Žena, která proslula svými 'čtyřkami', by občas měnila! "Někdy bych brala menší prsa, ale manžel říká, že ke mně ty moje obřiska patří," směje se. Kdy by podstoupila plastiku? Jak pečuje o svoji krásu? Ofinu už nikdy!

Andrea Vránová Kloboučková
Autor: Jan Tůma

Se střihem i délkou vlasů je konečně spokojená.

"Hodně jsem experimentovala - především s barvou. Zkoušela jsem světlé proužky a černou, ale dnes jsem přišla na chuť vlastní čokoládové barvě." Stejně tak přestala vymýšlet netradiční střihy. "Naposledy jsem vyzkoušela ofinku, ale manžel mi řekl, že vypadám jako tlustej fotbalista. A protože se mu chci líbit, bylo to naposledy. Slibuji!"

Prsa bych zmenšila

Přírodní 'čtyřky' jí kdekdo závidí, ona si myslí, že není o co stát. "Nechápu holky, které si nechávají zvětšovat prsa! Osobně bych brala menší, zvlášť při běhání mi překážejí! Pokaždé si musím vzít dvě podprsenky a pevné tílko, abych to zvládla," pokyvuje hlavou Vránová. O plastice ale neuvažuje.

"Manželovi se to líbí. Říká, že ke mně patří. Má rád velké velikosti, jemu se líbí nádherná Halina Pawlowská, jenže ta se umí prodat, já si nevěřím."

Šaty mi nevadí

Černé saténové šaty si nechala ušít na míru v teplickém ateliéru Moravec, jehož je tváří. "Specializuje se na pravé ženské, žádné anorektičky," pochvaluje si Vránová. Co se týče oblíbených barev, před samotnou černou dává přednost pestrým barvám. Nejlépe se cítí v džínách, tílku nebo sportovním oblečení.

Děkuji za velkou pusu!

"Takhle se líčím, jen když mě čeká focení nebo módní přehlídka," přiznává nad snímkem modelka.

V soukromí upřednostňuje líčení pro denní nošení. "Proč se malovat, když jdu cvičit," zubí se Andrea a na tváři vykouzlí jeden ze svým širokých úsměvů. "Pusu mám odjakživa velkou, za to přírodě děkuji. S pletí na mě také myslela. Nikdy jsem s ní neměla problémy," vyjmenovává své přednosti modelka.

Postavu mám vydřenou!

Hodiny v posilovně. Jedině tak se Andree podařilo zbavit nadváhy a vyformovat ze svého těla sexy postavu. "Tak jsem si cvičení zamilovala, že je ze mě cvičitelka." V letním období se zaměřuje na choulostivé partie, které vyniknou v plavkách, a paže! Diety už dávno zavrhla. Jí 6x denně po malých dávkách, a když není zbytí, sáhne po biopotravinách.

Miluji cikánské náušnice

Na drahé luxusní šperky vnadnou modelku nikdo příliš nenaláká, i když pro fotografování udělala výjimku. Andrea Vránová miluje bižuterii. "Zbožňuji například dlouhé cikánské náušnice. Pár jsem si jich dovezla z dalekého a krásného Mauritia a s oblibou je střídám. Takové šperky mě opravdu baví."

BOŽSKÉ MÍRY

Prsa: 95 cm

Pas:  65 cm

Boky: 93 cm