"Nejhorší na bulváru je, když ráno v novinách zjistíte, co jste večer dělal," prohlásil, než mu zvyšující se promile v krvi znemožnila artikulovat. Partnerka Marcela ho totiž pustila z dohledu a Polívka řádil jak černá ruka. Co dělal, si zřejmě uvědomí až poté, co spatří fotografie v Nedělním Blesku.

Opilý Polívka si jednu chvíli vystačil i se špejlemi od špízů
Autor: Martin Mithofer

Partyšová vs. Kuchařová: Milionový souboj
Miss World Taťána Kuchařová dostala zapůjčeny šperky a klenoty Aurum za 2 500 000 korun. "Jen náhrdelník má 130 briliantů," pochlubila se. Róbu od Versaceho měla objednanou z Milána, ale dorazil nesprávný model. Na poslední chvíli si půjčovala fialové večerní šaty od české návrhářky Jarky Sedláčkové.

Gábina Partyšová
Autor: Martin Mithofer

Gábina Partyšová už po porodu zhubla, a tak si mohla dovolit šaty od Valentina, které si koupila v Pařížské ulici v Praze. "Já jediná jsem je oblékla," svěřila Nedělnímu Blesku. Gábina se třpytila také zapůjčenými šperky od konkurenční firmy Alo. "Jsou ale jen za 2 300 000 korun," upřesnil její manžel Pepa Kokta.

Taťána Kuchařová
Autor: Martin Mithofer


Kaplická vystrčila zadek
Model pro manželku Elišku navrhoval sám autor 'blobu' architekt Kaplický. "Nezdají se nám tak odvážné," tvrdili svorně Nedělnímu Blesku. Podobné šaty si prý mohou koupit zákaznice v kolekci Leeda Kaplicky. Musejí mít ale stejně pěkné nohy a zadeček jako paní Kaplická.

Nejen pěkný zadeček...
Autor: Martin Mithofer

Talmanová a Topolánek: Ruku v ruce
Ruku v ruce dorazili na opening párty Lucie Talmanová s Mirkem Topolánkem. Přítelkyně premiéra se pyšnila šaty od Versaceho. S přehledem by se tak mohla zapojit do války o róby. Výstřih měla Lucie decentní, o to víc byla vidět její záda. Vynikla průsvitná pokožka a kostnaté lopatky. Zatímco Lucie šla spát dříve, premiér se zdržel až do půl třetí.

Premiér si držel svou přítelkyni hezky při sobě
Autor: Martin Mithofer

Fotogalerie
8 fotografií