Rozhlasový

Na veřejnoprávním Radiožurnálu pracuje od začátku letošního roku.

"Práci mi nabídla Bára Tachecí, když přišla jako nová šéfka Radiožurnálu. Tehdy jsem si neuměla představit, jakou lavinu to spustí. Rozjezd, to byl pořádný záhul. Byly tam na všech stranách nervy. Posluchači nevzali některé změny a třeba znělky na ně byly asi moc agresivní. Po odchodu Báry se to uklidnilo a myslím si, že teď jsme se dostali do nějaké podoby, jak by mohl Radiožurnál vypadat." Tachecí dostala padáka a zhroutila se, Lucka přežila. A její popularita mezi posluchači stoupá.

 

Moderátorský

Je vyhledávanou moderátorkou nejrůznějších televizních pořadů (Clever, Sportovec roku), ale také firemních a sportovních akcí.

"S moderováním mám jednu úsměvnou minihistorku. Jak se stal ten průšvih Leoši Marešovi s prostitutkou, zavolali mi z jedné firmy, jestli bych nemohla moderovat jejich akci...místo pana Mareše. A já, protože jsem ještě nevěděla, co se stalo, se divila: Místo pana Mareše? Že si ho prý vybrali, ale teď to prý není vhodné. Ptala jsem se: On je nemocnej? Na druhém konci telefonu bylo dlouho ticho a já si připadala hodně hloupě. Nevzala jsem to..."

Fotogalerie
1 fotografie

 

Cestovatelský

Cestování je asi největší Lucčinou vášní.

Má už 'zkouklé' všechny světadíly, asi nejdál byla ve Francouzské Polynésii - na Tahiti, Bora Bora, Mooreji a dalších ostrovech. Se svými úžasnými západy slunce nad ledovcovými jezírky ji nadchl Island. Obdivuje i další zmrzlou zemi-Laponsko, odkud se nedávno vrátila. Na cesty jezdí často pracovně, protože natáčí televizní cestopisy.

 

Adrenalinový

Má hodně ráda adrenalinové sporty a aktivity.

Jezdí na motorce, potápí se a šplhá po skalách. Má velkou slabost pro lodě a v létě se letos opět zúčastní námořní regaty v Chorvatsku. Je také nadšenou komínářkou a se svými kamarády leze na vysoké tovární stavby. "Zatím naposledy jsem loni lezla na komín v areálu Pivovaru Ferdinand, letos ještě ne."

 

Rodinný

Šest let je křehká Lucka s 58 kily živé váhy vdaná za obrovitého zápasníka sumo Jaroslava Poříza (160 kg).

Přestože spolu už leccos zažili, mají spolu pětiletou dcerku Vanessu, stále si vykají. Prý jim to tak vyhovuje. "Zanechala jsem některých pracovních aktivit, abych se konečně mohla víc věnovat rodině, hlavně Vanessce. Proto už třeba nejsem šéfredaktorkou cestovatelského časopisu."