"Charita mi poskytuje pocit klidu a svým způsobem i štěstí", řekla nedávno druhá Česká vicemiss roku 2007 Lilian Saran Fischerová (23). Sympatická studentka českobudějovické university se letos v létě ani na chvilku nezastaví.

Zúčastnila se několika charitativních akcí, potěšila svou přítomností děti z dětských domovů, ale především pracuje na další verzi projektu The Beautiful Mind, což bude stejně jako loni, focení kalendáře s fotografiemi populárních žen, jehož výtěžek bude věnován na podporu postižených dětí.

"Chtěla bych jet s přáteli do Francie, procestovat ji autem, zastavit se na různých místech, projít se nejen po památkách, ale i po francouzském venkově. Tak zhruba na čtrnáct dní, ale nevím, zda se to vůbec podaří. Teď mám naplánované akce v modelingu, rýsuje se i další charitativní projekt věnovaný dětem, snad to vyjde v srpnu, že si udělám pár dnů volna," řekla Lilian.

Fotogalerie
2 fotografie

Lilian, která miluje děti a věnuje jim mnoho svého volného času, ale spekulace o tom, že očekává narození vlastního potomka důrazně vyvrací. "Nejsem těhotná, věcem sice nechávám volný průběh, ale informace z médii, že čekám rodinu, se zatím nezakládají na pravdě," odmítla spekulace.

V budoucnu se život bez vlastních dětí půvabná modelka nedovede představit. Zatím má ale prý ještě dost času.

"Toužím po velké rodině. Chci mít čtyři děti, tři vlastní a jedno adoptované," prozradila své plány a dodala, že samozřejmě bude záležet na tom, jak se jí bude dařit po ekonomické stránce.

(Podívejte se zde, jak to Lilian a ostatním kráskám sluší! Stojí to za to!)