Lucie byla rozčarovaná tím, jak dlouho trvalo tátovi splnit slib romantické dovolené. Jenomže k ní by si dcera měla připočítat i hodnotu bytu, který pro ni koupil a vybavil za 6 milionů korun.

Slavíkova dcera Lucie nedávno vyjádřila zklamání nad tím, že stále nemá od táty svatební dar. "Nakonec se máma rozhodla, že tu cestu zařídí sama, když se táta k ničemu neměl," posteskla si Lucie. "Je mně líto, že tohle říká. Byla mezi námi jasná dohoda. Vybere si s manželem zájezd, zavolá a já to zaplatím," nechápe svou dceru Slavík, který 'zacáloval' i celou její svatbu, minimálně dvakrát dražší, než celá Ibiza.

Fotogalerie
2 fotografie

"Karel romantické líbánky u moře na Ibize hned v centru Prahy zaplatil. To ale zdaleka není všechno. Nerad už mluví o tom, že dceru zabezpečil i jinak. Jenom Lucčin byt v Praze-Košířích ho přišel na 6 milionů korun," prozradil čerstvou informaci Blesku Gottův dlouholetý kamarád.

Jak zjistil Blesk, za 'hnízdečko lásky' na dobré adrese zpěvák podle majitele domu zaplatil 4 500 000 korun a za vybavení bytu dalších 1500 000. "K tomu se vám ale opravdu nebudu vyjadřovat," řekl Gott a dodal, že do hmotného zabezpečování rodiny nikomu nic není.

Blesk má informace, že veselka ho přišla asi na 120 tisíc korun. Navíc Gott Lucii založil i bankovní konto. To však Blesku nepopřel. "Ano, to je pravda. Kdybych náhodou na něco zapomněl, nebo se se mnou něco stalo. Trvám na tom, aby všechny moje děti byly dobře zabezpečeny. A spravedlivě," přiznal Slavík.


Co už do Lucie vrazil

Byt 4 500 000 Kč
Vybavení bytu 1 500 000
Svatba 120 000
Dovolená Ibiza 100 000
Otevřený účet