A ten se, jak Blesk zjistil, narodil v zámožném klanu hoteliérů. Rodině, které vládne Nikův otec Giorgios Papadakis, majitel cestovky Sunny, patří desítky luxusních apartmánů, hotelů a vil pro turisty.

Fotogalerie
1 fotografie

Z nejpopulárnější moderátorky Televizních novin se tak rázem stane zámožná paní Papadakisová. Blesk se včera spojil přímo s Lucčiným budoucím tchánem. Giorgios Papadakis se svou cestovkou Sunny sídlí v hlavním městě Kréty Heraklionu a Blesku včera dokonce sám zvedl telefon. "Naše firma velice dobře prosperuje v oblasti turistického ruchu už čtyřicet let. Spravuje i několik hotelů. Je to rodinný podnik, do kterého se zapojujeme všichni, včetně Nika," pochlubil se Blesku řecký podnikatel.

Podle jeho příjmení Papadakis se tak jmenují hotely nejen na Krétě, ale i jinde v Egejském moři. Lucie se do rodinného klanu hoteliérů dostala přes pražskou cestovní kancelář Sunny Days, se kterou mají Papadakisové velmi úzké vazby. Papadakisové křehkou blondýnku zahrnují luxusem a už ji pomalu přijali za svou. "Je to fajn děvče. Máme ji rádi," řekl Blesku na adresu Lucie Giorgios Papadakis.