Luxusní

Leoš Mareš a Monika Marešová

Po romantické svatbě, která proběhla na zámku Jemniště, odjel Mareš se svou již zákonitou manželkou a synem Jakubem na ještě působivější líbánky na ostrov Bora Bora do Francouzské Polynésie. K dokonalosti na svatební cestě však moderátorovi přece jen něco chybělo. Nebylo to ani slunce, ani maminka, ale obyčejné brýle! Více čtěte zde.

Autor: 

 

Opožděné

Helena Vondráčková a Martin Michal

Svou lásku stvrdila Vondráčková s Michalem svatbou na hradě Karlštejn. Událost to byla velkolepá, ale na svatební cestu si pak novomanželé museli nějakou dobu počkat. Nakonec se vypravili na Floridu, ´výlet´ jim totiž věnoval Waldemar Matuška s manželkou Olgou. Líbánek si užili opravdu naplno, byly prosluněné, pohodové, ale i velmi vášnivé!

Autor: 

 

´Na zkoušku´

Simona Krainová a Bořek Slezáček

Ještě před svatbou a skutečnými líbánky se Krainová se Slezáčkem rozhodli absolvovat vše nanečisto. Po svých zásnubách se proto vydali do Benátek, kde strávili příjemný víkend plný plánů do budoucna. Škoda jen, že jim ani detailní přípravy na svatbu a manželství nepomohly. Po třech letech se totiž rozvedli.

Autor: 

 

Záhadné

Karel Gott a Ivana Macháčková

Své líbánky si slavík s manželkou užil hned dvakrát. Nejdříve si prodloužili návštěvu amerického Las Vegas, kde se konala i svatba samotná. Podívali se tam na show Davida Copperfileda a vrtulníkem si zaletěli ke slavnému Grand Canyonu.

Druhé kolo líbánek vneslo do českého showbizu záhadu. Gott totiž prozradil, že pojede na exotický ostrov Mauricius. Na poslední chvíli si však cestu rozmyslel a zamířil na Seychely. Na líbánkách totiž nechtěl být nikým a ničím vyrušován, ani českými bulvárními fotografy.

Autor: 

 

´V páře´

Jiří Paroubek a Petra Paroubková

Novomanželé Paroubkovi zamířili na svatební cestu doslova za humna. Skončili v páře slovenských bardějovských lázní. Paní Petra si však i tuto svatební cestu jistě pochvalovala. Před svatbou totiž Jiří Paroubek avizoval, že líbánky stráví nejdál na chatě.

Autor: 

 

Se slovníkem…

Kateřina Průšová a Vladimír Konvalinka

Svou svatbu na zámku Mcely (více zde) doplnila modelka Kateřina Průšová a král českých vrakovišť Vladimír Konvalinka líbánkami v USA a Mexiku. S sebou si vzali pouze jeden kufr, ostatní věci si prý dokoupili po cestě. Zcela jistě ale v zavazadle nechyběl slovník. Ani jeden z nich se totiž dobře nedomluví anglicky...

Autor: