Zazářit na přehlídce, za kterou hlavní hvězda podle informací Blesku inkasuje hodně přes sto tisíc, totiž není jen tak.

"Dívky, které na Top Secret 2008 budou předvádět, musí být vysoké od 175 do 182 centimetrů. Velikost poprsí není tak důležitá, tomu se dá šikovně pomoci, co ale neodpouštíme, je celulitida," prozradil Viliam Ďuriš, který »prádlovou show« připravuje.

A tak krásky z řad předních českých modelek a miss makají. Blesk je zastihl v lázních Velichovky, kde dolaďovaly formu a zkrášlovaly pleť. Přebytečné či chybějící kilogramy totiž už většina z nich vyřešila.

Kateřina Sokolová svou pleť hýčkala čokoládovou masáží
Autor: Ladislav Křivan

Kateřina Sokolová (19): Zhubla 7 kg

178 cm, 63 kg

Miss ČR 2007 se podařilo shodit 7 kg za tři měsíce. Jak? Žádné zázračné pilule ani smrtící dieta. Kateřina si od svého trenéra fitness nechala sestavit speciální cvičební plán, omezila sladkosti a přílohy. "Posilovala jsem hlavně nohy, boky a zadek, na tom jsou kila vidět nejvíc."

Petra Faltýnová nechala svou pleť opečovávat masáží pravými křišťály
Autor: Ladislav Křivan

Petra Faltýnová (30): Váhu drží sexem

179 cm, 59 kg

Sex, sex a ještě jednou sex! Petra Faltýnová za celou svou modelingovou kariéru netrpěla váhovými výkyvy a Blesku se smíchem prozradila, jak na to: vášnivý milostný život. A že Petra ho má opravdu divoký! Její vztah s podnikatelem Simonem Šteklem prý jen kvete.

Veronika Chmelířová si ve Velichovkách dopřála čištění a masáž obličeje
Autor: Ladislav Křivan

Veronika Chmelířová (20): Zhubla 3 kg

176 cm, 52 kg

Vyrovnaný a harmonický vztah pomohl ke štíhlosti i loňské vicemiss. Po boku hokejisty Milana Procházky se jí prý za poslední dobu podařilo zhubnout tři kila. "Je to zřejmě i tím, že jsem mladá, takže se opravdu moc trápit nemusím. Cvičím, když mám čas a sem tam si dopřeju i čokoládový týden," přiznává misska.

Zuzana Rosáková vyzkoušela masáž lávovými kameny
Autor: Ladislav Křivan

Zuzana Rosáková (29): Přibrala 2 kg

177 cm, 53 kg

Jedna z nejvyhledávanějších českých modelek je přímo proslulá svou péčí o 'tajli'. Na loňské dovolené na řeckém Rhodu například přítomné pobavila, že s sebou veze váhu. Poslední dobou už prý tak úzkostlivá není. "Dokonce jsem přibrala 2 kg a zatím si toho nikdo nevšiml," usmívá se Zuzana, která se také kvůli hrozící celulitidě vyhýbá kávě.

O jejím nedávném rozvodu si můžete přečíst zde.