě už teď stalo moji nejtěžší produkční zakázkou v životě," přiznal Pomeje, jehož podpoří sponzoři. Iveta se coby nevěsta chce alespoň na chvilku stát proslulou císařovnou Sissi. "Včera si byla vybrat boty na naprosto závratném podpatku," smál se Pomeje a prozradil, že Iveta bude mít dlouhatánskou a těžkou vlečku. "Bude ale odepínací, takže si v poledne po obřadu určitě odlehčím," řekla Bartošová a prozradila, že ženich Jirka bude také celý v bílém.