"Umím se zabavit i jinak, ale nechápu, proč na mě Honza pořád plive špínu," svěřila silikonová kráska Blesku.

Dominika tvrdí, že sama o svém vztahu s ženatým podnikatelem začala mluvit až ve chvíli, kdy ji osočil v médiích. "Chodili jsme spolu tři měsíce. Říkal, že má krizi v manželství a uvažoval o rozvodu. A já mu věřila," řekla Blesku. "Nejsem žádná lehká holka, do té doby jsem měla jen jeden vážný vztah, který trval osm let. Kdyby mi tohle všechno nevyprávěl, nikdy bych si s ním nezačala," doplnila. To, že se Moťovský dal opět s manželkou dohromady a s ní se rozešel, podle svých slov sice obrečela, ale smířila se s tím.

Moťovský se na svou bývalou milenku začíná zlobit

Moťovský se na svou bývalou milenku začíná zlobit
Autor: Martin Mithofer

"Myslela jsem si, že všechny problémy mezi námi jsou už vyřešené. Proto jsem byla v šoku, když jsem se dozvěděla, že mě nechal vyškrtnout ze seznamu pozvaných hostů na Look magazine párty, kde byla hlavní hvězdou jeho miss Zuzana Jandová. Opravdu se nemusel bát, že bych tam udělala nějaký skandál," pohoršila se Dominika.

Jan Moťovský odmítá o Dominice mluvit. "Jsem šťastně ženatý, všechny záležitosti se slečnou Mesárošovou byly ukončeny. Nevím, proč bych ji měl odněkud vyškrtávat, dokonce sám uvažuji, zda na akci vůbec půjdu," řekl Blesku rozčileně Moťovský několik hodin před začátkem párty.

!!! Kdo se na večírku nakonec objevil, čtěte v sobotním Blesku !!!

(Víte, co má Mesárošová společného s Agátou Hanychovou? Čtěte zde!)