Na to, že oba dva mají doma oficiální partnery, při procházkách po kolonádě zapomněli.

Při natáčení snímku Na vlastní nebezpečí si měli Jiří Langmajer (42), jenž hrál hlavní roli, s režisérem rozdělit dvě herečky, které byly ve filmu obsazeny. Renč se nemohl s Lucií rozloučit a tak si ji vybral i do svého nového filmu, thrilleru Hlídač č. 47, který na festivalu prezentoval.

Společnost Lucie Šipošové sice nebyla při jeho jednáních nutná, nicméně mu zpříjemnila pobyt na festivalu. "Jerry zůstala v Praze, má v práci v karlínském divadle," vysvětloval Blesku Renč proč s sebou nemá svou přítelkyni Jarmilu Tabačkovou (25).

Přítele právníka nechala doma i Lucia. "Nenapadlo mě, že mám vlastně dvoulůžkový pokoj a klidně jsem s sebou mohla někoho vzít," svěřila se bezelstně herečka, která příležitostně pracuje i jako asistentka hvězd, stejně jako kdysi Ivana Macháčková. "Teď jsem měla na starosti Omara Sharifa," pochlubila se.

"Bez Filipa bych si tady nevěděla vůbec rady, skvěle se o mě stará," rozplývala se Lucia, která se s režisérem chystá i za velkou louži. Světovou premiéru by měl mít totiž film Hlídač č. 47 v Denveru v americkém Coloradu. "Sice na to město nemám dobré vzpomínky, protože mi tady přesekl snowboardista tepnu na holeni a málem jsem vykrvácel, ale byla to skvělá nabídka," řekl Renč Blesku. Českou premiéru nechává až na konec listopadu.

Čtěte další novinky z karlovarského filmového festivalu:

Renata Langmannová ztrácí vnady

Bartoška: Ukouří se na greenu?