... Začnu se o to zajímat až ve chvíli, kdy se věc začne týkat našeho syna," řekl Blesku Štaidl, který má Artura stále ještě v prozatímní péči.

Až 13. července soud rozhodne, zda bude předběžné opatření ještě o měsíc prodlouženo nebo se Artur vrátí do péče matky. "Až bude Artur zase s Ivetou, začne mě zajímat, s kým matka našeho společného syna žije," vysvětluje Štaidl s tím, že i v tomto případě si zachová nadhled a velkorysost.

Fotogalerie
1 fotografie

"Pokud bude Arturova výchova probíhat v pořádku, nemám důvod ji měnit. Když ale uvidím, že tomu je naopak, zasáhnu a bude opět rozhodovat soud. To je přece ale i Ivetě jasné," zdůraznil Štaidl, který teď svěřil syna na celý červenec matce Ivetě. A to i přesto, že předběžné opatření stále trvá. "Já jsem vždycky pro dohodu. Nemám důvod dělat problémy, když se Iveta chová rozumně," dodal Štaidl.

Bývalý boss showbyznysu, který se svým orchestrem doprovázel léta Karla Gotta po všech možných světových štacích, Blesku ještě svěřil, že se s Ivetou o Arturovy prázdniny spravedlivě podělil. V srpnu, kdy zpěvačka bude nahrávat novou desku a podnikne v Dubaji miniturné, bude zase Artur se svým otcem a jeho přítelkyní Michaelou u moře na Mallorce.

Kdo je Pomeje a co se mu v životě zdařilo či nezdařilo Štaidla podle jeho slov nezajímá. Říká, že mu jde o jediné: Aby jeho syn vyrůstal v optimálním prostředí, aby se Iveta nevrátila ke svým excesům a aby ji její případný partner táhl nahoru, a ne dolů.


Stáhněte si do mobilu zvonění
Knoflíky lásky
704612 pošlete na 907 99 30
Cena SMS je 30 Kč vč. DPH. Provozuje Ringier ČR. Více na www.bleskmobil.cz